Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursulina ce ma bucur ca te vad pe aici . Sper ca grasulina Raisa sa te lase si pe aici ca se ne mai conversam un pic . Poate o punem de o sueta maine seara ca sa nu o lasam pe Monica sa faca conta ca a lovit_o asa deodata.
Fetelor copilul meu nu doarme. Se uita pe pereti jumate din zi . Mai ales dupa baie. Si unde nu mai pui ca am stat 3 ore afara , apoi am mancat la un resto , apoi i_am facut baie , i_am dat sa manance si ..........ciuciu. El are program de vizionare de 2 ore deja. Deci peste o ora ii dau iar sa pape. O fi normal? Bine ca nu plange si ca doarme noaptea insa ma ingrijoreaza asa cascatul ochilor pe pereti.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mirela, ti-am mai trimis inca o data un mesaj.
Ursoaica, ce mai faci ? Mai suntem pe aici, dar tot mai putine. Cele care trebuie sa nastem suntem pe baricade

Ana 40+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Janine pot sa iti trmit un email sau sa imi dai o adresa de messenger sau de msn ca sa iti spun ce probleme am cu dc++ sau odc? Poate reusesc si eu intr_un final.
Maraki chiar asa cum accepta Dixi noul locatar al casei? Ai sa vezi ca nu ii face nimic stai linistita . Mie mi_ar fi frica mai mult de oameni decat de caini ca la mine ma mai trezesc cu cate o baba de aia de pe la stadion care vine si ii mai trage cate o ventuza lui fiimiu de imi vine sa o castrez. Ca daca il aveam pe al meu Bila stateam linistita.
Irina

Mergi la inceput

Irina, bebicul tau ca bebelina Monicai : sta si se uita pe pereti. Sper ca am retinut si ca nu fac confuzii. Asta ca mamele se conversau noaptea
Mirela : du-te la MESAJE PRIVATE
-ultimul buton : OPTIONS
- ACTIVEAZA MESAJE PRIVATE

Mergi la inceput

Ma duc sa imi fac baie si sa ma creia o pauzasc si mai revin. Apropo, fetele care ati nascut , cum stati cu pielea dupa nastere ? Va mai mananca, au mai ramas ceva urme ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina al tau nu doarme, al meu toata ziua doarme.rar cand il vad cu ochisorii deschisi.
Denisa sa speram ca ne descurcam, cat a fost mama aici, noi ne-am ocupat de bb, doar la baita ne ajuta. dar macar facea cineva mancare, spala si calca. Acum totul ramane pe mine si Clau, dar cu multa rabdare o scoatem la capat.
Maraki, noi azi i-am luat boucer si scrie ca se foloseste de la nastere pana la 9 kg. Cand am cinat, l-am luat cu noi in buc. si i-a placut, a stat foarte linistit, chiar se uita la toate beculetele alea cum se aprind.
I-am facut baiata singuri, ne-am descurcat, dar probl. mea, e ca dupa trage putin laptic din tzitzi, asa zic eu, maxim 8 min. dupa care doarme. N-am ce sa-i mai fac.
Acum merg si eu la somn, ca la ora 1.30 trebuie sa ma trezesc la alaptat.
Eu care ma plangeam de lapte., am atata, incat ma mulg dupa fiecare supt si-l arunc, ca-mi pare rau de el.
Cata am vazut ca scria-i de preot. A vb. si nasa lui marco si cica slujba aia se face la 6 sapt. ca pana atunci suntem "spurcate". Dar eu am iesit din casa, si pun bb la geam, ca pe sf. sapt. viitoare, daca e vreme frumoasa, sa-l scot pe la pranz, putin prin fata blocului. Nu rezist mult cu el in casa.
Botezul vrem sa-l facem inainte de Paste, acum sa vedem daca va avea sora mea permisul de sedere gata, daca nu il facem dupa.

