Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 8
J G spune:
Anda sper ca la mine sa functioneze pentru ca am observat ca daca fac efort (mers pe jos, curatenie) imediat incep sa am contractii si sa ma doara burta. Pe asta ma bazez.
Pe zi ce trece devin mai isterica si mai oboita de sarcina, mi se pare ca dureaza prea mult. Nu mai suport sa ma imbrac in "uniforma" (mai am un singur rand de haine care imi vin - o pereche de blugi, un tricou cu maneca lunga mulat, o jacheta) + geaca imensa a sotului meu in care arat ca un gogosar. 

Si la cat ghinion am, probabil o sa nasc dupa termen, parca vad!
J 36+
maraki spune:
Janine si eu ca am nascut deja...nu pot sa port inca paltonul meu care imi place
Este cambrat si nu ma incape
Deocamdata tot cu paltonul care il luasem pt. sarcina ma imbrac
Acum nici nu poate fi vorba de dieta, mananc fara sa ma abtin ca sa pot face laptic
Oricum eu m-am speriat cand am vazut pozele cu mine
Mira mai stai macar 3 saptamani,vine bebe cand este pregatit
Fetelor a plecat socrosenia, am pus-o sa coasa un fermoar de la geaca lui Robert ca eu nu ma pricep prea bine
mananc si eu ceva si dupa aia e randul lui Angelo, doarme acum de la ora 20.00 de la ultima masa![]()
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
J G spune:
Maraki nici eu nu ma astept sa sar direct in hainele masura 38... stiu ca nu o sa se intample imediat. Dar macar scap de burta in prima faza. Tot o sa fie ceva...
Sincer mi-e teama ca ma paste o depresie... off...
Ma bucur ca e Angeloudi cuminte. Meritai!
J 36+
Denisam spune:
Burtici,
Ce liniste e pe aici, din cauza ca e simbata?
Am fost iarasi o tura pe la magazine cu mama, iara ma oftic ca zboara timpul asa repede si eu din ce imi propun zilnic realizez doar jumatate
Sper maine sa fiu mai eficienta ,pian in ora 6 cand apare Dragos, ar trebui sa imi revizuiesc si bagajul pt spital ca nu e 100% gata, dar e 90%
si eposibil sa mai am chiar o tura de calcat, pe linga cea de azi, o sa vedem.
Noapte buna si somn usor la burtici!
Anda lasa ca poate nastem maine amindoua, eu inca mai visez![]()
Cuscra- si eu sper sa scap 80% de burta dupa ce vin din spital, nu mi-ai spus cand il pui pe Angelos la san, cat e greutatea lui acuma, daca nu te superi

Denisa
38+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Am sosit acasaaaa!!!!!Florinini inca nu se poate dezlipi de David (prima reactie cand i l-a pus in brate a fost frumosul lui mama)asa ca..........va pot spune eu ca o nascut in 13 la 9:43AM dupa o asteptare de mai bine de 12 ore neavand contractii iar apa se pierdea ,au recurs la inducere ,respectiv epidurala.Nasterea a fost fara dureri in conditiile acestea.David are 3.800kg si 52cm. O sa imi fac maine timp si pun si ceva fotografii.Multumim inca odata pt. felicitari!
Florinini
si
bebe David 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
nicoleta raducu spune:
'Neatza,burticute,mamici si bebici....
...
Am facut ochi..dupa o noapte agitata..in care am fost la pp ca niciodata....
cred ca de vreo 7-8 ori...Fiicamea a fost o nastrusnica miscacioasa....
...
Iar eu m-am trezit acum chiauna....
Afara e un soare superb..cred ca e frigulet totusi...
Papam..si o sa iesim la o plimbarica...ca m-am saturat de pat..
Aseara mie nu mi-a mers netul..de aia nu am mai intrat...cred ca a fost super trafic..de aia...
Ca nu se intimpla foarte des sa nu mearga....
Janina...
..si eu arat ca un gogosar in geaca sotului meu..pe care o port la greu....
Dar mai e putin...Chiar ma gindeam zilele astea..ca daca m-ar vedea colegii mei de serviciu...
pentru care eram etalonul cochetariei..cred ca ar suporta un soc....
...
Moni,Cata,Mira,Ursulica,Gio....

..voi..cum sunteti???
Anda...
..facem galerie miine..poate va fi sa fie....
Elaa..
..tu cum esti???
Dani...
...nu te-ai trezit inca??Cum ai dormit???
Diana,Denisa,Maraki...

..voi??Cum sunteti???
toate fetele...scuze pentru cele pe care nu le-am numit..sunt super chiauna...
Ma duc sa fac un dusulik..si sa pap ceva..si revin mai fresh....![]()
Nicole
34+
Maria28 spune:
Neatza burtici,mamici si bebelini 
Florinini ,Alina ,Anasebe felicitari sa va traiasca baieteii ,mult laptic si refacere rapida .
JG ,de ce vrei sa numeri de cate ori mergo la baie ? crezi ca are vreun efect ..uite la mine de ex ,sapt trecuta mergeam fff des ,din 30 in 30 min cred si noaptea dintr-o ora jumate ...acum nu mai merg asa des ori m-am obisnuit cu bebe sa apese pe vezica ori s-a mai intors si cu capul in sus ..sper la nastere sa fie cu capul in jos
.Mei fetelor care poate sa imi spuna si mie cand apar petele de sange pe chilot asta inseamna ca mai e putin sau ca e vreo problema ...eu nu stiu sigur daca am sangerat ca aveam chilotei negrii si hartia igienica e rozz:(((..dar am simtit miros de sange cand am mers la toaleta azi dimineata si nu stiu care e faza 
,am doar 34 sapt ar fi chiar prea repede acum ...sper sa nu imi faca o surpriza bebelina si sa vina asa curand ![]()
34+
marchplayer spune:
Buna dimineata burtici si mamici cu dragalasi bebeici!
Am dormit si noi relativ bine in ciuda faptului ca am mers de trei ori la toaleta(din 2 in 2 ore) se apropie...
.
Nico, plimbare placuta, si eu cred ca bag o plimbarica prin Tomis astazi sa mai casc ochii pe la prostioare! Cred ca o sa ma aleg doar cu cheltuit banii cum fac de obicei si ma trezesc acasa ca nu-mi trebuie nimic din ce am luat!
Maria, cred ca doctorul iti poate raspunde cel mai bine la intrebarile tale, un raspuns neavizat as putea sa-ti dau si eu dar n-as vrea sa te sperii degeaba! Cel mai bine ar fi sa-ti pui si tu o pereche de chiloti albi azi si vezi daca se mai repeta! Oricum de preferat ar fi sa contactezi medicul imediat!
daniela 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
nicoleta raducu spune:
Maria..fa bine si pune chilotei albi..si hirtie tot alba..ca e important sa styii exact daca e singe sau nu....
De bine nu e daca e singe..dar nici nu trebuie sa intri in panica...Urmareste azi cu atentie..si
daca se confirma..miine fuguta la doctoras...
Tinem pumnii sa nu fie singe...
Noi am papat...si acum stam cu brtile in sus la calculator...citind din urma....
Mai fetelor..ce-i cu activitatea asta asa slabuta p'aici????
Mamicile..mai ziceti-ne si noua cum sunteti....
Cred ca sunteti rupte...dragele mamii...
Las' ca se fac toti puiutii mari...si se uita perioada asta....
As avea chef de o plimbarica..dar ma tot uit ca e cam frigulet totusi....
Ramin in zona...
Nicole
34+
nicoleta raducu spune:
Dani..aseara am vorbit de tine...A fost un reportaj pe Protv cu numerotarea caselor in Eforie...
Pe aceeasi strada..doua numere identice...par linga impar..etc....
Si chiar ii ziceam lui Marius..ca avem si noi o burticuta in Eforie...
In care esti tu..Nord sau Sud?
Povestea era undeva intr-o zona noua..cu case construite nu demult...
..plimbarica placuta in Tomis..si nu cheltui prea multi bani...
Nicole
34+