Bebelusi de iulie-august 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele am scapat de febra si acum are pielea acoperita cu bubite rosii, sunt aproape sigura ca a facut alergie la gelul de dinti pt dureri, au inceput sa apara cam in acelasi timp dar nu mi-am dat seama.De la alimente nu cred ca au aparut pt ca ii dau aceleasi mancaruri in fiecare zi.

Laura, felicitari pt dintutzi si pentru performantele bebeilor.As vrea si eu sa il pun pe Aidan pe olita dar el urla numai cand o vede :(

Giana, eu zic sa nu te stresezi, asa face si Aidan de mai multa vreme dar e ok, tot mananca ceva.Totul e din cauza dintilor.Sau a simptomelor.Durerea de gingii ii face sa nu manace.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

BIANCA
RARES
DARIA
IOANA

Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,fericiti si sa aveti parte de o viata luminoasa!
Pupici de la noi,
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Sa traiasca la multi ani Bianca si Rares ! Fac multe progrese, felicitai in special pt. olita si dintisorii dragutei mici!

La multi ani! Daria, vad ca voi ati crescut mai bine decat pisiloaica mea! Sa o tineti tot asa!

Sa traiasca Ioana si sa creasca mare si frumoasa!

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim mult de urari fetele!

Ioana se pare ca te-a ascultat Daria ....ca mi-a mancat 140 gr de piure de legume cu 1/4 galbenus de ou (bineinteles cu maraielile de rigoare ). Sper sa-si revina copilasii astia ai nostri ca pe mine nu ma mai tin nervii mult
. Despre petele alea galbene s-ar putea sa fie scuame....mie mi-a facut Daria cand o spalam in fiecare seara cu sampon pe cap (se secreta mai mult sebuum ca e solicitata zona). Acum o spal cu sampon o data la 2 zile si nu mai are. Trec, adica se curatza, daca le inmoi cu ulei de masline sau de bebei si le piepteni.
Simona merci de graficul de crestere. Pai din cate vad eu ar fi trebuit de la nastere sa creasca 13 cm, adica sa avem 57, iar ea are 66cm! Intotdeauna ma raportez de unde am plecat cu ea ....nu ma crizez ca nu-i in graficele de copilasi nascuti la termen. Daca a fost ea mai grabita.... deh! De fapt ea abia la o luna(cand ar fi trebuit sa se nasca) avea dimensiuni de nou-nascut (3.210gr si 50 cm).

Pupicei

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Haideti sa va spunem si noi noutati: stam in fundulet singurei (dar mai picam intr-o parte sau in nas ) , papam la pranz 20 ml zeama de supa si 130 ml piure de legume (morcov, cartof, dovlecel, pastarnac si 2-3 felii de praz pe care le arunc dupa fierbere) si laptic dintr-un san, iar dupa-amiaza 60 ml piure de mar, 100 ml suc de mar si portocala si laptic din celalalt san.
In rest, celelalte mese sunt de laptic inca.

Acum ne pregatim sa primim musafiri duminica pt. ca bebe face venerabila varsta de 6 luni si gatim bunatati sanatoase, ca sa impacam si musafirii si pe mami care vrea sa slabeasca .

Pupici tuturor si sanatate bebeilor bolnaviori!
Dintisorilor care ies le facem galerie!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna!

Permiteti-mi sa fiu eu astazi ur(l)atorul de servici! my trademark

La multi ani ingerasii mei dragi, Bianca si Rares ( 7 luni!!!!), Daria [Irda], Dinu [gyly], Ioana Alexanda [Irinabungau]. Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si papciosi. Sa ii iubiti pe parintii vostri pentru care de acum sunteti sensul vietii lor!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Subcriu si eu ca nu e timp dom'le-noroc cu tine imi facui datoria de cetatzean forumist

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Corbioana, welcome la clubul bbilor care plang noaptea! Ma tot intreb, i-o fi durand ceva, sau o fi vreo faza in evolutie, ca vad ca tot mai multi sunt asa! Cu petele galbene din cap: nu sunt cojite, care se cojesc?

