Sarcina si alimentatia (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Lya spune:
Angelli

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 18+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
Cristina_Ioana spune:
Lyly, prezent la raport! ![]()
Am umblat ca zuza toata ziua, am fost la dr, la cosmetica si plimbare, ca tare frumu a fost afara 
Am 17 sapt si 3 kg in plus momentan, dr zice ca bebe e mai mare cu o sapt decat varsta sarcinii, cica are 18 sapt...
Sa stii ca si eu stiu ca lichidul amniotic are leg cu consumul de lichide...si eu tot Lady Milk beau, ca e singurul pe care il suport, care nu mi se pare ca pute ![]()
Asa ca sa bagam lichide la greu...
Sa stii ca am o reclamatie de facut: eu nu pot sa vad pozele tale, nu stiu de ce, nu imi apar...
Mor de ras ce haioasa esti tu cu toate culorile in care ne scrii, hihih 
Fetelor, am facut pui mexican cu orez si ciuperci umplute la cuptor...Duaaammmneee, ce bunatateeeee a iesiiiitt !!! 
Cristina 17+
angelli spune:
Buna dimineata! Eu am 16 sapt. si 7 kg, dar sa stiti ca ma mentin, in primele 2 luni am avut un boom de 6 kg! Acuma m-am linistit, oricum am plecat de la greutate mica si nu am avut o zi greturi, am papat non stop, acum gata!Beau mult lapte, legume multe, f f putine dulciuri, de o cafeluta mica nu ma las, nu ma pot trezi nici cum si am si tensiunea mica.Multe lichide, apa ceai iaurt.Am gasit un ceai minunat aromat happy mango la carturaresti beau toata ziua din el de placere.Pt calciu de la milli crema de iaurt, are 6% grasimi dar nu e atit de acru si sec.Hai ca m-am intins.Azi pap tot supa de linte si imi fac legume congelate.Si sotul ce gaseste si el ca m-am cam saturat de spalat vase. Imi place sa gatesc dar daca ar fi cineva sa curete dupa....Cristina ciupercile umplute yammi yummi, voiam si eu sa fac dar nu mai gasesc cu palaria mare, tot micute am luat.Si mie ciuda ca nu gasim si noi prin market cel putin la mine in TM nu se gasesc, tot felul de verdeturi proaspete cum mai vad retete pe la TV, praz tinar, spanac, frunzulite de nu stiu ce , o gramada, in afara de patrunjel nu prea gasesc nimic.
Va pup, sa mincati sanatos
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
Cristina_Ioana spune:
Angelii, eu sufar tare ca toate legumele sunt inghetate si fara gust, asa ca m-am bucurat tare ca am descoperit intr-un chiosculetz de langa bloc ciuperci cu palaria mare, aduc mereu si se vand imediat...si tare imi plac umplute si bagate la cuptor 
Fetelor, aveti idee daca e ok sa papam Activia? Stiu ca are zahar si de-asta ma intreb, dar pe de alta parte are fibre si calciu si iaurtul ala , ma gandesc....si mai e si super diuretic
...voi ce ziceti?
Cristina 17+
angelli spune:
Cristina nici mie nu imi plac legumele inghetate dar am gasit un amestec se numeste Clasic wok, le trag in tigaie cu ulei de masline si cu pasta de ardei iuti, iese f.bun iar unele dintre legume sunt taite rondele crocante.Altceva nu imi place, luam intr-o vreme unele se flescaiu asa de tare ca iubi meu nici nu voia sa se uite la ele, dar asta era in perioada inainte de sarcina, acuma trebuie sa aibe totul gust, sa fie aromat si sanatos!
Activia e dulce dar este si varianta activia natural , fara nimic daca iti place si adaugi tu ceva cereale integr.dar sa le lasi la inmuiat.Sau poti minca pe stomacul gol prune uscate si iaurt. Eu beau cafea, nu pot nicicum sa o las, dar e mica si f slaba, e ca ceaiul.Cred ca pt e reflex, efectul e imediat.
