Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
diana12 spune:
Anda, felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit pe lume bebe Mark. Sa ai parte de sanatate, noroc si tot ce e mai bun in viata.
Denisa, eu nu prea am inteles. Maine nasti?
Ce am pierdut ca nu inteleg? Cum adica ti-o scoate pe Emma? Banuiesc ca pentru inducere e cam devreme. Adica faci cezariana?
Oricum ar fi tinem pmnii si incep sa fac galerie.
Sa ai parte de o nastere usoara, sa ai mult laptic, iar Emma sa fie sanatoasa si mancacioasa.

36+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Mamici, am inceput sa pun pe prima pagina si orele la care s-au nascut bebelusii. Dar n-am nici rabdare, nici timp sa caut in capitolele anterioare. Asa ca cine vrea sa ii apara si ora, mai spuneti o data. Pupicei la bebelini.
36+ si
04/25/2000
utocatalina spune:
Neata
...azi noapte colici de la 3 la 5 aproape cu plinsete si vaitaturi
...nu i-am mai dat tita ca a tras f. putin, asa ca i-am dat bibe cu laptele meu, cam 80/masa...acum cintarul imi arata ca de dim. a luat 50 de la tita si 60 din bibe...sper sa bag si eu macar 1 ora de somn acum ca vad ca a adormit...la 2 zile bag mereu masina in priza cu hainutele ei, pentru ca, se murdareste repede iar hainele care-i vin bine sunt doar citeva...restul sunt prea mari pentru ea acum...Giova deja 4 kg? Misto! Eu cred ca Bia are abia 3600, dar cum ea a iesit din spital cu 3060 eu zic ca este bine...stiu ca trebuie sa ia in prima luna minim 750 gr.
Diana Bia s-a nascut la 1:31!
Denisa nastere usoara!Canda recipientele le-am primit din State, dar poate se gasesc si la noi!Alina tare as vrea sa stiu cum te descurci!Esti acasa cred!Anda felicitari pentru grasanul nostru!
Cafeluta mamicuta
marchplayer spune:
PISOI FELICITARI PENTRU NASTEREA LUI BEBE MARK! iNSANATOSIRE GRABNICA SI VA ASTEPTAM PE AMANDOI PE FORUM CU DETALII!
daniela 36++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Buna dimineata!
Hai ca mi-am mai revenit! Nu ma mai doare burtik deci am mai scapat o zi, nu nasc
desi ieri o cam "bagasem pe maneca", una nu vreau sa nasc mai devreme de termen si doi oricand as naste mor de frica durerii.
Denisa
, zici ca azi o "scoate" pe Emma? Nici eu nu am inteles! Faci cezariana?
Giova te asteptam mai cu povestea nasterii!
Cata, imi pare rau ca Bia a plans azinoapte, pupiceste-o sa-i treaca!
daniela 36++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
asteryaro spune:
Pisoi, sa va traiasca bebe Mark, sa fie sanatos si papacios! Sa te refaci repede si... mult laptic!!!
Da, Denisa face cezariana, a spus mai demult, are motivele ei (sper sa nu ma insele memoria...).
Denisa, tinem pumnii, nastere usoara si refacere rapida!!! Hai, bebe Emma!!!
Cristina
37w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Ieri am venit si noi acasa, dar am avut multa treaba, vizite si abia azi va scriu.
Eu nu cred ca am sa scriu vreodata povestea nasterii, sunt foarte traumatizata de ce mi s-a intamplat, de cate ori imi amintesc ma apuca plansul si nu vreau sa rememorez tot, incerc foarte mult sa uit. Sper ca in timp sa reusesc.
Va multumesc mult la toate pentru urari si incurajari, pentru ca ati fost alaturi de mine. Sa nu va speriati de ce am patit eu, ca nu seamana o nastere cu alta, fiecare va avea trairile ei proprii. Va doresc la toate care mai aveti de nascut sa nu suferiti nici o suta parte din cat am suferit eu.
Suntem cei mai fericiti parinti din lume, avem un copil exact asa cum ne-am dorit, ne miram in fiecare clipa ce mult il iubim si ce minune a intrat in viata noastra! Ayan este foarte cuminte, nu plange nici la baita nici cand vrea sa pape, doar se foieste putin si mami stie ce vrea el. Aseara mi-a venit laptele, Ayan suge foarte bine, asa ca n-am sa-i mai dau biberon.
Maine merg sa-mi scoata firele, mi-e foarte frica, nu mai suport nici o durere, cred ca am suferit la nastere pentru tot restul vietii. Sper sa nu ma doara totusi prea tare.
Am vazut si eu aseara pozele pe care le-a pus Gabi pe contul comun si m-am speriat cum aratam. Intre timp mi-am mai revenit, am sa fac poze noi.