Briana, merci mult. Eu sunt numai la -1.600, dupa 3 zile, ceea ce nu e rau deloc, dar am mancat si morcovi cu telina intre mese. Am gasit un site pe internet cu toate amanuntele. Te intereseaza?

Palmyrah, Simona, merci de raspunsuri, sa vaz cum evolueaza astazi mandra mea. Oricum, de dimineata s-a trezit, am schimbat-o, ca are fundicul cam rosu, dar n-a vrut sa manance! Acu mai stau inca vreo 15 min, pana expira formula, mai incerc sa-i dau, dar pare ca sunt slabe sanse.

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Felicitari in primul rand ptr toti piticii care se serbeaza zilele astea. Sa cresteti mari si sanatosi pui dragi.

Multumesc ptr raspunsurile cu cartoful dulce. Mihnea a mancat azi cartof dulce fiert amestecat cu branzica calcica si cu laptic adica piure si a papat 100g. eci iiplace asa ca o sa intram in faliment ca doi cartofi au cantarit un kg si cum kg este 112.000 lei veselie mare, dar un baiat are mama .

Vreau sa va intreb de biscuiti voi dati biscuiti la bebe? Eu am luat de la Hero de bebei speciali dar au gluten. Desi Mihnea face in curand 7 luni nu i-am nimic cu gluten. Exista si biscuiti fara gluten la noi? Ati vazut pe undeva?

Si ce iaurt dati la bebe?

Am citit ca o mamica face mai mult piure si il congeleaza(scuze ca nu mai retin cine). Eu ii fac lui Mihnea la doua zile fierb un morcov, pastranac, telina, patranjel, rosie, ardei si dovlecel si acum o sa bagam si cartof dulce si de luni si carnita si ii dau in ziua cand o fac si a doua zi si apoi ii fac alta. Imi iau din oala cateva rondele din fiecare leguma si zeama cat imi trebuie si bag la frigider. Mie una mi se pare mult mai bine ptr bebe asa si chiar si ptr mine este OK. Imi place tare mult sa ii pregatesc mancarica. Scuze daca am deranjat mamica cu pricina am vrut doar sa dau un sfat fara sa supar.

Ce ziceti sa scrie fiecare cam cum arat un meniu deal bebeului intr-o zi si cat papa la fiecare masa cu aproximatie normal.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Monica-Elena, metoda congelarii alimentelor pentru bebei e acceptata, nu are contraindicatie, daca ne putem usura munca, de ce sa n-o facem? Peace.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Noi am facut azi vaccinul de 6 luni.Sper sa fie ok diseara.Si dra mea plange in somn si ziu a si noaptea,mai ales noaptea tzipa cred ca de frica-am citit ca acum constiuentizeaza ca sunt singuri,etc.
De marti Oana se intoarce frecvent si de pe burta pe fatza ,prima rotire completa a facut-o pe 16 dec si de atunci a uitat.
Ieri i-am dat si eu cartof dulce care i-a placut.
Monica-si eu am congelat cartoful dulce pasat ieri ca acea mamica de care vorbeai tu.Eu nu ii dau legume amestecate inca pt ca doar ce am inceput diversificarea pe 30 dec.Deocamdata le introduc separat si dupa ce ma asigur ca nu are reactie alergica de la ele le voi amesteca.
Iar acum 3 zile i-am dat si dovleac(pumpkin) de la borcanas Hipp care la fel ii place.
Vad ca bb vostrii papa 100g de papa.E amestecata cu lapte si mai apoasa compozitita sau mai grosuta?Ca Oana nu a mancat pana acum niciodata atat la o masa,dar nici nu ii place mancare chioara gen supa,cel mai putin consistent ar fi gen mancare borcanas,chiar un pic mai cremos laptel cu orez sau cereale.

de fetita cu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput