Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 12

meems spune:
Multumesc de incurajari, Joy. Stiu ca vor veni si vremuri mai usoare, dar cand o vad cum plange si cum se agita si cum nimic nu-i bine, iar eu ma indoi de spate leganand-o si incercand s-o fac comfortabila, mi se pare ca sunt la capatul puterilor. V-am zis ca eu nu sunt o fiinta prea rezistenta?
Dienuta, tu cum ai reusit sa-i faci program lui Luca sa-ti doarma asa mult noaptea? Cred ca daca ar dormi si Rianna asa as avea si eu mai multa energie pentru ea in timpul zilei...
Meems & Rianna

mandyksch spune:
Dienuta sa ne tii la curent cu ce rezolvati maine cu CIC-ul ca nici dracu nu mai stie ce hartii si unde trebuie
Ina, Alina bine ati revenit, ne era tare dor de voi,, Kriszti ma tot intreba de Rachelina si Amalia.
Fetelor am si eu o dilema mare, stiu ca o sa sune urat dar asta e...mai la mine in casa e un du-te vino toata ziua ca eu nu mai rezist cu nervii...de dimineata pana seara vine ba tata, ba mama, ba sora-mea, ba un prieten de familie care n-are nepoti si vine sa-l vada pe Kriszti. Ma ajuta ei cat pot mai ales mama si sora-mea dar de multe ori vin numai sa se joace cu bb. Va dati seama ca de multe ori aceeasi persoana vine de doua ori pe zi.Nu mai am pic de intimitate, trebe sa am grija cu ce sunt imbracata/dezbracata, ca ai mei au cheie de la noi de la apartament si intra direct (cheia o au de pe vremea cand ma intorsesem proaspat operata din spital si ma miscam tare greu).Sincera sa fu de multe ori pur si simplu ma obosesc , mi-e groaza sa le spun sa mai rareasca vizitele mai ales ca toti au senzatia ca vin, ma ajuta si eu as putea sa ma odihnesc, dar e fix invers
. Le apreciez efortul dar nu mai pot in felul asta...Cum sa procedez?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)

anda77 spune:
ileana sipoteanu?!! mai, poate nu am pus ce poze trebuia...mama si 2 colege zic ca seman cu uma thurman
..oi fi imbatranit si eu...
mandy, exact, exact aceeasi situatie am si eu cu parintii, cu cheia, cu prietenii. identic...eu am reusit s-o ofensez pe maica-mea cand i-am spus, asa ca nu prea am tact, probabil, deci n-am ce sfat sa-ti dau...
...dar mai "subtire" cu chestiile de genul krisztian intreaba de rachelina si amalia:)) pt. ca sunt luate! Adica ma incuscrisem cu ina, dar parca n-as da-o din mana nici pe amalia:)) stiu, e urat,
dar daca rachelina ii da teapa lui nichita pentru ca mai are 2-3 pretendenti prin canada, poetul meu ce face? asa ca eu le-as curta pe amandoua...de fapt, sa intre si krisztian, concurenta poate insemna si progres, nu? sa vedem cine ajunge la inima fetelor...
puiutul meu, Nichita

maria_alexia spune:
Meems, greu de tine, intr-adevar cu programul asta. Eu as zice sa incerci totusi s-o mai lasi sa si planga - daca e numai un sfert de ora pana adoarme nu pateste nimic. Si sa nu-i dai sa suga mai des de 1.5 ore (pauza). Deja e marisoara si cu 1-2 zile de plansete si efort ar trebui sa-si faca singura program.
Noi facem baita undeva intre orele 20 si 21. Apoi papam. Am patit si sa suga 10 min si apoi sa doarma dus pana dimineata la 4, dar de obicei suge bine, ambii sani, peste 40 min. Apoi mai dureaza pana adormim. Plimbati, suzeta, plans in patutz... Incercam de toate. Pe la ora 23 cam adormim, rar ne prinde miezul noptii. Dar apoi dormim pana la 4-5, papam (cu lumina stinsa, nu povestim, daca trebuie schimbat il manevrez usurel de tot), incat adormim la loc foarte usor. Si ne mai trezim pe la 8-9 pentru papa...
Sunt foarte multumita de ritmul asta, chiar ma odihnesc. Sper sa nu-l deochi acum si sa ne stricam obiceiul
Mandysh, mi se pare normal sa te simti obosita cu atata agitatie in jur. Dar fiind persoane asa de apropiate, nu cred ca s-ar supara daca le-ai spune (la tel sau cand vin in vizita) ca, uite, bebe e linistit acum si as vrea sa dorm si eu; si mai am nevoie de ajutor maine pe la ora X, cand el de obicei nu doarme etc...
Maria & Cristian

anda77 spune:
lordra, esti p-aici sa-mi mai dai ora darei inca o data? pe prima pagina nu e inscrisa ora si am cautat prin paginile anterioare de mi-a venit rau. nu mai gasesc unde ai postat ora.
catutza, 9:55 am sau pm?
puiutul meu, Nichita

xandra28 spune:
anda, m-ai abandonat!
ultima data, inainte sa ma internez sa nasc, parca ma amenintai cu o astrograma...
macar pt vladutul meu poate-ti faci timp, acuma el e mai important, ce zici? 18.11.2005, ora 9.20, constanta. plllllls.
ah, si daca tot ne laudam cu odraslele, hai ca pun si eu ultimele poze (desi pe final deja regurgitasem pe bluzita, de-am intrerupt sedinta foto ) http://pg.photos.yahoo.com/ph/andasro/album?.dir=f39b
anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

pischi2003 spune:
Bun gasit, mamici
Ei, asa da, ne regasim in formatie completa!!!
O intrebare pt. fetele cu cezariana: voi ati inceput sa faceti ceva miscare, gimnastica? Mie doctorita asa mi-a recomandat; oare nu rup nimic pe-acolo, inauntru?
XANDRA, sa-ti traiasca Vladut. Da' ii place la poze, e fotogenic
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

madau spune:
Am revenit cu forte proaspete!!!!!!!
Mi-am pus net, in sfarsit asa ca acuma nu mai scapati de mine
Ma pun la curent cu tot si vorbim maine. Pun si poze si povestea nasterii. Si sa nu uit, multumesc din suflet pt felicitari si ptr ca ati fost alaturi de mine.
Pupici

pischi2003 spune:
Mai fetelor, da' vad ca va incuscriti pe capete aici . Mai e vreun flacau "neluat" pe-aici? Sau sa astept oferte pentru domnisoara mea? Ei, care isi lasa flacaul sa faca naveta la Iasi?
Somn linistit sa aveti voi si bb-ii vostri!!!!!!!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

joy04 spune:
Doamne LEEA ce gafa am putut sa fac.....astept bataia. Nu pot sa-mi dau seama cum am putut...ca daca nu as fi stiut
eram mai mult cu gandul ca zisesei de alea 10 luni si ma gandeam ca legile in tara asta sunt facute sa le interpreteze fiecare cum vrea....
SORRY
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze