Bebelusi de iulie-august 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Mamini- multumesc mult! Am dat jos tot ce am pus in sarcina, dar nu este meritul meu. Sa-u dus asa cum s-au pus, cerd ca de la carat grasanul in brate si nopti nedormite si cred ca si alaptatul a ajutat. De cand cu minunata cura nu am mai dat decat un kg! Iar tu nu-ti mai face atatea probleme, eu ti-am zis de cand erai gravi ca mie imi place tare mult de tine!

Cristina- oricum e greu, desi stiu ca numai prezenta te ajuta. Pe mine sotul nu ma prea ajuta cu bebe si am reusit sa-i schimb programul sa nu mai doarma ziua 8 ore si sa doarma noaptea 10 ore, cu 2 nopti nedormite, fara sa ma ajute nimeni dar era mama la mine si stiam ca daca cedez e ea acolo sa stea cu el si ajuta f mult chiar si numai psihic, treci mai usot stiind ca e cineva dispus sa te ajute!

Lia- eu mi-as dori sa faca Mario mai moale. Eu zic sa o lasi in pace daca nu slabeste si ia in greutate ca pana acum. Daca se agraveaza sau slabeste, da-i niste morcov fiert sau fa-i laptele in apa de orez fiert si trece imediat. Eu zic sa nu te complici cu debridat pt ca eu i-am dat de mic si nu-l mai pot scoate acum ca s-a obisnuit asa.

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Rares si Bianca! (Laura25)
La multi ani, Daria! (Irda)
La multi ani, Ioana! (Irinabungau)

Sa cresteti mari si sanatosi!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Laura, Irda si Irina- sa va traiasca puii, sa se faca mari si sanatosi! Mult noroc si fericire!

Wowwww Laura, 7 luni! Ce trece timpul! Noi abia facem 6 duminica viitoare!

Irina- eu nu am bagat banana pt ca nu mi-a rec si mai era si constipat. Insa citisem si eu ca nu e bine pana la un an. Oricum, marul si para sunt f sanatoase si hranitoare si se vor gasi si toata iarna asa ca la astea raman!

Braianmica- felicitari pr kg! Multe inainte!

Giana- nu stiu daca are leg dar Mario nu papa cu lapte de la mine! Eu ii pun lapte [raf desi am lapte muls de la mine in frigider dar cred ca cel praf e mai parfumat si-i schimba gustul ca numai cu ala vrea! Felicitari ca ati papat bine si nu te supara ca a papat cu bibe! Mai incerci cu lingurita peste cateva zile. Si Mario a papat mai marait sau nu 2 sapt cu lingurita, apoi a facut crize de am zis ca lesina si nu a mai vrut. Dupa alte 2 sapt de papat cu bibe a inceput sa deschida gura pofticios si sa ma traga de mana sa-i bag lingurita in gura. Si sa stii ca acum imi pare rau ca l-am fortat la inc pt ca e clar ca nu era pregatit pt lingurita si l-am chinuit degeaba. Lasa-l si tu sa creasca in ritmul lui, mai ai putina rabdare, oricum voi sunteti un pic mai mici! Succes, si crede-ma ca vei vedea cand e pregatit! Imp e ca peste cateva zile sa mai incerci cu 2-3 lingurite, numai cat vrea el si apoi cu bibe si vei vedea ca usor-usor va rennta la bibe. La noi in 4 zile s-a intamplat la mar si in 2 sapt la legume. Succea si puntintica rabdare!, vorba lu' Caragiale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cu ce ne laudam la 7 luni...

Rares: sta perfect in funduletz, sta foarte bine in picioare, daca e sustinut paseste f. frumos, pe toata talpa, se rostogoleste de pe spate pe burta(invers nu prea ii iese). Mananca mar, banana, branzica de vaci, legume, galbenus de ou, ficatzel si cereale, plus lapte de la mami.

Bianca: sta bine in funduletz, sta binisor in picioare, nu se rostogoleste pt ca nu ii place sa stea pe burta. Compenseaza prin faptul ca vorbeste multe, tot timpul... scoate strigate de lupta si face ca motoreta (cu tot cu balonasele de saliva de rigoare). Mananca la fel ca Rares, numai ca laptele e Milumil. Si, noutate de ultima ora, se pare ca are 2 dintisori .

Diseara facem rost de un cantar si maine va anuntam si cum stam cu greutatea.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Giana- eu nu cerd ca de la asta a fost agitat ci a fos o coincidenta. daca era, nu mai primea laptele. Si despre cantitatea de lapte, mie mi-a scazut dupa ce am terminat!

Irda- felictari pt masuri! Mie dr imi spune ca am crescut mult de oto. Hai sa spun cum zice ea ca tb sa creasca bbii:
1 luna-4 cm
2 luni-3 cm
3 luni-2 cm
4 luni-2 cm
5 luni-1 cm
6 luni-1 cm
7,8,9,10,11,12-1 cm. Apoi 3-4/an

Si din ce vad eu voi ati crescut conform graficului si e f bine, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probl, mai ales ca s-a nascut si mititica! Sa fie sanatoasa si sa creasca cum vrea ea, dar bine!

Corbioana- sper sa ni fie nimic grav si sa fie puiul sanatos! Sa fie doar semne din nastere (eu am pe ceafa o pata rosie si vad ca fimiu' e singurul lucru pe care l-a mostenit si de la mine! + culoarea ochilor si sunt tare fericita!)

Giana- poate ca il deranjaza burtica! Cine stie ce-i face colici! Si MArio a facut urat de la morcovul crud dar dna dr a zis sa-i dau sab simplex si debridat si sa-i dau in continuare ca tb sa se obisnuiasca! Pupici pe burtica puiului suparat si sa-i treaca repede. De fapt acum daca ma gandesc mai bine e posibil sa se fi balonat si din cauza ta, ca si noi suntem tare balonate la ciclu. Dar s- transmite si la ei? Sper sa nu! Pupici!

Va pup acum, mai intru mai tarziu! (Cam slaba activitatea cand am intrat si eu ziua! Va pregatiti de weekend?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mult inainte bebeilor nascuti intr-o zi de 13- sa aveti noroc si sa fiti sanatosi!

Irinuca, un bob zabava sa-mi adun puterile si sosesc!

Simona, esti o draguta. si sotul meu imi spune: nu te-as da pe o mie de aschilabice...degeaba, cind ma vad ca sunt cit ursul bengalez ma apuca disperarea...

Ioana, asteptam rezultatele, tinem pumnii

plinge. pup
M

Mergi la inceput

Laura- felicitari pt progresele puilor tai! Si pt dintisorii Biancai! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi si sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Multumim pt felicitari!
Am uitat sa ne laudam cu un lucru foarte important: cel putin o data pe zi fac pipi si chiar de multe ori kk la olitza (Rares face de amandoua in fiecare dimineata, trebuie sa "prind" si ora la care e programata Bianca sa faca treburile importante).

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fata mea iar nu a mancat decat 40 gr de pireu de telina azi si chiar avea gust bun. Si am infometat-o si plimbat-o inainte. Maine combin cartof, telina si poate conopida sau mazare verde ca trebuie sa vad cum le tolereaza pe astea din urma. Am gasit borcanas Hipp care le contine pe toate si am nevoie pe cand mergem la munte.

Irina, Sara mi-a mancat tare bine borcanasul cu cartof si dovleac. Cu fructe am gasit mai multe : piersici; afine si mar; banana, piersica si mar;

Eu maine ii voi da dimineata pireu de mar. Sper sa-i placa, ca avem nevoie de vitamine.

Ma duc sa-mi servesc pranzul Monti, dar abia astept cina.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

RARES, BIANCA, DARIA SI IOANA

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput