bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 10

crinuta spune:
Asta e problema, sa stea pe olita.
Va trebui sa gasesc ceva sa il determin sa stea, sper numai sa mearga.
Crinuta si Rayan

danielai spune:
Shobo, imi pare rau sa te dezamagesc, dar sa stii ca si dupa ce te intorci la servici trebuie sa depui alt rand de acte pentru stimulentul de 3 mil.

PatriciaArdeleanu spune:
hehe, eu am fost harnicutza si am baut-o inca de la ora 9.
A dormit puiu' meu asa de bine toata noaptea si eu la fel, m-am culcat devreme si ma simt tare odihnita. Maselutza a fost de vina....uite, o luna s-a tot chinuit....dar vor incepe celelalte...asta e, bine ca nu e altceva.
Eu ii dau ceai Baby tea care e f bun, sau chiar ceai de tei simplu. Ii dau si granule, dar nu stiu de ce, nu ma mai incinta ideea...cit ar fi de natural. Patricia si
Rebecca (05.02.05)

crinuta spune:
Patricia, stiu, esti cu treaba.
Vroiam sa va spun ca am cumparat pompita de nas care se ataseaza la aspirator, mai precis mi-au adus-o acasa dupa ce am comandat-o pe net si in seara asta o voi incerca iar, deoarece are ceva secretii din ce aud eu, desi nu ii curge nasul, dar azi noapte a trebuit sa ii pun Olynth ca nu respira bine, si in cazul asta Sterimar e apa ploaie.
Am mai incercat-o acum vreo 3 seri, asa sa vad cum reactioneaza si a cam plans, deci am nevoie de cineva sa il tina. Atunci nu era mai nimic de scos, dar azi banuiesc ca vom scoate ceva. Totul e sa ma lase el, ca de ex cu para ma lasa, nu am nici o problema.
pupici
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Imi si imaginez...e normal sa se sperie, nu e ceva prea placut. Tu foloseai aspiratorul cu el in camera?
ps. am vazut minge asemanatoare cu a lui Codrin-Shobo, la MIniblu, costa 1 mil....
... Patricia si
Rebecca (05.02.05)

crinuta spune:
Nu era speriat, doar ca nu i-a placut. Intotdeauna aspir cu el in camera, niciodata nu se sperie, din contra, e foarte curios sa vad ce fac si ma urmareste pas cu pas.
De unde crezi ca invatat sa stearga praful?
Ce face Rebecca?
pupici
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Acum am vazut ce ai scris de minge. Are literele si melodii? Ca tare mi-a placut.
O sa ajung si eu sa vad, dar de luat o iau cand vine tati.
Merci de informatie.
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
Rebecca acum a adormit, ca s-a trezit pe la 8.45. Este f vesela.,Multumim.
Da, poate nu e chiar identica, dar tot in genul ala, cu melodii, desenata f frumos, parca si litere, era alba si toate hexagoanele ale frumos colorate si cu forme, ceva -nu am studiat-o chiar ff atent. am zis ca aia i-o luam de ziua ei.
Au si reducere mari la hainutze (promotii), i-am luat niste chestii tare dragutze. Patricia si
Rebecca (05.02.05)

Amaya spune:
Crinuta, te rog modifica si la noi: 11 luni - 10,390 kg si 78 cm...multumesc
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!