Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:

FELICITARI FLORININI si ANASEBE !!!!! SA FITI SANATOSI VOI, BEBEII SI TATICII !!!!

REFACERE RAPIDA SI BEBEII MINCACIOSI!
Ce facetzi voi burtici, am avut o noapte mai buna,adica am dormit cred si eu macar 1h in plus si mai adinc, desi aici cam bate vantul si e mai frig, au trecut gradele pe minus![]()
DIANA- masina de cusut e SINGER, acuam o probeaza mama, deocamdata pare ok cu ea, oricum marca asat e una din cele mai buen chiar in europa, ca e nemteasca, dar nu stiu inca daca cumapram si noi uan sau nu, eu una nu ma prea pricep si nu am timp de asa ceva, am altele de facut si nu ma pasioneaza deloc!
Daniela
-trebuei sa incep sa ii dau mamei ocupatzii ca altfel nu e bine, ma tine si de vorba prea mult si ma cocoloseste prea rau, cred ca o pun la bucatarie la un salam de biscuitzi si sa faca un peste, dupa ce termina cu masina de cusut![]()
MONI, ANAM SI IRINA

-a abia asteptam sa intram din nou in schimbul 2 si sa ne distarm un pci, sper sa iasa maine incapatinata de fii-mea, capricoarna domne ca taica-meu si frate-miu si se lasa rugaat sau e incapatinata..sper sa isi revian ca e tare lenesa in msicari in ultimele zile, astept sa imi faca surpriza asa cum a facut DIENUZTA
JG, RALU, KIKIRIKI, CUSCRA, MIRELA si restul fetelor - va salutam si uram numai bine, ma iertatzi ca nu raspund la fiecare dar e greu cu mama, ca am destule de facut si zboara timpul si nu ma simt nici prea bine! ma duc sa bag la spalat salopetele sotului sa le aiba curate pt munca si sa mai calc niste rufe! O sa mai intru, va 
Denisa
38+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
FLORININI felicitari ! Sa creasca mare si sanatos DAVID si asteptam detalii si poze cat mai iute!
MIRELA bine ca te-ai hotarat in sfarsit sa scri povestea...cum sa nu ne intereseze??? Si macar am vazut ca nici spaniolii aia nu-s cine stie ce...Apropo,vezi ca moasa si ...bioritmul
au avut dreptate,nu medicul ala tantalau!!!
ANA,ANDA si ELLA ...asteptam! Daca nu v-o ia DENISA inainte,maine! Dar si ANDA...vezi ce faci maine
Eu zic ca maine trebuie sa nasca macar doua dintre voi ...
Oare LACRAMIOARA a nascut? Ca n-a mai intrat de-o vreme?
DANIELA vad ca tot pe baricade esti!Tu si NICO....
DENISA se vede ca venit mama ca dai mai rar pe aici!
CATA,ce face BIA n-a invatat sa suga inca?
Hai ca merg sa vad ce poze mai sunt si revin mai incolo,daca mai reusesc...
Pupici la toata lumea!
MONI si
DIANA

maraki spune:
Salutare burtici si mamici
Anasebe sa va traiasca bebelinul,sa creasca mare, sanatos, papacios,frumos si norocos
Mamicutzei refacere rapida si mult laptic 
Florinini sa va traiasca baietelul,sa fie sanatos, mancacios, frumos si cu mult noroc in viata
Tie refacere rapida si laptic mult pt. bebelin
March astazi trebuie sa vina socrosenia, vad ca pana la ora asta nu a venit, daca a luat-o in serios sa stea pana la 23 si ceva cand vine barbata-su sa o i-a, inseamna ca trebuie sa apara in jur de orele 18.00-19.00

Janine parca de tine am citit ca te-ai dus la toaleta din ora in ora toata noaptea...asa eram si eu inainte sa nasc cu vreo 2 zile![]()
Irina ma bucur ca s-a linistit Mario,doarme si el cum trebuie si te odihnesti si tu
Robert nu mai poate dupa Angelo, mereu face poze cu el![]()
Pupa-l pe bebelin din partea mea, imi aduc aminte cum ne uitam la hainute cand le cumparasem, acum l-am vazut pe Mario cu salopeta de iarna![]()