ASTERY, tu vrei sa vii tocmai de la Buzau ca sa nasti la Polizu. Crede-ma ca nu merita efortul. Toti se poarta foarte urat, ai vazut ce mi-au facut si cu epidurala, m-au lasat sa trec de dilatatia la care se face, nu au avut fire care e topesc sa ma coasa, ca sa nu-ti mai spun ce jigniri am primit ca am indraznit sa tip de durere. O asistenta mi-a zis ca de ce tip, ca a vazut ca am avut cercel in buric, ala nu m-a durut cand mi l-am pus? Alta mi-a zis ca sunt casnica si rasfatata si ca foarte bine ca ma doare sa vad si eu cum e cu greutati. Asta e doar o parte din tot ce mi-au zis. Mai era un dr., un libidinos, care venea constant sa imi spuna ca sigur o sa imi scoata copilul cu forcepsul, ca nu sunt eu in stare sa imping.
Am vorbit si cu ANDA putin mai devreme, este ok, dar are dureri de la operatia de cezariana. Mi-a zis sa va transmit sa nu faceti cezariana la cerere, ca este foarte dureros, sa incercati sa nasteti natural daca puteti.
Eu fug la Ayan sa-i dau sa pape.
Alina si Ayan
mirela10 spune:
neatza,noi ne-am trezit azi noapte din ora in ora
.bebe e constipat si se chinuie sa faca si ii bolboroseste burtikul
.aseara i-a intrat la baita si apa in urechiusa si acum mi-e cam teama sa nu fie marait din cauza asta.acum stam in bratze sa-l lasam pe tati sa doarma...
ALINA,pupicei lui Ayan,si tie si sa dea Domnul sa te refaci repede si sa ramai doar cu amintirea placuta a vederii bebelui dorit.
va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Crocus spune:
Alina e ingrozitor, nu-mi vine sa cred ce oameni imbraca halatul alb in spitalele din Romania, nici nu stiu daca pot fi numiti oameni. Ar trebui sa dai numele medicului aluia netrebnic la Doctori de care sa te feresti. Si eu urmeaza sa nasc cu cezariana, nu pentru ca asa vreau eu ci pentru ca asa zice medicul, sper sa nu trec prin asa ceva ca eu cad in depresie. Si ma gandesc ca le-ai mai si cotizat la nenorocitii aia. Mai cunosc pe cineva care a nascut foarte greu si a zis ca nu mai vrea sa nasca in viata ei, tu sa nu gandesti asa, sa nu ramai cu ideea ca data viitoare va fi la fel. Eu sper din suflet sa uiti cat de cat prin ce ai trecut si sa te gandesti doar la minunea ta de copil cuminte pe care-l ai.
Fetele care ati nascut cu cezariana, dupa operatie trebuie sa stai cu sonda? E ultimul lucru pe care mi-l doresc. Iar centura aia pentru burta se poate purta peste operatie? Adica e suportabila, e utila? Spunea un medic nutritionist la tv ca se poate incepe cura de slabire imediat dupa nastere, chiar de a doua zi, ca lactatia nu va fi influentata de regim si ca astea-s povesti din popor. Oare asa sa fie?
Felicitari la toate fetele care ati nascut deja, sa va bucurati de bebelusii vostri si sa va ganditi si la noi, cele care stam cu inima in chiloti la gandul ca se apropie marele eveniment: nasterea. Eu scriu rar pentru ca nu prea am timp, dar de citit citesc, aproape tot.
Giova spune:
Neatza!!!
Alina imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva. Si eu care credeam ca am fost cea mai ghinionista in spitalul asta din Tm.
Pot spune ca am fost cea mai norocoasa.
Sper sa uiti tot si sa treci peste amintirile urate, mai ales cand iti privesti mandretea de flacau.
Denisa naste azi!!!! Atunci trebuie sa incepem cu galeria, chiar daca la ea e noapte acum.
Hai Denisa!!!!
!!!
Diana bb Marco s-a nascut la 10.30 dim.
Haide ca actualizez si eu lista mea. Nu a mai nascut nimeni????
Eu am o minune de baiat, care mananca tot la 3 ore, nu se trezeste noaptea decat sa suga si atat.
Doamne ajuta sa-l tina cat mai mult asa.
Ce ne supara sunt colici astia, dar ii trec repede, ca-l pun pe burtica mea.
Imediat ma apuc sa scriu povestea nasterii si sa calc, ca s-au cam adunat hainutele lui bebe. Acum vede si Clau ce bine ca sunt multe, ca nu trebuie sa ma grabesc cu calcatul, caci de spalat le spalam imediat.
Revin.....
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco