Montignac: ce am mancat azi? (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

sufletica, din cite stiu nu e ok chifla cu soia si nici bauturi acidulate. o sa ma uit in carte, oriucum.

meniu azi
d:....nimic (desi nu este indicat sa sari peste mese)
p: ciorba pui, porc marinat la cuptor
s:....nu stiu, poate fructe (de cite ori zic "poate fructe" niciodata nu m-am tinut de cuvint )

spor fara abateri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutari
Azi am cantarit 65.9
Meniu:
dimineata: paste cu lapte 0% (din cate stiu eu e ok)
amiaza: cred ca niste banane, stiu ca nu e chiar ok, dar nu reusesc sa ajung acasa, is pe drumuri si parca e abaterea cea mai mica
seara: fructe potocale, grefe, kiwi, mandarine

Diseara revin si mai raspund la intrebari daca nu raspunde altcineva inaintea mea. Atat cat ma pricep

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anda, eu am pus apa plata ca nu am apa minerala in casa.

Deci... am cam imbulinat-o cu pranzul de ieri... hmmmm!!!! Promit sa nu se mai repete!! Eu am vazut la unele fete ca isi servesc pranzul in stilul asta si am zis , hop si eu!!

Azi mancam:

D: salam cu ou

P: friptura de vita in sos

C: iaurt degresat

ca nu se mai poate dom'le!!!

va pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Intrebare: avem voie toba, lebar???

astept raspunsul vostru cu mare interes

pupam,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Irina, in principiu toba ar fi ok (daca nu contine organe mai ales), dar lebarul mai putin (e din ficat), dar nu cred ca e o abatere prea mare...
Roxana, indulcitorul ala cu ciclamat nu prea e bun. Rezuma-te la fructoza. Prajiturile Monty se mananca la desert, asa deduc eu din exemplele de meniuri pe care le da Monty in cartea de retete. Daca desertul e glucidic (ex. clatite) se papa la masa glucidica, iar cele lipidice (gen lapte de pasare) la mesele lipidice. Cat despre fructoza din Interex, poate lipsea in momentul ala, dar acolo trebuie sa fie, pe raftul cu dulceata dietetica.
Laura10, da, exista o carte numai cu retete Monty (nu am vazut-o si in varianta electronica), eu am luat-o de la tarabele cu carti, acum 2 ani. Dar nu prea e buna, ca are mai mult retete cu ingrediente ciudate. Daca mai ai nevoie de ceva de acolo, iti scriu eu. Ne "auzim" pe la sfarsitul saptamanii viitoare.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Laura T, multumesc pt raspunsuri, cand mai am drum in Interex mai caut.
Azi am mancat cozonac cald, dar de maine promit solemn ca ma cumintesc.Mi-am luat cateva (vreo 30) de retete Monti, sotul meu spunea ca vrea si el, dar cand i-am spus ca fara cafea l-am calmat.
Dimineata n-am rezistat si m-am cantarit iar, am ramas tot la 75, bine macar ca n-am urcat.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Salutare la toate fetele!

Vreau sa ma inscriu si eu pe lista voastra, incepand da maine sunt hotarata sa tin Monti. Pentru listuta: am 1.57 m si 65 kg , data inceperii 16.01.2006. Ca sa va incurajez (desi nu cred ca e nevoie), pot sa va spun ca am mai tinut acest regim in urma cu 2 ani, aveam de dat jos 10kg ramase de pe urma sarcinii, alaptarii si mancatului aiurea; am scapat de toate cele 10 kile nesuferite in cca 6 luni. Dar intre timp am mai produs un bebe si iar m-am ales cu ceva kile in plus . Asa ca acum ma inscriu cu targetul de 58 kg, atat aveam cand am ramas insarcinata.
Nu stiu daca o sa apuc sa scriu zilnic meniul din cauza de copil agitat, dar macar ca va citesc si ma vad pe lista... tot e ceva. Asta ca sa-mi fie rusine sa am abateri

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Hai sa va spun si meniul de maine ca l-am stabilit:
dim - mar/portocala; iaurt 0% (Milli, mie asta-mi place) cu cereale integrale
pranz- varza cu carne la cuptor, un iaurt cu fructe ligtht, fara zahar
seara - branza cu smantana fagaras

Sper sa-l respect

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 6 luni
Poze Maria Cristina 4-5luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor!

Revin si eu la Monty , spasita si cu ganduri marete! Am tinut-o numai in petreceri , azi fiind ultima , si de maine gata ! Monty 100%
Sper sa-mi reuseasca pt ca am casa plina de dulciuri, tort si fel de fel de minunatii dar vad eu cum scap de ele ca sa nu mai am nici o ispita.
Ralu , daca poti, modifica-mi si mie data de inceput cu 16.01 , nr kg e acelasi , bine ca n-am luat nimic .Asa ca sa nu ma demoralizez cand vad acolo 1 luna ...0 kg .

Pupici

Mergi la inceput

LauraT, !!!

Meniul de azi:

D: fulgi de ovaz cu lapte degresat si o felie de paine neagra goala

P: piure de conopida cu gratar de vita

C: o portocala cu 1/2 h inainte , iaurt

Va pupam

poze

Mergi la inceput