Bee si eu am fost sfatuita de dr. sa fac amniocenteza( avand in vedere varsta mea ) insa am refuzat, mi-a fost frica de riscuri! Uite ca in final mi-a ajutat Dumnezeu si am nascut un copil perfect sanatos
Stres a fost din plin pe parcursul sarcinii dar a disparut imediat cum mi-au spus dr. ca este un copil sanatos ![]()
Anda si Ella de cate ori intru pe forum ma gandesc la voi si caut mesaje cum ca ati nascūt
Voi fetelor in schimb, nici vorba : va conversati de nu aveti treaba
Aseara am inceput sa va fac galerie sa nasteri dar din pacate mi s-a sters mesajul si nu am avut cand sa mai scriu.
Mirela dupa ce am trecut prin atatea chinuri cand l-am nascut pe Angelo, te rog sa ma crezi ca m-ai facut sa plang cand ti-am citit povestea, ai un dar de a povesti......
Sa-i pui lui Daniel in nasuc picaturi, nu stiu ce picaturi ai dar banuiesc ca stii de la dr. Eu cand mai vad ceva in nasuc la Angelo, pt ca pompa este prea mare pt. narile lui, dr. mi-a zis sa-i pun cate o picatura in fiecare nara si se rezolva...asa am facut si a avut rezultate bune.Pupa-l pe Dani
e un dulce, am impresia ca seamana cu bebelinul meu in primele poze![]()
Fetelor ma duc sa ma usuc la par, Angelo a mancat si acum doarme, este cumintel tare, nu mai pot de dragul lui
![]()
pupici pt. 
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Monica ,
, a papat Diana ?
Vezi caci mie cu bioritmul mi-ai zis pe 12 si
. Presimti tu ceva pt maine ?
Ana
39+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Maraki
, eu ma bucur pt tine, ca e Angelo cuminte, macar ca ai avut asa o sarcina cu probleme, acum meriti un bebelin cuminte .
Si eu ma duc la baie din ora in ora, chiar si la jumate de ora
. Daca eram eu in locul sotului , cred ca de mult m-as fii mutat din camera
. Cu o persoan acare merge de 10 ori pe nopate la baie si se tot fataie , eu una n-as fii rezistat ![]()
Ana
maraki spune:
Ana-m sa tii cont neaparat de respiratie cand esti in travaliu!!! Am spus si repet: conteaza foarte mult sa inspiri cat poti de adanc si sa expiri pe gura luuung,iti garantez ca da rezultate si nu mai simti durerile atat de rau!!! Mie nu imi vine sa cred ca dupa doua nasteri in care m-a auzit tot spitalul timp de 3-4 ore fara oprire,de data asta nu am tipat ABSOLUT DELOC !!!Eu sant rea de durere, nu suport...Respiratia o faci din clipa in care simti ca incepe contractia, pana se termina..nu te opresti decat cand te lasa....
mamica de ingeras
Monica
maraki spune:
Ana-m telepatia![]()
Am scris in acelasi timp
Cuscra mai bine ca a venit mami tau, cu ocazia asta, vrei nu vrei lasi treaba la o parte
daca ar stii mama ta cate ai facūt pana sa ajunga la voi.....Ai grija si las-o pe Emma sa vina cand este ea pregatita![]()

mamica de ingeras
Monica
nicoleta raducu spune:
Fetele...ce tragedie cu oamenii aia la mina Anina...
Noi am dormit la greu..si acum cind am deschis la stiri..sa vad ce tragedie..
Pentru cine nu stie..au murit niste mineri la mina Anina...
Sa-i odihneasca Doamne-Doamne...
Noi suntem binisor...Am papat la greu azi...
Acum astept sa vina tanti cu injectia...
Miine mergem sa cautam patut..sa vad ce om lua...
Cred ca o sa mergem pe varianta patut de lemn..Celalat retine acarienii....
Si cu lenjerie,aparatori,etc..am descoperit Mondocarp..o firma producatoare...
Si luni vreau sa merg la depozit..Le-am dat un mail..si am intrebat daca vind si la bucata..si mi-au zis ca da...
Asa ca o sa vad ce gasesc...
A venit tanti cu injectia...Ma duc sa-mi expun
..
Revin acusica..
Nicole
34+
Ana_m spune:
Asa-i telepatia, Maraki . Da si eu stiu ca e foarte importanta respiratia, sper sa nu clachez 
. Eu acuma sunt tare si pe pozitii, ma gandesc ca respir cum trebuie, suport pana ajung la dilatatie 4-5, imi pun aia epidurala si apoi respir si imping in mom nasterii. Sa vezi tu , ca parca ma vad cu planurile spulberate, da macar acuma mi-s calma, zici ca as astepta sa nasca vecina , nu eu 
Ana
Kariris spune:
Buna fetelor!
am intrat sa mai vad si eu ochi de mamici si gravidute plini de bucurie! mai uit la pozele voastre si ma intreb daca voi realizati cata fericire se citeste in ochii vostri!
Celor care au nascut deja le doresc copilasi sanatosi si mancaciosi, refacere rapida si numai bucurii!
Celor care sunt in asteptarea marelui eveniment le urez nastere usoara si viata lunga in care sa se bucure de puii lor!
Asterytu cat mai ai pui pana il scoti pe Razvan la lumina? Mi-e dor de tine...te-am sunat dar fara succes! O sa mai incerc luni-marti!
Pupici tuturor fetelor de aici!