bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asta e problema, sa stea pe olita.
Va trebui sa gasesc ceva sa il determin sa stea, sper numai sa mearga.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Shobo, imi pare rau sa te dezamagesc, dar sa stii ca si dupa ce te intorci la servici trebuie sa depui alt rand de acte pentru stimulentul de 3 mil.

Mergi la inceput

'Neatza fetelor. Cine vine la ?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

hehe, eu am fost harnicutza si am baut-o inca de la ora 9.
A dormit puiu' meu asa de bine toata noaptea si eu la fel, m-am culcat devreme si ma simt tare odihnita. Maselutza a fost de vina....uite, o luna s-a tot chinuit....dar vor incepe celelalte...asta e, bine ca nu e altceva.

Eu ii dau ceai Baby tea care e f bun, sau chiar ceai de tei simplu. Ii dau si granule, dar nu stiu de ce, nu ma mai incinta ideea...cit ar fi de natural.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, stiu, esti cu treaba.
Vroiam sa va spun ca am cumparat pompita de nas care se ataseaza la aspirator, mai precis mi-au adus-o acasa dupa ce am comandat-o pe net si in seara asta o voi incerca iar, deoarece are ceva secretii din ce aud eu, desi nu ii curge nasul, dar azi noapte a trebuit sa ii pun Olynth ca nu respira bine, si in cazul asta Sterimar e apa ploaie.
Am mai incercat-o acum vreo 3 seri, asa sa vad cum reactioneaza si a cam plans, deci am nevoie de cineva sa il tina. Atunci nu era mai nimic de scos, dar azi banuiesc ca vom scoate ceva. Totul e sa ma lase el, ca de ex cu para ma lasa, nu am nici o problema.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Imi si imaginez...e normal sa se sperie, nu e ceva prea placut. Tu foloseai aspiratorul cu el in camera?

ps. am vazut minge asemanatoare cu a lui Codrin-Shobo, la MIniblu, costa 1 mil....
...

Mergi la inceput

Nu era speriat, doar ca nu i-a placut. Intotdeauna aspir cu el in camera, niciodata nu se sperie, din contra, e foarte curios sa vad ce fac si ma urmareste pas cu pas.
De unde crezi ca invatat sa stearga praful?

Ce face Rebecca?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Acum am vazut ce ai scris de minge. Are literele si melodii? Ca tare mi-a placut.
O sa ajung si eu sa vad, dar de luat o iau cand vine tati.
Merci de informatie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Rebecca acum a adormit, ca s-a trezit pe la 8.45. Este f vesela.,Multumim.

Da, poate nu e chiar identica, dar tot in genul ala, cu melodii, desenata f frumos, parca si litere, era alba si toate hexagoanele ale frumos colorate si cu forme, ceva -nu am studiat-o chiar ff atent. am zis ca aia i-o luam de ziua ei.
Au si reducere mari la hainutze (promotii), i-am luat niste chestii tare dragutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, te rog modifica si la noi: 11 luni - 10,390 kg si 78 cm...multumesc

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput