Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina super naspa experienta prin care ai trecut...off...off...bine ca minunea de Ayan te face sa o uiti incetul cu incetul...adevarul este ca din ce spui, parca a plouat cu nesimititi pe la spitalul ala...oameni carora le trebuia trasa una peste bot, ca prea insensibili si gretosi s-au dovedit a fi...una peste alta, bine ca se duse si bine ca acum Ayan este la pieptul tau, ca vad ca laptic ai din belsug...Bia vad ca face caca snur si m-a pus mama sa-i dau calciu carbonic la fiecare masa...eu de 2 zile jumate nu i-am mai dat decit sin sau bibe cu lapte de la mine si mama zice ca de la asta poate fi...acum a scapat de colici pe moment, dar a dat in diaree...Cind sa o schimb noroc ca aveam pe masa de infasat o invelitoare de plastic, ca a tras un pp, dupa ce am mutat-o pe pat si o saplasem, noroc ca aveam un prosop sub ea, ca a tras iar un caca snur...era sa umplu prin camera totul de cih!Giova eu hainutele nu le mai calc, te intind bine dupa ce le scot din masina si oricum dat fiind ca la 2 zile bag masina la spalat, o schimb cam de 2 ori pe zi, as innebuni calcind la ele...mai incolo oi mai vedea cu calcatul...oricum nu sunt cine stei ce sifonate si cum inca nu ies cu ea din casa, cine ne vede?Daniela tu ai 36+..mai ai de asteptat sau poate nu, daca faci ca mine!Pupici!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

FElicitari ANda pentru pisoiasul grasanel!. Sper sa te refaci cat mai rapid dupa operatia asta (pe care nici eu n-ash sfatui pe nimeni s-o faca la cerere!) sa te poti ocupa de bebelush (din cate stiu nici tu nu prea ai ajutoare).
Alina, bine ai venit acasa, sper sa uiti tot ce-a fost rau in maternitate si sa ramai cu faptul ca ai un copil minunat! Si sa stii ca nu aratai deloc rau in maternitate!Eu in primele 10 zile dupa nastere nici n-am vrut sa apar in poze, atat de horror aratam. Si acum sunt cam......jalnica. Se ia lumea de mine sa-mi dea sfaturi unde sa merg sa ma tratez ca sunt atat de palida, incat sigur sunt tare bolnava!. Sau se iau ai mei de mine ca fac "cura de slabire". De unde! EU tot ce vreau e sa fiu sanatoasa sa alaptez.
Crocus, eu burtiera nici acum la peste 3 saptamani de la operatie, nu pot sa port ca ma doare. DAr fiecare e diferit! Unele organisme se refac mai repede. SPer sa faci parte din categoria respectiva. EU am dureri si acum cand ma ridic de la orizontala.
Denisa, sper sa ai parte de o nastere rapida si usoara, de o Emma sanatoasa si frumoasa si de o refacere rapida!
Despre noi? Ieri n-am avut colici!. SUgem binishor si dormim muuult. Acum fug sa fac un dush.
burticile si mamicile cu bebei cu tot!

Bee si ANa Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anda felicitari si refacere usoara . Te asteptam cu poze.
Alina asa cum tu te gandeai mereu la cum am nascut si eu ma gandeam mereu la tine poate si pentru faptul ca mi_ai lasat mereu impresia ca esti firava si emotiva si speram sa treci usor si sa ai parte de o nastere usoara. Ceea ce ti s_a intamplat e inacceptabil insa nici nu se mai merita discutat si trebuie uitat ce a fost acolo. Foarte bine ca nu povestesti ce a fost macar acum cand mai sunt atatea fete de nascut si mai ales unele din ele la Polizu ca sa nu se sperie si sa nu plece cu ideea deja formata. Poate cand om trece la scutece dc simti nevoia poti sa ne spui dc nu... asta este atata timp cat e o amintire neplacuta nu o mai spune. Ma bucur pe alta parte ca Ayan e bine si ca e super frumos si ca voi sunteti fericiti .Asta e tot ce conteaza. Ai sa vezi acum pe masura ce trece timpul cum ai sa uiti pentru ca in fiul tau ai sa vezi in fiecare zi ceva nou care te va umple de bucurie si fericire si care intr-un tarziu te va face sa simti ca durerea si tratamentul animalic de acolo nu mai conteaza. Asa ca noi te pupam si te asteptam nuùmai cu vesti bune despre Ayan si numai cu veselie in glas.
Diana Mario e nascut la 11.10.
Denisa nici eu nu am inteles care si cum e treaba si stiu ca nu te hotarasei intr_un final la cezariana sau cel putin nu stiai sigur si acum zici ca nasti azi : presupun ca e vreo declansare. Indiferent cum ar fi iti urez o nastere usoara si o Emma cuùinte, mancacioasa si grasana.
Apropo de asta am bagat de seama asa printre randuri ca Maraki nu a mai intrat. Stie cineva ceva sau am sarit eu pagina?
Mirela eu il mai ajut cu termometrul cand il vad ca se chinuie rau rau , dar nu foarte des ca sa nu creeze dependenta sau mai am supozitoare cu glicerina dar nu am apucat sa le folosesc . Supozitoarele au zis dc nu iese doua zile.
Catalina sa fii vazut dc aveai baiat ca era mai frumos adica iti tragea un jet imprastiat de uda tot in jur.
Fetele care dau biberon poate vreuna sa imi spuna cat dau la fiecare masa si cate mese pe zi?
Ioana de ce nu mai intri ca sunt sigura ca ne citesti? Ce face Razvan? Doar el e cel mai mare de aici.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ceau fetelor, mi-s sotul lui ana_m, ea a nascut azi noapte la 23.45. Clara Francesca a avut la nastere 2.8k si este o dulce si o cuminte. Si va ramane in spital (impreuna cu mama ei) pana pe miercuri - joi. Mai multe despre sarcina, o sa va scrie sotia cand vine acasa.

