Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

felicitari Anda si Motanul!!!!
Sa va traiasca Mark, sa creasca mare si cuminte!!!!!!!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova multumesc mult de info. Mie ultima data doctora mi-a dat o lista cu ce imi trebuie in spital: siringi, chestie din-aia pentru perfuzii, xilina ... tare m-am mirat ca nu au in spital toate chestiile astea. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa iti spun si tie. De agocalmin nu stiam ... ai voie agocalmin dupa ce nasti?
Marco a stat cu tine in salon in timpul zilei sau il aducea numai la anumite ore (ptr alaptat)? Cate randuri de haine ai dus pentru Marco in spital?

Cata Bia e frumusica foc. Sa ne spui si noua de unde ai luat recipiente pentru lapte. Se gasesc in Ro?

va pupacesc pe toate
Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare burtici,
Noi am fost la spital, sa monitorizeze copilul si la analize de singe,bebe e ok si lenesa in continaure, deci ma indoiesc ca ar vrea sa iasa la noapte, oricum maine dimineatza la 8 sunam sa vedem la ce ora ne cheama ca sa o scoatem pe Emma.
O SA VA SCRIU INAINTE SA PLEC SI APOI INA VA VA ANUNTZA CAND AM NASCUT!

Acuma sa va iau pe rand-
ANDA,ELLA SI ANAM- sper ca ati nascut deja si puiuztii sunt sanatosi si voi OK!
Irina- iubita- de acord cu trasul dupa tine, la anul, deci pare cam devreme, vroiam la anul abia sa ne apucam de incercat, mai vedem, cum o vrea Dumnezeu- sanatosi sa fim!
MONI SI CUSCRA- pupicei la pompitza si Angelo!

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

FELICTARI ANDA SI MOTANUL!SAVA TRAIASCA BEBE MARK, SA FIE SANTOS IS MINCACIOS!REFACERE RAPIDA!
Deci a vrut sa fie mai mare cu o zi ca Emma, ne bucuram,a sa trebuei sa fie baietzei..
Anasebe- bine ati venit acasa, asteptam pozele cu Tiberiu!
Ursulina- pupicie grasuni de la noi pt voi doua si iti simtzim lipsa rau de tot, sa stiivreau si eu o pzoa cu raisa cand potzi te rog
Giova- dulce bebe vostru ca totzi bebelasii nostri de aici din grup!Dar de ce ii dai cu biberonul daca el suge bien de la sin? Sau doar asa de control, odata la cateva zile? Nu e bine sa prinda gustul biberonului, stii nu?
Diana tu ce mai faci?
Ppup restul fetelor,nu mi-e prea bine si incerc sa ma intind un pic, ne vedem mai tarziu!

Denisa
38+

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna la toate fetele
Am si eu o intrebare la fetele care au nascut, daca ati avut dureri inainte de nastere, ma refer la dureri de spate si de burta ca la menstra, de cateva zile am inceput sa am dureri, vrea sa stiu daca se apropie momentul cu toate ca as vrea sa mai stea cateva zile
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa maine e ziua cea mare? Tienm pumnii si Doamne ajuta sa fie totul bine si Emma sa vina sanatoasa.
I-am dat numai azi cu bibe asa de control, dar nu mai fac asa ceva, caci imi curg sanii in prostie. prin asta inteleg, ca bb al meu mananca mai mult de 100 ml la o masa.
Canda, daca ai laptic bebele va fi cu tine de la 6-8 dim., de la 9-12, de la 15-18, si de la 21-24. daca nu ai in primele zile, cere-l si ti-l aduc 30 min. il pui la san sa-ti desfunde canalele si-l ai si cu tine.
Eu i-am dus hainute pt. fiecare zi: pampers, camasuta, caciulita,pantalonasi si paturica. Astea le cer in fiecare zi la ora 18, cand ii iau pe bebei pt. baita.
Du tu hainute, ca alea ale lor sunt de toata comedia. Al meu in primele 3 poze facute de Clau era cu hainutele spitalului, ca nu am mai apucat sa le dau.
Algocalmin fiole ai voie 2 pe zi. Vei avea dureri de burta pe urma, ca incepe coborarea uterului, plus durerile taieturii. Sunt dureri mari, dar nu ca si contractiile. Si vei uita de toate cand il vei vedea pe bebe.
sa-ti mai iei si supozitoare cu glicerina, ca sa nu te fortezi dupa nastere si sa te descosi.
Eu fff bine mi-am revenit si nu m-am constipat. Cu toate ca aveam ditamai hemoroizii si ma dureau de imi venea sa ma urc pe pereti.
Daca vrei sa intre sotul sus la tine, sa cotizeze la portar. Al meu le dadea cate 100.000 lei, dar a fost toata ziua cu mine.
AAA am uitat, in weekend lasa bebeii de dim. pana seara.ù
Daca mai ai intrebari, sunt la dispozitia ta.
La moasa ar fi bine sa dai inainte, nu dupa ca mine, ca nu te prea baga in seama, daca nu.(500.000 lei- asta e tariful).

Ma duc in pat, ca ma cam doare jos.
Poate si adorm putin pana la urmatorul alaptat.
toate fetele!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello burtici!

Denisa multa bafta maine!
Nu-mi vine sa cred cu una dupa alta nastem, parca a trecut prea repede timpul!

Pisoi felicitari! Bebeul sa va aduca numai fericire, sa fie sanatos si mancacios!

Alina, ai ajuns acasa?
Giova, Cata, sunt superbi copiii vostri!
Daniela sa nu-ti fie frica! O sa fim probabil emotionate ca vine bebe... si dupa aceea ne descurcam noi, ce naiba suntem ditamai femeile!! (zic eu, care sunt terorizata si vreau la mama)

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Am mai venit si eu un pic pe aici, pana se trezeste ursulina.
Mai am putin si termin povestea nasterii ursulinei. O voi trimite pe contul comun.
Denisa pai pot, dar nu am poze pana nu vine tati meu.
Moni la conta?
Pisoi sa va traiasca pisoiasul! Sa pape mult laptic de la tine (daca se poate), iar tie refacere rapida!
Sa trezit ursulina ma duc sa-i dau sa pape si sa o schimb.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova multumesc mult de tot pentru detalii. Am mai adaugat la bagaj hainute pentru bebe, ca pusesem un singur rand. pentru tine si pentru Marco.
Mi-e asa de groaza de spital ... de-abia astept sa scap si eu!

Pisoi felicitari pentru bebe! Sanatate multa si refacere rapida!

noapte buna fetelor!
va pupacesc!
Angi

Mergi la inceput

Jeanina si Ursulina- multumesc frumos de ganduri!
Ursulina- am inteles cu pozele, astept!

Denisa
39+

Emma Andreea

Mergi la inceput