bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 11

crinuta spune:
Azi o sa trecem pe acolo.
I-am curatat lui Rayan nasul cu pompa aceea, dar tot simt ca nu respira inca perfect.
Mai tarziu repet operatiunea, desi lui nu ii place deloc. Asta e, e musai!
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Ce faceti, fetelor? Eu am luat o pauza de la invatat, am avut si azi un examen nasol rau...Voi?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Oana, ce examen ai avut? Bravo tie ca mai ai chef de invatat.
Eu dupa ce am terminat Conservatorul am zis sa nu mai aud de invatat, m-a secatuit.
Nu zic ca sotul meu vazand pasiunea mea pt medicina mi-a spus ca ma pregateste, dar cum eu si chimia suntem paralele nu imi dau nici o sansa.
Acum regret ca nu am ales medicina, mai ales obstetrica. Doamne, cat imi place...
Noi suntem mucosi, in ciuda faptului ca am folosit pompa aceea speciala ( nu zic ce urlete au fost). Pe moment mucii dispar dupa care iar i se umple nasul.
Of saracutul, a adormit pe drum, asa mila mi-a fost de el.
Acum a mancat si are pofta de joaca.
Am senzatia ca ma mosteneste la capitolul circulatie periferica proasta, deoarece ii gasesc manutele si piciorusele reci ca gheata.
Asta e, sunt curioasa si ce grupa sangvina are ca am inteles ca sunt mai multe posibilitati.
Cam liniste pe aici. Hai ca incep sa pun absente.
Patricia, i-am luat 2 chestii de la Miniblue. Cand esti free da-mi un buzz.
pupici
Crinuta si Rayan

Alina Maria spune:
Oooo Crinuta imi pare rau ca Rayan nu e bine .
Oana lasa ca examene vin si trec macar noi sa fim sanatosi .
La multi ani celor 2 Mihai , sa aveti parte doar de bucurii !
Noi ne pregatim pt. petrecerea de maine o sa pun poze , promit .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

bubu05 spune:
Crinuta, ce faceti, ma, ati racit? Cum mai e Rayan? Ati facut vaccinul? Ce ai cumparat de la miniblu? Hai ca te-am bombardat cu intrebari....
Fetele, am avut examen la franceza, si eu sunt total pe dinafara, ca nu am facut in scoala...aste e, nu cred ca am facut cine stie ce...o dau la restanta, ce sa fac!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

aurelursu@k.ro spune:
Crinutza, sanatate puiului scump!
Oana Bubu pot sa te ajut la franceza ca am studiat-o din greu
Tomasa sper ca a fost bine la examen si ca ai petrecut astazi.Bafta pt maine.
pupici

crinuta spune:
Merci fetelor. Rayan doarme acum si febra a scazut.
Problema cea mai mare e ca nu ma lasa sa ii curat nasul.
Da, mi-a spus Patricia ca sunt preturi ok la Miniblue si i-am luat o camasa si o bluza.
Mi-au placut si multe jucarii insa il astept pe tati sa vina si il iau la cumparaturi.
Mi-a placut in special un telefon care vorbea, canta, daca apasai pe o tasta spunea in engleza nr respectiv. Genul asta de jucarii caut eu pt cretulici al meu.
Apropos de cretulici, mai nou il tachinez strigandu-l " cretu'" la care el isi duce mana la par.
Gabi, cum merge cu invatatul?
Oana, la franceza chiar nu te pot ajuta. Eu stiu doar engleza si germana.
Crinuta si Rayan

ixxi spune:
Crinuta sanatate multa la cretulica...si eu am folosit ponpa aia, crisu m/a lasat de vreo 2 ori apoi gata nu mai vrea si pace urla cand vedea aspiratorul, asa ca am renuntat (oricum mucisorii s/au mai rarit) si am inceput reimprietenirea cu aspiratorul....
spune/mi mai multe despre promotiile miniblu....e cam departe de mine si nu as vrea sa ma duc pana acolo degeaba.....
crinuta eu i/am pus sterimar, tot apa de mare dar parca mai buna decat nazomerul (parca/i frantuzeasca....) si karvolul mai ajuta cand are nasul infundat.
bubu...nasol cu franceza asta, nici eu nu am facut in scoala deloc, dar in facultate am avut/o 3 ani....si nimic, pur si simplu nu se lipeste neam, adevarul e ca limba straina nu prea sa invata fara prof....bine ca am scapat de ea.....
tomasa ce ai facut azi? bafta maine!
gabiu poate la vara in parc ma meditezi si pe mine....ce zici?
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi