Bebelusi de iulie-august 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Va multumesc pentru sfaturi...cred ca pana la urma asa am sa incerc...am s-o iau de la capat cu porti din-nou mici si mai subtiri(cu lapte de la mine) dar asta peste cateva zile.Si el dar si eu avem nevoie de o pauza cu papatul.Si fetelo...este asa marait...o fi si de la RUSII mei? Gingia nu mi se pare umflata dar de cand cu rusii plange si noaptea in somn,se trezeste des...de papat laptic papa...dar eu stiu...

Am luat si eu aseara de la METRO cartea Poti sa NU fi o mama perfecta este super!!!
Si am luat si cereale Miluvit cu lapte.Cum eu ii dau san numai...nu stiu ce sa fac...cum sa-i dau? E posibil sa refuze tzatzica dupa ce incepem cu cereale cu lapte formula?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare!
Mamini asa e nu am mai avut prea mult timp de Dc si simt lipsa sa stii. O sa mai intru sa va mai impulsionez daca tu crezi ca eu am asa inspiratie...da-ti zic drept ca nici la mine nu merge mereu Monti am zile si zile...Pt ca am mult de lucru unoeri bag acolo ceva dupa ce nu mananc nik o zi intreaga bag 2 felii de paine cu sunca ceva si branza si gata Monti-ul meu. Dar sper ca sala sa ma mai scoata putin din negura asta. Azi ma duc d.a. si am si masaj uraaa!

Vad eu ca nu-s singura pe aici cu bebe urlator mai nou si care nu papa. Giana vad ca si la tine e aceeasi chestiune. Un bebe care papa bine cand am inceput diversificarea dupa 4 luni, dar f.f.f. lenta cu cate un aliment, si papa extren de bine orice ii introduceam. Eiiii sa vedeti acum de cateva sapt. urlete pe el cand vede mancarea...NU MAI STIU CE SA FAC SI CE ARE!!!!!!!!! Am dus azi o proba de scaun la laborator sa ia un parazitologic incerc sa elimin cauzele, dintii inca nu se vad desi sigur sunt acolo in stand-by ca roade cu o putereeee. E jale ce sa mai nici nu mai stiu ce sa-i fac. Nici laptele nu mi-l mai bea la fel de bine. Se trezeste noaptea urland, el nu facea asa niciodata.
Daca aveti experienta in cel mai sus-mentionate pleaasee sunt dispusa la orice incercare.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Pentru ca bebe era uper marait...si nu stiu de ce lapte nu prea mai aveam(cred ca Anis a avut dreptate cu rusii si scazutul lactatiei) i-am desfacut un borcanel de banana + piersica (nu aveam timp sa coc eu marul) si am mai pus putin lapte de la mine si la papat Dar cu biberonul! Asa ca am sa fac repede o supica foarte subtire si am sa i-o dau tot cu biberonul.Vad ca cu laptele meu nu se mai satura.
Tare mi-e ca nu o sa mai accepte lingurita deloc

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Rosi, sanatate multa Alexiei, imi pare rau ca aveti probleme!!!

Kulta, felicitari pentru noua casa, spor la treaba , sa terminati cat mai repede si sa va mutati in noul paradis!!!

Monai, Mamini, graselor , haideti la Monti ca nu-i chiar asa de negru!!!

Simona, doctoritza mea a zis ca este ok ordinea, eu citisem de la voi si i-am spus ieri cum procedez. In schimb mi-a cerut sa scot banana din alimentatie pana la 1 an pentru ca este alergogena!! Mai rau este ca nu-ti poti da seama daca este copilul alergic la banana pentru ca nu face alergie la banana propriu zis, ci mai tarziu poate da alergii la diverse: mucegai, polen, praf, etc!!

Adriana, felicitari pentru dintoc!!

Briana, tine-o tot asa!!! Ai slabit f. bine!!!

Anka,la multi ani pentru ziua de maine, sa fii sanatoasa si fericita!!!

Apropos de borcanase!!! I-am cmparat Ioanei un piure de legume cu conopida, a fost ORIBIL!!!! Si mie mi-a venit sa vars, dar Ioana era de-a dreptul oripilata!!!! Acum am cumparat ceva borcanase de la Hipp , vreau sa incerc sa vad ce-i place ca atunci cand om pleca pe cine stie unde si trebuie sa-i dau papica sa am varianta de rezerva!!!
Voua ce mancarica la borcanase va papa copilasii???

Si... inca o intrebare: branzica la ce masa o dati si combinata cu ce????