Gata fug la !!!
fetele!! Pe maine!!!

gio si marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-pupicei POMPITZEI Si bafat cu actele si eu am maine cate ceva de facut, ca asta e cu bebelinele capricoarne- sunt incapatinatesi dac aa mai laut ceva si de la sotz, nu ma mai mir
Irina- cred ca tu te mutzi la martie aprilie, ca ii faci o surioara lui Mario pina atuncisi pupicei la baiat!
Cuscra- eu stiu ca merge de la 2 sapt bebe pus in bouncer dar nu mai mult de maxim 3 ore pe zi din cauza coloanei in formare, si am vazut bebei pusi d ela 2 sapt si nu au avut probleme si s-au dezvoltat frumos, deci asa cum spui tu ca vrei sa faci eu zic ca e OK!
Ursulina-la Raisa si sper sa mai imi dai si mie un semn de viatza cand potzi!
ANAM-pupicei si tie si bafta sa nasti maine, deci eu urmez martzi
JG, ANDA si restul fetelor va pup si somn usor,eu am fost la o plimbarica de 45 de min pe jos si ma duc sa termin treburile ca vine sotul peste 2h acasa si vreau sa stam impreuna,a zis ca ne aduce 2 pastravi-yummi

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Am plecat la culcare.
Pupici si tie Denisa , sa vedem , poate maine , poate nu . Cred ca o sa o vezi tu pe Emma inainte sa o vad eu pe Clara . Pofta buna la pastrav !!
Somn usor tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, tot noaptea pe net, ca de, insomniile mele da' nu stau mult ca miorlaie sotul dupa mine ca cica sa ma odihnesc.
Nicole, o sa icnerc sa stau linistita si sa sper ca va fi bine.
Moni, inca nu am nascut, nici eu nici Denisa.
Denisa, pai vezi, ne-am gandit amandoua la acelasi nume de baietel, hai sa nastem si in aceeasi zi, ce zici? Cum facem sa ii convingem pe bebei?
Maraki, nu te ingrijora cu catelul, sunt sigura ca nu i-ar fi facut nimic rau, stai linistita. Despre pisici, intreab-o pe Ursulica, ea are doua. Si eu am trei matzulici dar inca nu am nascut asa ca nu iti pot spune cum e.
Mireluta, ti-am trimis mail, ca nu ai PM-ul activat, cu datele contului nostru comun.
Ella, pai cred ca ai pierdut dopul, pai hai ca fac galerie! Ca mult nu mai e.
Am si eu niste contractii acum, dar nu cred ca vor da vreun rezultat, daca ma apuca mai rau intru repede si va zic ca plec la spital, deocamdata stau calma ca nu am pierdut nici dop si nici apa. Daca nu mai apuc eu sa intru, intra sotul si va spune, i-am facut instructajul.
Acum pup toate fetele si ma duc in pat, la sotior.
Anda si bebe Mark 41+2 zile

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Ana sa stii ca la asta nu m_am gandit ca faceam pe somnambula pe aici, dar bine ca Mario nu gaseste sa faca pe somnambulul ziua.
Giova zii merci ca doarme ca nu iti doresti sa planga iti spun eu . Si de iesit afara de la cat ti_a spus sa iesi ca eu cred ca sunt sarita de pe fix ca ies si cate 4 ore uneori si nu asa la plimbat ci prin magazine......... ca eram obligata ca de felul meu nu prea umblu ca imi e lene.
Denisa zici tu ca ma mut eu dar te trag si pe tine dupa mine . Ca azi ma si gandeam sa mai fac un bebe la anul deci poate te iau si pe tine cu mine in aceeasi secta . Tu sa faci un baiat si eu o fata si asa ne incuscrim si cum tu ai deja cuscra pe Maraki eu pe Monica iti dai seama cat neamul de sectante iese........
Anda eu zic ca nasti maine. Dc nu poimaine cel tarziu . Vezi ca si pe mine tot asa m_a prins nasterea la vreo ora dupa ce lasasem netul. Oricum ar fi iti doresc o nastere usoara de tot, un bebe sanatos si mancacios si o refacere rapida.
Irina

Mergi la inceput