Montignac: ce am mancat azi? (69)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura10 spune:
Merci mult pentru reteta Laura! O sa-mi lipsesti cat esti in delegati! Cine o sa-mi mai raspunda la toate intrebarile mele, care mai de care mai ciudata? Cand voi incerca laptele de pasare o sa va povestesc. Zici ca ai copiat-o din Monti retete. Exista asa ceva? eu nu am decat cartea a II-a in care sunt doar cateva retete. Mai exista vreo carte si nu stiu eu?
pupici
roxana c. spune:
LauraT, acum am venit din Interex si n-am gasit, ma cam luasera gardienii aia la ochi cred, ca eram singura cred care ma uitam la continutul produselor pe care le luam, asa am gasit dulceata de piersici cu fructoza 70000, dar fructoza n-am gasit, i-am intrebat pe 2 angajati si se uitau la mine de parca le furasem butelia. M-am uitat si la paste dar n-am gasit decat cu faina alba. Lapte am gasit Fulga si Dorna, am luat Dorna.Poate am timp si dau o fuga in Carrefur sau in Metro mai tarziu.
Am uitat sa multumesc de raspunsuri.
Deci pranzul intotdeauna trebuie sa fie lipidic? Iar cina ?
Roxana
giulia71 spune:
Rusinica, rusinica sa-mi fie!
Azi am avut prima abatere, a venit pe la mine o prietena columbianca si m-a pus sa-i fac vin fiert (ii mai facusem de Craciun si i-a placut foarte tare). Asa ca am baut o cana mare de Brodeaux cu tot tacamu'(zahar, lamaie, scortisoara).
Promit ca nu mai fac!
roxana c. spune:
Am gasit si fructoza, am luat de 2 feluri, acum ma apuc de un desert, ca dupa ceva dulce. Am gasit in retete monti FLAN DE BRANZA DE VACI CU STAFIDE .
Roxana
roxana c. spune:
Giulia 7, sa nu-mi dai cu rosii, dar ai pus si putina portocala in vinul ala fiert?
Roxana
Anda Panda spune:
irina, nu e ok paste integrale cu brinza. pastele le poti combina doar cu legume permise, si suc de rosii - ca si orezul de altfel (cel permis)
e ok daca faci clatite si pui apa minerala ? ca eu stiam ca nu e ok nimic cu acid. eventual pui lapte 0% mai mult. parerea mea....
la mai multe in minus !
sufletzica spune:
salut fetele
deja este a 3 oara cand scriu mesajul asta ....ba s-a sters, ba nusce s-a mai intamplat...
deci, revin si eu cu meniul de ieri si azi si cu ceva intrebari.
Meniul a fost cam asa:
Ieri: dim: lapte cu cereale de ovaz cu fructe uscate si cafea cu indulcitor, pranz: carne d evit fiarta, seara: cascaval cu rosii; si mai peseara (adica era chiar noapte ca aveam de invatzat si mi se facuse iar foame): 3 chifle negre cu soia (astea sunt bune?), cioco neagra( la ce masa este ok sa mancam, cioco: la cea glucidica sau cea lipidica sau nu conteaza? :) )si cola light (din asta avem voie sau nu ca nu m-am lamurit)
Azi:
dim : la fel ca ieri; pranz: friptura d epui, smatana cu branza telemea si cascaval; seara: cascaval cu muschi file, cioco neagra si cola light
Aaaa....si mai vroiam sa va intreb ceva: iaurtul mai gras se poate manca cu branza/cascaval sau nu?
Si Interex-ule.Please, spuneti-mi si mie de pe unde va luati voi fructoza ca eu am luat un indulcitor cu aspartam ...si asta stiu ca nu este tocmai ok pt sanatate.
Am si o veste buna.Am slabit juma de kg de luni pana acum.Ma rog azi dim asa era.Acum cu cioco asta neagra sper sa nu il fi pus la loc
Multumesc de acum pt raspunsuri
giulia71 spune:
N-am pus roxana ,da' promit ca o sa pun data viitoare, cand voi ajunge la 60.
Iertare, iertare
roxana c. spune:
Sufletica, despre fructoza iti raspund eu ca azi am cumparat-o: din Carrefur, costa 160000 500gr, e nemteasca. Eu am mai luat si indulcitor lichid -scrie pe el-Diamant, are 125ml si contine "15gr indulcitor ciclamat de sodiu si 1,5gr indulcitor zaharina-sodiu," si mai scrie ca lingurita corespunde puterii de indulcire a 4 linguri de zahar. Mai scrie ca mai contine si fructoza. Costa 60000 si l-am luat din Metro.
Fetele, ce parere aveti de asta, al doilea? E bun sau nu? Si lamuriti-ma si pe mine, va rog mult, o prajitura cand se mananca? Ca desert sau ca gustare?
Am facut si desertul ala, e delicios, am gustat putin , il las pt maine. Poate va indurati una sa-mi raspundeti pana atunci ca salivez pe langa el.
Roxana
roxana c. spune:
Am intrat de n ori si tot n-am spus ce am mancat azi:
MD: 2 felii de cascaval cu 1 felie paine graham
G: un baton de slabit, stiu ca nu e voie, dar il cumparasem de ieri si-mi facea cu ochiul-v-am spus ca la dulciuri ma abtin cu greu
P : peste cu ceapa- am mai avut de ieri- cu salata si castraveti
C : 2 portocale si am luat o jum de lingurita din prajitura aia
Am mai baut ceai verde, vreo 2 cani, dar cu lamaie si indulcit cu zaharina. Nu stiu de la ce, dar in ziua a 2-a si a 3-a de cand am inceput, am fost deranjata la stomac(probabil d-aia am dat 3 kg in 3 zile), iar de ieri sunt pe invers.
Ma cantaresc luni dimineata, taaaare-s curioasa.
Va si noapte buna.
Roxana