Cristina_Ioana spune:
Angelli, eu nu mananc deloc legume inghetate ca nu imi plac, mie imi plac rau salatele, eu ma refeream la astea din piata care acum nu mai au nici un gust din cauza gerului...imi mai plac legumele facute pe gratar sau plita, vara facem la greu la curte sau la picnic...dovlecei, vinete, cartofi, ceapa, ardei gras si cu mujdei de usturoi deasupra.....hmmmmm 
Io nu am pb cu constipatia, dar ziceam ca Activia ma ajuta sa se intample mai repede si regulat
...daca intelegi ce vreau sa spun
...si ca mai are fibrele alea si atata calciu...gasisem Activia asta cu fibre si fructe ca varianta la ala simplu pe care il mananc zilnic si de care mi s-a cam luat..si am zis sa mai variez, ca oricum ar fi singurul dulce pe care il pap...ma abtin cat pot de la dulciuri...
Cafea nu am mai baut de cand sunt gravida, cateodata mi se face pofta de ea, dar nu stiu de ce privesc eu cofeina asa ca si cum mi-ar agita bebeul...nici de cappucinno nu m-am mai atins si tare as bea o gura cateodata...
Cristina 17+
Cristina_Ioana spune:
Lyly, pe unde esti, domn'le? 
Ma duc sa bag niste pulpe la cuptor, ca voi sunteti tacute tare azi, ufff! 
Cristina 17+
LYLY809 spune:
Buna seara, gravidutze slabanoage![]()
Pai stati bine cu kilele. Dar cu moralul, cum stati? Hiiiii?
Eu stau inca bine, dupa 6 ore petrecute "under pressure", la banca si notariate. Ma si mir...
Cristina, nu vad de ce nu ar fi ok activia cu fibre, ca tot esti slaba, ce dak are zahar. Te invidiez de nu mai pot, auzi la ea, ce zi faina a avut!![]()
Ciupercile erau leguma preferata, indeosebi cele de padure, ghebe, galbiori etc. pana am ramas gravida. Acum, nu le mai suport. Am o multime de borcane cu ciuperci murate de care nu ma pot atinge..
Sunt pe lista neagra, inaintea prajiturilor.
Azi n-am gatit. Am ajuns la ora 20 acas. La pranz am mancat muschi de vita la gratar, cartofi prajiti
si salata de vara. Seara am mancat numai porcarii. Merit 
Lily 22 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
angelli spune:
Fetele eu fac astazi pentru sotul spagetii si pentru mine legume, dovlecei nu stiu cum, dar parca ma vad ca iar "gust" de la el si ma trezesc ca topesc si cite doua portii.Cristina si mie imi plac legumele la gratar la nebunie! Azi sper sa pot pleca sa ma plimb pe jos dar e urit afara, abia astept sa vina primavara sa fac plimbari luuuuuungi.Va pup
Cristina_Ioana spune:
Lyly, nu te mai
ca si eu am mancat aseara cartofi tzaranesti cu pulpe la cuptor si muuuult mujedei, hmmmmm 
Mi-a zis dr ca e ok ca am pus numai 3kg si m-a provocat sa vedem daca reusesc sa mai pun numai 2 pana la 20 de sapt...adica sa am 5kg in plus...si eu uite ce orgii culinare fac seara ![]()
Mda, am zis sa mananc macar o zi da una nu Activia cu fructe, ca m-am saturat de atata iaurt natural...vreau variatie 
Auliuuuu stii cat imi plac si mie ciupercile de orice fel???Mhmmmmmm, bune rau, le-as pune in orice mancare, slava Domnului ca le suport inca...
Angelli- ca tare bine le zici acolo cu pastele, eu cu Monti in cap nu am mai mancat paste de o vesnicie....dar simt eu ca o comit cat de curand 
Cristina 17+