bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 9

BDana spune:
Cory am citit ca in general capricornii sunt incapatanati, dar am mai citit si ca isi iubesc f. mult parintii si sunt atasati de ei, asa ca, se iarta.
Adita felicitari micului plimbaret.
Shobo sigur va merge prichindelul pana in martie.
Inca o data mii de multumiri. Am reusit sa il culc pe Cris, dar parca simtea el ceva asa, deosebit in aer ca s-a tot frichinit pana a adormit si toata ziua a fost super agitat, de eram asa obosita incat as fii adormit inaintea lui cu brio.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi

bubu05 spune:
Vlad si-a scos ciorapii si sterge praful cu ei!!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Vlad si-a scos ciorapii si sterge praful cu ei!!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Se pare ca baietii nostri fac echipa buna: vorbesc la telefon, sterg praful. Cine stie ce mai descoperim maine.
Sa mai spui ce mai face ca sunt tare curioasa.
pupici
Crinuta si

coraly spune:
Shobo, cred ca asa va trebui sa fac... nu pot sa spun decat ca sunt mari nesimtiti cei de la HR, si inca nici nu am primit actele de la ei. Aici la Cluj, data limita e maine, cel putin asa stiu eu... o mare prostie toata treaba asta, o bataie de joc pt. mamici.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

adita spune:
de bine ce eram linistita ca am depus cererea pt indemnizatie la directia pt protectia copilului, aflu astazi ca de la serviciu inca n-au depus dosarul la Amzei, ca nu l-ar fi primit si ca trebuie sa mergem noi. asta nu-mi prea vine a crede, mai degraba e o inventie a celor care trebuiau sa mearga, incearca sa arunce sarcina tot in carca noastra. off, incep sa ma satur
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Adita, felicitari pentru umblaretz!
noi venim sa ne laudam cu un premolar, jos, in partea dreapta. ASta cred ca ne-a chinuit in ultima vreme. De vreo 3 seri doarme Rebecca f bine, toata noaptea. De adormit insa tot destul de tirziu, dupa 11.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)

crinuta spune:
Felicitari pentru premolar. E posibil ca asta sa fi fost cauza.
Intrebare: ce fel de ceai le dati bebeilor? Eu pana acum i-am dat granulat, de la Humana si Milupa, desi e fff scump.
Intrebarea este de cand le putem da ceai normal, la pliculete, asa cum bem noi?
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
crinuta eu ii dau babytea, e pliculete, si scrie pe cutie ca/i ceai pt copii sanatosi, costa 1,5-2,0lei, gustos tare!
eu acum incerc sa o trec pe apa complet....dar mai avem, acum bea doar noaptea apa.
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Leta spune:
Crinuta, eu nu ii mai dau ceai de foarte multa vreme (de pe la 6-7 luni). Ii dau apa.
In privinta olitei - cred ca e vorba doar de coincidente, pentru ca e prea mica s-o foloseasca constient. Pur si simplu o punem pe olita si in vreo 10-15 minute presteaza kk. Dar pina presteaza trebuie sa ii atragem atentia cu ceva jucarii sau sa vorbim cu ea, sa ii cintam...fiindca altfel se ridica.
Si azi tot la olita a facut (ar fi a 4-a zi), insa numai dimineata. Pe seara a stat sotul meu cu ea si n-a pus-o la olita, asa ca a facut in Pampers . Sper ca miine sa faca tot la olita. Eu sper macar sa isi faca un program stabil de kk, pentru ca ea nu avea ore fixe.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back