Va pup, s-a trezit mandra!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Permiteti-mi sa fiu eu astazi ur(l)atorul de servici!

La multi ani ingerasii mei dragi, Bianca si Rares ( 7 luni!!!!), Daria [Irda], Dinu [gyly], Ioana Alexanda [Irinabungau]. Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si papciosi. Sa ii iubiti pe parintii vostri pentru care de acum sunteti sensul vietii lor!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irina, eu le dau branzica de obicei dimineata cu un fruct (mar sau banana) sau la pranz, simpla, numai cu un pic de lapte praf in ea.

Kulta felicitari pt casa! Spor la treaba! Ce ti-e cu moldovencele astea si eu ma pregateam, ca si Cristina, sa iti spun ca neaparat trebuie sa dai de baut .

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana, sa stii ca asa e...eu de 2 zile ma mulg la greu si sigur e de la menstruatie ,pt ca vad ca mi-a mai trecut un pic scurgere si parca am ceva semne de laptic un picutz mai mult.

Oricum in perioada asta cu rusii pe cap...mi-a dat semne clare ca nu se satura si ce ma m-ai chinuii.
Oricum am luat hotararea ca sapt viitoare la sf ,sa incep sa-i dau niste telina.Eu o sa incep cu legumele mai putin dulci.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

La multi ani iubita mamii, Daria Maria si celorlalti bebei de 13
Dinu [gyly],
Ioana Alexandra [Irinabungau].
Multumim de urari Laura! La Multi Ani si Biancai si lui Rares! 7 luni....!!!! Doamne ce-a trecut timpul!!

Sa fiti sanatosi, cumintei si sa aveti parte de putin noroc in viata alaturi de parintii vostri care va iubesc mult, mult!.

Noi am fost ieri la vaccin.
Daria are la 6 luni .....6.500gr si 66 cm.

Trebuia sa aiba vreo 7 kg dupa spusele doctoritei si vreo 69 cm....desi eu pe unde am citit media la lungime era de vreo 65-66 cm, dar probabil pentru bebei nascuti la termen cu lungimi in jur de 50 cm la nastere (noi am avut 43,5cm...rotunjit la 44cm )
Eu sunt multumita de cum a crescut in astea 6 luni (se putea si mai bine , dar nu vreau sa stresez copilul indopandu-l! Atata timp cat e sanatoasa si vioaie e ok!)

hai ca s-a trezit.

Va pup

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Offfff cu problema asta a noestra am uitat sa spun La multi ani! tuturor bebelusilor nascuti intr-o zi de 13,care azi isi rotunjesc lunisoarele! Sa cresteti mari si sa papati bine,micutilor!!!

Anis,si mie mi s-a mai oprit sangerarea dar simt ca nu mi se mai umple sanii asa ca innainte.Si Dani suge si se enerveaza ca nu cuge nimik.

I-am dat acum 50 ml de supica si i-a papat bine + tzatzi dupa. Dar Doamne ce-o avea?Unde gresec???Pana i-am pus supica in bibe si am racito a urlat intr-un hal...nu statea nici in patut nici in fund intre perne...nici in leagan nicaieri.Doar in brate se oprea.Si nu aveam cum sa-l tin in brate in bucatarie ca e mai frig,am geamul deschis...
Mi-era asa mila de el...nici noaptea nu mai doarme bine...se trezeste si plange.L-o durea ceva oare?La dinti asa se manifesta???

GeorGiana de Dani

POZE
Varsta puiului

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

LA MULTI ANI norei mele Ioana Alexandra pupici multi de la Andrei sa fii sanatoasa si sa papi tot!!! LA MULTI ANI Daria sa cresti mare si voinica si sa papi si tu ce-ti da mami sa fii sanatoasa!
LA MULTI ANI voinicilor de 7 luni (wow) Bianca si Rares sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi mai ales!

Giana nu stiu daca ai citit ce am scris eu mai inainte unde ma adresam si tie, dar si eu patesc acelasi lucru cu Andrei de ceva timp.
Azi i-am bagat prima oara ficatel in piureul de leg. si mai cu mar mai cu car a papat se pare ca ii place doar ca maraiala lui persista. Insa cu jucarii a papat ceva azi.

Am descoperit acum o ora la lumina zilei la geam ca are pe capsor niste pete mici si galbene oare ce poate sa fie? si el se scaprina uneori in crestet asa si se trage de par micul...Doamne sper sa nu aiba nimic. Abia astept rezultatul d.a.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput