Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 11

leea_cv spune:
Dordia bb al tau maninca de 5 ori in 24 de ore sau doar ziua?Ca si eu am o dilema in privinta suficientei.Mi se pare totusi putin de 5 ori in 24 de ore asa cum maninca al meu.Dar ma gindesc ca daca face pipi si kk in cantitati mari,poate ca e de ajuns.
Azi am fost in ton cu Joy care s-a gindit la clatitele Taniei.Mie imi sta capul de zile intregi la laptele de pasare al lui Noki cred. In vremea de demult cind eram noi gravidute, am retinut reteta si azi am pus-o in aplicare.Mmmmiammm ce bun e.Iertare daca v-am facut pofta.
Leea+Tudor
leea

joy04 spune:
Leea, cand depui dosarul pune si declaratia sotului ca nu este el in cic sa nu te trezesti cu dosarul respins ca sigur trebuie. Si unde anume depui tu dosarul de ti-a zis cu 10 luni pt 2005???? Ca inca nu este lege dar trebuie sa o scoata....
Dordia, da, cele care solicita CiC in 2006 isi depun singure dosarul dar nu la Camera de munca in Amzei ci la primaria de sector...
Mi-a confirmat si de la mine de la servici...dar sa vedem ce face Diana maine.
Vaccinul este gratuit. Doar daca vrei tu sa-i faci altul decat cel pe care il da statul....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

joy04 spune:
LEEA si la laptele ala de pasare ma gandesc de cateva zile, dar inca nu am apucat sa-l fac.
Bine ca zici ca-i bun...paote apuc sa fac si eu maine...
poze

meems spune:
Dordia, multumim de urari!
Noi suntem relativ bine, dar azi-noapte n-a fost prea usor. Rianna s-a trezit ori din ora-n ora, ori la 2 ore, si a plans de foame de fiecare data. Cand ii dadeam, manca ft. putin si apoi adormea la loc. La 5 cand s-a trezit, desi a cautat cu gurita, am refuzat sa-i mai dau si a plans vreo 15 minute (cu pauza de cate 2-3 min. intre plansete). Intr-un final a adormit, dar eu am fost varza. Eu abia rezist cand se trezeste noaptea la 3 ore, darmite la 2 sau 1? Cred ca eu am gresit aseara ca am tinut-o pana aproape de 9:30 ca sa-i fac baie si a fost prea obosita si n-a mai mancat aproape deloc dupa baie, ci a adormit imediat. Voi la ce ora faceti baie seara? Inercati sa pastrati cat de cat aceeasi ora in fiecare seara? Eu nu stiu cum e mai bine... I-as face baie cat mai tarziu ca sa-mi doarma o perioada mai lunga noaptea, dar nu stiu daca va tine chestia...
Si ziua nu prea vrea sa adoarma decat la mine in brate - pai cum saracie sa mai apuc sa fac si treaba-n casa daca ea e legata de mine mereu? Am incercat s-o pun in marsupiu, dar mi-a plans ca din gura de sarpe. Ce idei mai imi dati? S-o las sa tot planga? Cat de mult??
Astept sugestiile voastre, ca in ritmul asta eu ma deprim de-a dreptul! Pe voi nu va apuca disperarea cateodata? Ca eu am zile cand sunt tot cu lacrimile-n gat... Of, oare cand or veni si vremuri mai usoare?
Meems & Rianna

maria_alexia spune:
Leea, ce freza faina are bb Tudor!! Sa-o tina tot asa pana la batranete!
Alinush, il inscriem pe Cristian la petit la Amalia .
Avem poze noi in album, ce zici ?
Desi ne cam sta noua mintea si la Sarah lui Noki...
Maria & Cristian

joy04 spune:
MEEMS, sigur vin si vremuri mai bune. nu stiu ce sa zic cu baita sera, eu m-am dat dupa el cu baia. adica depindea de cand manca...acum vad ca respectacat de cat un program, adica 3.30-6.00(6.30)...si tot asa cam la 3 ore. seara pe la 19.00 supa care doarme sau sta treaz, dar daca doarme il trezesc la baie pe la 21.00...pe urma papa si gata.
Cu plansu...zicea Lavi ca il lasi intr-o zi cateva minute si il iai in brate, apoi a doua zi un pic mai mult..si cresti perioada in care il lasi sa planga. O sa=i treaca sa stii, doar ca nu te lasa inima sa-l auzi plangand, mai ales cand vezi ce dulce e cand il pui la piept si-l strangi....
PUPICI MULTI si nu mai fii suparata ca te simte si ea si e agitata...
poze

Ina869 spune:
Fete dragi!
Mi-a fost dor de voi!!!!!
Multumesc ptr. mesaje, pm-uri si sa stiti ca as fi intrat pe forum mai devreme dar simbata am avut musafiri si duminca am fost plecati din oras.
Acum plec prin oras si sper ca diseara sa va scriu mai detaliat – stiti ca eu scriu romane, nu ma incurc!-.
In cateva cuvinte despre noi; aseara i-am dat formula si a ras 120 ml in trei minute; nu am putut sa-i dau eu ca m-a bufnit plinsul ( simteam ca se rupe ceva din mine, asa bine ne simtim amindoua cind este la san) l-am lasat pe George si dupa aceea copila a zambit si a adormit , deci ea era hamesita de foame seara, de aceea nu adormea. Nu stiu cum asa ceva este posibil in conditiile in care lua in greutate foarte bine, cind laptele meu pus la frigider era gras ca untul, habar nu am ce s-a intimplat dar nu mai stau sa caut raspunsuri, important este ca ea sa fie bine. Probabil cantitatea de lapte scade seara si ea isi lua mai mult ziua, este doar o supozitie.
Am vazut pozele cu toti bebelsaii, sint adorabili, iti vine sa-i maninci!
Anamari,draga mea, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, nu stiu de ce nu poti sa stai si tu linistita saracutza, ba piciorul, ba Liutza, ba Liam, banuiesc ca problemele sint mai multe cind ai copii mai multi, sper ca ale tale sa se termine aici.
Lordra, super idee ai avut cu albumul si mi-au placut mult comentariile; da, asa este , cu Ileana Sipoteanu!!!!
Of, tu nu stii, si nici Andutza, dar eu nu ma linistisem si continuam sa incerc sa-mi aduc aminte numele, desi stiam ca nu am nici o sansa , m-ai salvat sa-mi framant creierasii…
Va pupicesc si ne reauzim curind!
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

leea_cv spune:
Joy iubito, toata sarcina am picat din depresie in depresie din cauza ca nemaritata fiind,am mai avut si bafta ca fericitul tatic sa isi ia talpasita si sa ma lase in plata Domnului.De asta pe mine nu ma intereseaza declaratia aceea.Copilul e pe numele meu,deci nu l-am implicat pe tac-su in nici un fel.Poate din caiza asta nici nu mi-ai zis functonarii nimic de respectiva declaratie.Si e vorba de directia sociala din cadrul primariei.Asa mi-au zis - 10 luni.
Iti doresc timp liber sa iti faci maine laptele de pasare.
Maria Alexia ne-am distrat cu totii ca bb Tudor are par mai des decit al tuturor din familie.Super urare:sa dea Domnu' sa imbatrineasca cu freza asta.
Leea+Tudor
leea

bb_alinus spune:
Uf Maria mi-ai luat o piatra de pe inima , are si Amalia mea un pretendent! Scump foc bebe Cristian! Batem palma
Mey da la mine se doarme la greu, pai e normal asa ceva? Sculat dimi la 10h, culcat la pranz pe la 12h si ceva, sculat la 16h mancat mai nimic, culcat la 17h15 si doarme nene dusa si acum, e aproape 20h!
Pai si la noapte ce face?
Ina te intrebasem eu daca Rachelina n-a avut probleme cu acceptatul biberonului? Ca noi nici nu vrem sa ne atingem, facem adevarate crize, pur si simplu scuipa laptele! Poate nu folosesc tetina care trebuie, nu stiu! Oricum deocamdata suntem integral la san dar simt eu ca nu mai sunt valurile de altadata cu tot Galactogilul pe care il iau!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

dienutagraviduta spune:
lordra - in carte scrie ca la 3 luni; vezi ca e posibil sa iti faca o surpriza frumoasa : daca ii are gri - albastrui se pot face albastri. asta astept si eu, ai lui luca se pot face si verzi, si albastri; om vedea.
meems - noi ii facem in fiecare seara pe la 9.30 baita.
astazi e prima zi de vreo 2 saptamani cand nu ii dau completare; mai avem un supt, dupa baita, insa; dar nu cred sa fie nevoie de completare; partea naspa e ca dureaza mult - vreo 40 de minute ca sa se sature numai din sani. din biberonul nuk nr 1 suge luca in 7-8 minute vreo 150 ml, iar din sani ... doarme, se trezeste ... ehei ...