Sarcina si alimentatia (2)
Raspunsuri - Pagina 12
geliza spune:
cristina_ioana, eu stiu de la medici pediatri ca pe la "danone" nu prea trece laptele si ca marea majoritate a produselor sunt artificiale, cu amidon si altele...mai bine incearca cu alte iaurturi
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Cristina_Ioana spune:
Geliza- auliuuuu, zici? 
Mi-ai dat mitul peste cap, dupa ce ca abia ma chinui sa mananca iaurt zilnic si sa beau lapte...ufff 
Tu ce bei? Ce alte firme imi recomandati, fetelor? 
Cristina 17+
LYLY809 spune:
Cristina, ti-am trimis mesaj pe e-mail cu mutra mea. Ca sa stii cu cine vorbesti![]()
Eu incerc iaurturi fel si fel: Lacta, Milli, mai e unu' de Campina, nu's cum ii zice, le caut pe cele cu termen de expirare mai mik, zic eu ca n-au conservanti, dar verific si dak scrie "produs pateurizat", ca-s patita de curand! Sunt tot la 6 kilos peste initial.
Lily 22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
angelli spune:
Am patit-o cu pastele aseara, stiam ca sunt spagettiaddict dar am crezut ca ma abtin si uite asa am topit doua portii ! Sotul imi zice sa nu mai "gust" ca ramine el fara mincare azi iar trebuie sa fac ceva dar cred ca iesim in oras.Si culmea, era si o explicatie si la Monti cu glucidele astea care trag dupa ele alte glucide,dupa spagetti am "gustat" nshpe lingurite de dulceata de zmeura cu crema de iaurt.Si toata distractia asta pe la 9 seara! Iar noaptea cine s-a luptat cu foamea? Am incercat toate tehnicile de relaxare pina am reusit sa dorm in galagia pe care o facea stomacul meu, cred ca si bebele tare greu a adormit! Nu mai iau materna, eu si asa am o crestere bombastica voi vorbi cu dr.la urmatoarea vizita pe 27, poate mi le schimba cu Bio Marin plus.Facem si kegel? Eu mereu incerc incep si pe la 3, 4 miscari ma opresc ma plicti.Voi cum vreti sa nasteti? caut carti pentru nastere naturala, stie cineva?
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
geliza spune:
Cristina, mie nu prea imi plac iaurturile...incerc sa compensez cu lapte si branza cu samantana (contrar monty...am fost fan un timp, dupa care m-am lasat si bineinteles am pus la loc
), dar fie-mii ii dau Brenac, LaDorna, milli...
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Cristina_Ioana spune:
Geliza si Lyly, sa trec pe Brenac si Ladorna si ce-oi mai gasi...nici eu nu ma omor cu iaurturile, dar mi-am impus si mi-a intrat in reflex sa beau unul de dimi cand ma trezesc...in care pun sau nu cereale
Angelli - ufffff,tot imi faci pofta cu pastele alea, nu te lasi pana nu o comit si eu
...noi aseara am mancat in oras si am mancat un mare file de porc la gratar cu piure si salata de varza...
Nu stiu ce sa mai gatesc, sunt in pana de idei...
Cristina 17+
carminabulina spune:
LYLY fa si tu un pustiu de bine pt. mine si mai scrie o data reteta pt. icre. Stiu ca ai mai scris-o dar din bucati si nu mai gasesc mesajele. TE IMPLOR!!!!
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Adela - maine la bucatarie se va gati supa de legume.
Cat de sigura este informatia referitoare la Danone? Intreb ca acum 3 luni am avut o experienta neplacuta cu smantana lor iar atunci cand au scos ei laptele ala batut pe piata, super gustos, il beam dintr-o suflare dupa care aveam greturi...dupa cateva nopti nedormite am facut eu legatura intre laptele batut "foarte gustos" Danone si starile mele de voma
. Insa de ceva timp mananc Cremoso care imi pare foarte delicios pentru ca nu e acru si o noua descoperire este samntana Milli - suuuuper. Pana sa raman insarcinata nu mancam smantana goala nici sa ma pici cu ceara dar acumm....Bine , ce nu mananc eu acum?!
Sunt nebuna dupa paste. Si haideti sa va spun o intamplare cu mine.
Acum 4 ani ma apucase cheful sa ma ingras cu orice pret. Nu va spun cate nu am incercat si cum m-am indopat ca bobocul de rata dar fara vreun rezultat. Atunci am mers la nutitionist sa ma indrume el. MA rog a zis el pe acolo una alta si m-a desumflat cand mi-a spus ca pastele nu ingrasa ci sosul de la ele. Patele dau doar foarte multa energie dar nici un pic de grasime asa ca degeaba ma chinuisem eu sa manac tone de paste fierte cu zahar
ca ....Insa tot am ramas cu ceva de atunci, am ramas dependenta de paste.
Intr-un final m-am ingrasta 4 kg dupa cura mea de ingrasare, adica de la 40 ajunsesem la 44 si am mers cu ea (mai scadeam catodata la 42, 43) pana acum cand mi-am pus copil in burta.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Bulinuto, icrele le prepari asa: 2 linguri de icre, miez paine inmuiat in lapte si stors cam cat o nuca, le bagi in mixer, apoi incepi sa "tarai" ulei in mixer, cate putin. Ulei se pune pana cand totul devine o pasta cremoasa, se gusta din cand in cand, dak nu sunt sarate ( ceea ce nu preacred, de obicei au sare) se adauga si putina sare, apoi zeama lamaie si putina apa minerala. Nu folosi sare de lamaie, contine un conservant extrem de toxic.
Iaurturile cu termen de valabilitate mai mic( 2 sapt) si care cred eu ca nu contin conservanti (scrie si pe ele) sunt Lacta si Milli. Pe Milli scrie si ca este pasteurizat. Campina are termen de valabilitate 1 luna. Produsele Brenac nu mi s-au parut niciodata prea gustoase. Branza cu smantana iau de obicei Fagaras, si produsul asta este pasteurizat. O data am gasit numai smantana in niste cutiide branza cu smantana Fagaras![]()
Asta seara sm mancat la City Grill, a fost ziua nasei mele. La sfarsit mi-a dat bonus un cozonac cu mac, special facut de mama ei pentru mine (aveam si eu o pofta, dar vroiam cozonac d-ala adevarat, facut de o gospodina priceputa, pufos si gustos
).
Na, ca ma mai abat si eu de la regulile alimentare cuviincioase![]()
Lily 22+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
angelli spune:
De la Milli imi place foarte mult crema de iaurt, este intre iaurt si smintina foarte gustos.Si brinza cu smintina de la fagaras la noi se gaseste din ani in pasti, asa de tare ma enerveaza ca imi fac niste ticuri culinare cred eu sanatoase dar le gasesc f.rar. Mai gaseam din cind in cind zmeura congelata, acum a disparut si asta.Azi ii fac sotului ceafa de porc la gratar, sper sa gasesc ceva bun, ca mereu imi ies prea tari,poate cu orez si salata.Iar pentru mine peste la aburi cu legumele mele wok.Si lamuriti-ma si pe mine cu carnea de vita care este mai buna ca tot iau si o fierb la presiune cite 7 ore si iese guma de mestecat, data trecuta s-au desprins toate fibrele dar toate erau de cauciuc.Stie cineva cum se fac papanasii numai de brinza? Poate facem cu fructoza si vanilie, ies super buni si sanatosi.Eu caut reteta pe net, daca o gasesc o pun( reteta)![]()
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]