Bafta la toate care aveti de nascut!

Nicu

Ana 40+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA SI MOTANEL FELICITARI PENTRU MARK VICTOR!!!!

DENISA...cum adica ti-o scoate azi......????
Adica asa tam-niasm...trebuie sa trec la
Ai doar 38 de saptamani! Si...cezariana???
Nu mai pricep nimic

ANDREA C scuze ca n-am mai apucat ieri sa intru...cu bioritmul stai cam prost acum,si emotional si fizic si si intelectual sunt la negativ,probabil de a aia te simteai asa ...

ELLA a nascut ieri nu?...Mai stiti ceva noutati?

ALINA,URSULINA,GIOVA,MIRELA,CATA,BEE,DANIELA...pupici fug ca se trezeste DIANA! Azinoapte m-a lasat sa dorm,asa ca azi chiar ca trec la conta,ieri n-am reusit!

Era sa uit, DIANA s-a ingrasat in 12 zile doar 390 g...e suficient?
A iesit din spital cu 2950 (de la 3200) acum are 3340 g.
Daca stie careva sa -mi zica! Mersi!

Pa!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA FELICITARI PENTRU CLARA!!!

IRINA ceau!!!
MARAKI parca a intrat zilele trecute,iar IOANA zicea ca-i frig in camera cu PC-ul si nu sta cu bebe acolo,iar fara el...nu vrea
Hai ca apare mami,poate reusesc sa mananc pana se trezeste DIANA!

Si apropo de DIANA si greutate...ma gandeam ca poate seamana pe mine ...mananca mult si nu pune pe ea

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Felicitari proaspetelor mamici si sa va traiasac bebeii !

Alina - imi pare rau ca ai trecut prin experienta asta urata - important este sa te gandesti ca s-a terminat cu bine pentru tine si bebe ! Am ajuns la concluzia ca "the more people I know, the more I love the dogs" !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello burtici si mamici,

Ieri nu am mai putut sa intru pt. ca era Angelo cand agitat, cred ca a avut colici sau a fost deocheat de o tipa cu care ma intalnisem in magazin.Am iesit la super market cu Giorgos si Angelo, pt. ca are salopeta un pic cam mare, il deranja la gurita marginea de la gluga si a fost cam marait in masina la intoarcere.In scaunul de masina nu imi place deloc cum sta, mi se pare prea ridicat...
Irina am intrat ieri, am scris un mesaj scûrt si am spus ca revinMario ce face? Nu mai pot dupa el, e creol cum imi place mie
Ana si Anda!!! Sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi,frumosi, mancaciosi, cuminti si mult noroc in viata!!!
Voua mamicilor, refacere rapida si mult laptic pt. bebelasi
Diana, Angelo este nascut joi la 15.41
Catalina al meu baiat face pp aproape de cate ori il schimb noroc ca am cumparat multe scutece din finet si le pun pe masa de infasat Angelo a inceput sa manance la o masa cam 80-90 ml. Ieri in 2 ore mancase 120 ml.Acum daca vad ca a inceput sa manance mai bine, nu are rost sa il mai trezesc la 2 1/2 h , il las sa doarma 3-4 ore.
Denisa nastere usoara, Emma sa fie sanatoasa, papacioasa, frumoasa, cuminte si norocoasaChiar.....tu astazi nasti???
Fetelor mie moasa mi-a spus cand i-au temperatura rectal,daca trece de 38.3 sa ma duc de urgenta la spital! Acum nu stiu ce sa zic, termometrul care il am este special pt. fundulet, poate arata alta temperatura decat cele normale, alea cu mercur normale,stiam ca se scad 4 unitati cand luam temp. rectal.Si mie mi se pare febra mare la 38,3...doamne fereste!!! sa nu ajunga nici un bebe sa faca febra!!!
Burtici si mamici, va scriu mai tarziu, aveti grija de bebelasi si de voi
Alina sa va traiasca bebe Ayan este frumos ca mamica lui plange bebe, revin

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici eu nu am inteles prea bine ce se intampla cu Denisa. Cred ca va face cezariana azi. Asteptam vesti, oricum.

Ana felicitari pt. Clara!!!
Sa pape mult laptic, sa creasca mare si cuminte!!!

Monica in carti scrie, ca in termen de 7-10 zile trebuie recuperata greutatea de la nastere. Marco a recuperat-o si chiar a pus in plus in 7 zile. Nu degeaba ii zic haplea.
Maraki, mie mi-a zis dr. ca nu toti bebeii au aceeasi temp. si trebuie sa verific in diferite dati cu termometrul ca sa vedem care e de baza. Daca ii pun termometrul in fundic trebuie sa scad 5 liniute ca e mai mare temp. acolo. Si sa nu o iau niciodata dupa ce face cc, ca e temp. mare.
Irina . Ce face Mario? Cand mai pui poze cu el?
Bee ma bucur ca nu ati avut colici. Al meu a avut azi ceva tentative, dar cum il iau in brate ii trece. deci.... sunt mofturi, nu colici. Asa zic eu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina eu daca as socoti bibe as spune ca ii dau Biei sa manince la 3 ore jumate intre 80 si 100 ml/masa...mai mult sau mai putin...eu mai fac si proba suptului ca am cintar, dar au fost putine mese in care a papat 100 de la sin...asa ca o las sa pape sin cit vrea, o urc pe cintar si daca ia sub 70 ii dau completare pina la 100.Monica eu stiu ca la sfirsitul primei luni bb trebuie sa ia minimum 750 gr...atit stiu!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput