Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Lachione multumim frumos bafta si tie sa iasa asa cum va doriti
Fetelor ma duc sa ma inchid in dormitor sa ma mulg, vine SOCROSENIA!!! S-a dus Giorgos sa o aduca cu masina,sper sa termin pana ajung ei aici, oricum ma inchid cu cheia in dormitor
Diana nasol cu socrosenia ta, numai de turism nu o sa ai timpMultumesc pt. aprecierile vis-a- vis de Angelo

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cuscra- ce bine ca Angelo e cuminte!Sa mai pui pzoe, te rog
si spune-i la ginere sa o strige pe Emma sa iasa maine, te rog eu-stiu ei sa comunice bine prin telepatie, sa ii spuan Angelo ce bine e sa bei laptic, sa ai jucarii si sa primesti pupaturi!
MONI-astept sa se rezolve cu etelfonul, poze cu Dienutza mai ai?
ANDA, ELLA, ANAM- vi ce facetzi? Vrezti si voi sa anstetzi ca mine maine?Eu cred ca nu ma mai rog de fii-mea, ca nu ma asculta, desi nu cred ca ii mai e asa de bine acolo, altfel ar fi mai activa

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bebe Ayan este superb, dulce foc Este leit AlinaSa va traiasca Alina, sa va bucurati de elSi tu arati bine chiar si in spital

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Maraki cred ca de o saptamana o tin asa, maine mi-am propus sa numar de cate ori ma duc la baie in 24h. Sa stii ca deja nu mai suport si as cam vrea sa nasc odata si sa scap. Peste o sapatamana ma apuc de efort fizic ca sa iasa!
Denisa profita si stai cu mami al tau... uite mie deja mi-e dor de a mea acum ca nu pot sa o vad! Dar se simte mai bine, asta e important!
Fetele care urmeaza sa nasca, tin pumnii!!!Nico nu te mai intrista cu ce vezi la TV... spune o rugaciune si gandeste-te la bebelina ta!

Fetelor e frumos Ayan ca si Alina de altfel...

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

JG- ma bucur, mersi, sanatate mamei si tie nuami bine, eu la toaleta noaptea merg de maxim 3h, in general de 2 ori dar ziua f. des ca beau multa apa.
ALINA- frumoase poze si tu esti bine, refacere rapid asi laptic mult!
Nico- fii optimista si nu et mai uita la stiri,pe mine chiar ma enerveaza stirile din Ro, serios, numai prostii si chestii rele si nasoale arata..Tu ai grija de voi ca e bine, stii ca psihicul conteaza!
Lachione- multumim de ganduri si tie numai bine si un bebe curand!Stiu ca si tu vroiai demult si sper anul 2006 sa iti implineasca visul!

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FLORININI FELICITARI PENTRU BEBE, SPER CA AI AVUT O NASTERE USOARA, TE ASTEPTAM SA VII ACASA!

banuiam ca a nascut Florinini ca nu mai daduse de ceva zile pe forum...

daniela 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Noapte buna fetele!
Ne bagam la culcare dupa ce am stat mai toata ziua cu ochii pe aici prin forum.
Si maine este o zi!

daniela 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, dupa cum probabil banuiti, mamicile mai 'mici' (de martie-aprilie) va urmaresc si ele intens
felicitari pentru bebei mamicilor care au nascut deja si o nastere usoara si bebei mancaciosi pentru mamicile care inca asteapta

Noemi 31+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

FLORININI, FELICITARI, SA ITI TRAIASCA BAIETELUL SI SA VA BUCURATI DE EL, SA AIBA MULT NOROC SI SANATATE! IAR TU SA TE REFACI REPEDE SI SA AI MULT LAPTIC!
Moni, Maraki si Denisa, eu cred ca nu mai nasc deloc, cred ca am o specie de alien in burtica si nu vrea sa iasa la lumina ca sa nu fie descoperit! Pai daca nu mai iese, nu mai iese, sa stea acolo, ca eu m-am saturat sa ii zic sa vina! Plus ca tata imi spunea ca am intarziat si eu 2 saptamani peste termen, iar sotul meu o saptamana, zicea socrosenia. Asa ca o fi ereditar, eu mai stiu?
Moni, pai de ce sa am grija maine? Ca nu ma duc la dr. maine ma duc luni. Sau zice ceva bioritmul ala al meu?
Janina, nu stiu ce sa zic de faza cu efortul fizic, sa stii ca la mine nu merge, am tot mers pe jos, am urcat si scari, ca de, am zis ca sa imi fie mai usor la nastere, am lucrat pana la sfarsitul anului si tot degeaba, tot nu nasc odata. Nu stiu in ce masura influenteaza activitatea fizica, la mine sigur nu a mers.
Nicole, ia nu te mai uita tu la toate stirile ca nu iti face bine sa te intristezi. Si eu am auzit de acei mineri, Dumnezeu sa ii odihneasca, mare pacat.
Restul fetelor, va pup si patrulez pe aici.
Anda si bebe Mark 41+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

ALINA, FLORININI,ANASEBE, SA VA TRAIASCA BAIETEII SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!
Hai ca m-am apucat de mult sa va scriu dar m-am luat cu sora-mea la instalat programe de copiat filme mai bine zis desene animate!!!!!!!! Si cum eu sunt total habarnista, a trebuit sa iau din nou ore de invatat mura in gura, si tot n-am terminat, dar ne-am plictisit amandoua. Si asa ea nu mai are timp maine pleaca pentru 3 zile in Romania si inca nu are bagajele gata! Asta-i sora-mea,. Acum ma mai bazaie si taica-meu.....
noi suntem inca bine, suntem in plin program de zbenguiala! Oricum deja mi-am luat gandul ca poate nasc si eu mai repede. acum cand parca as vrea si o astept de mult nu vine.... ce tie si cu bebeii astia!!!!!
Diana, stiu, nu-mi fac prea multe griji, eram deja inebunita daca de 9 luni numai la riscurile cezarienei ma gandeam... cum eu am stiut din momentul in care am ramas gravida ca asta ma asteapta. Plus ca am acasa trei stresate (mama, matusa-mea si bunica-mea) care imi poarta de grija si-mi plang de mila. Ca doar stiu cum e in Romania, mai mult de doua cezariene, nu e voie!!!!!
si am intrebat si citit tot ce se putea despre asta, riscul e cam 1% la o taietura orizontala, asa cum sunt ale mele, risc mai mare e la cea verticala... asa am citit undeva. si doar la contractiile de la nastere nu inaite.
Imi e doar groaza de operatie ca stiu ce ma asteapta, de primele 24 ore cu perfuzie si sonda, fara sa ma prea pot misca, dar daca e bebele langa mine trece repede. La Daria cum n-am avut-o m-am uitat pe fereastra toata noaptea si am asteptat sa se faca odata ziua sa ma pot ridica din pat.
Monica, fi buna cand ai putin timp poate imi faci si mie bioritmul ala, sta a mea fetita pana in 7 feb sau poate totusi se razgandeste si vine mai repede
Nicoleta,
, nu te mai uita la stiri, stiu nu e prima data cand se intampla, eu sunt din Oravita, e la o aruncatura de bat de Anina.
Na ca nu mai stiu ce am mai vrut sa va zic, m-a zapacit sora-mea cu programele ei!!
Va pup si pe maine!

Mira 34+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput