Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
vivighe spune:
Bebe e fetita!!!A fost destul de agitata in timpul eco. si nu voia sa-si arate deloc fatza.este bine...eu stiam ca am 23 de sapt dar de fapt sunt 22 si 2 zile dar conform masuratorilor e de 21 si 5 zile ...ceea ce e explicabil pt ca io nu am ciclu de 28 de zile (deci cu ovulatie in ziua 14) ci de 33-35(deci cu ovulatie mai tarziu).Are 444 grame si are toate cele de aspect normal si in limite normale.Ma ingrijoreaza putin ca are cordonul in jurul gatului,dar sa vedem ce zice maine doc.
Tati a fost cam dezamagit ca el era convins ca e baietel...asa ca noi ne pregatisem cu nume de baietel.
Dpn este 20 mai.
21+
Irinel spune:
Buna la toata lumea!
Maximilian bine ai venit, da mai multe detalii pentru listuta Amei. Sarcina usoara si nastere usoara!
Soricutza si Diana79 felicitari pentru fetite!!! Sa fie sanatoase si mancacioase.
Soricutza cum poti sa zici ca ne-a trecut interesul sa aflam sexul bebelusilor, ca eu sunt asa de curioasa... Da daca n-am apucat sa scriu ieri...
Flori, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa nu fie nevoie de internare.
Maggy ma bucur asa mult ca nu te panichezi. Eu sunt convinsa ca bebele tau e bine. Tu presupun ca stai tot la pat, nu? Doamne ajuta sa fie totul bine.
Fetelor, apropos de intrebarea cu patutul, poate nu-s cea mai buna sa raspund, ca eu am sfarsit prin a dormi cu Danut in acelasi pat, asa ca acum nici nu-mi bat capul momentan, plus ca daca o sa fie al doilea mai linistit, pot folosi patutul lui Danut care oricum sta nefolosit. In ce priveste patul de lemn, sunt de acord cu fetele care au zis ca se poate lovi de gratii (exista niste aparatori, ca pernitele, sa il protejeze da sunt desutl de subtirele), dar asta mai mult pentru cand o fi mai marisor, cat e mic nu prea se rasuceste in somn. De evident, trebuie gandit pe termen mai lung... In acelasi timp, eu am sentimentul ca pentru coloana bebelului e mai bun patul de lemn cu saltea sanatoasa, decat patutul de panza, care de fapt e construit in ideea de a se juca in el. Acum, presupun ca se poate pune saltea si acolo, daca merge asa, e cam tot una. Si chiar aveam o intrebare pentru Inaioana, cand doarme fetita ta, nu o deranjeaza ca fosneste materialul ala? Ca fiu-meu se trezea la cele mai mici fosnete cand era mic. Acum s-a mai schimbat... Intr-adevar e practic ca daca se invata in el, nai probleme in calatorii. Eu am si una si alta, da ambele sunt nefolosite, cel putin pana acum. In patutul de lemn a dormit doar vreo 2 luni pana cand am vazut ca e mult mai linistit cu mine in pat si pot dormi si eu, iar in cel de panza n-a vrut cu nici un chip sa stea sa se joace, prefera pe jos pe langa picioarele mele, sau evident in brate. Na ca mi-am dat si eu cu parerea.
Carmina sa fie intr-un ceas bun.Iti tin pumnii sa gasesti un local micut pe placul vostru si totul sa iasa de minune.
Ama da chiar baietel mare ce ai tu in burtica ta cea mic :-)) Felicitari! Si Danut iesea mereu mai mare la masuratori la eco si intr-adevar a fost marisor si s-a nascut si mai devreme (DPN era 9 iunie, la eco mi-au spus DPN 4 iunie si s-a nascut pe 28 mai). Pupici.
Ela la multi ani fericiti! Bebelus sanatos si nastere usoara!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 24+ saptamani
ama_kaly spune:
vivighe FELICITARI PENTRU FETITA!!! Wow..cate fetite in ultimul timp..Sa va traiasca,lasa ca ii trece supararea sotului tau,o sa fie innebunit dupa fetita ca tatii sunt mai mult cu fetele!Diana79 am trecut!!
shoricutza eu aseara am intrat pe fuga..abia azi mi-am bagat intenet acasa aici in bucuresti(pana acum am stat in buzau) si nu am citit nimic din urma,de aceea te-am felicitat abia azi!hai nu mai fi supy,ca zau ca sunt mai multe hainute dragute pentru fetite decat pentru baietei!Iti spun eu ca deja am testat piata si i-am luat lucrusoare lu' bebe!
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
shoricutza spune:
Vivighe felicitari ptr FETITA!!!!!

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa!!
Irinel multumesc mult ptr felicitari.
N-am vrut sa supar si sa acuz pe nimeni cu ce am spus ... sper ca voi ma intelegeti si ma iertati daca v-am suparat ... mai ales ca singura vinovata sunt chiar eu ....
Maggy daca Dr T ti-a spus ca nu este nimic grav inseamna ca nu ai motive de ingrijorare. Este f bine ca stai linistita si nu te stresezi inutil. O sa fie sigur totul bine.
Carmina felicitari si casa de piatra!! Bafta multa la cautarea restaurantului. Vestea buna este ca daca faci o nunta restransa, sansele sa gasesti un local dragutz si intim sunt f mari.
Eu te sfatuiesc sa intrebi la super miresele DC. Cu siguranta acolo poti obtine sfaturi bune.
20+
LYLY809 spune:
Vivighe, felicitari pentru fetita.
444 g e foarte bine!
Diana79, felicitari de asemenea pentru fetita.
De fapt, va felicit pe toate! Am ajuns pe la jumatatea sarcinii, ceeace e grozav. Mie nu prea mi se vede burta, si doar am 19 saptamani si jumatate. Dar nu ma ingrijorez, de-acum va creste bebe intr-o veselie.
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
ama_kaly spune:
LYLY eu am gata 25sapt si nu prea mi se vede burta..
Irinel da,e grasunel bebelacul meu desi eu nu prea am burtica!Ai facut foarte bine ca ti-ai dat cu parerea referitor la patut ca eu inca sunt nelamurita daca sa iau de lemn sau cu plasa..sunt avantaje si dezavantaje la fiecare..uff
Cert e ca bebe nu va sta prea mult in el si nu am de gand sa dau foarte mult pe patut!
Maximilian cum a zis si Irinel da-mi datele tale sa te trec pe listuta daca vrei!Adica UM (data ultimei menstruatii),DN(data nasterii) daca vrei,DPN(data probabila a nasterii) si spitalul+doctorul cu care vei naste!io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Fetelor,am trecut si masuratorile
de la eco..m-am uitat in urma,am gasit doar de la Shoricutza si LYLY!Cine mai vrea sa trec,sa-mi zica si sa-mi dea datele lu' bebe de la eco!io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Diana79 spune:
Vivighe si Shoricutza felicitari pt fetitze. Sa cresca mari si sanatoase si voi sa va bucurati de ele.
Eu una sunt cea mai fericita mamica din lume. Abia astept sa o vad pe printzesa mea.
Noapte buna tururor.
Diana si Evelyne.
ama_kaly spune:
Vivighe acum am vazut ca si tu ai scris cat are fetita ta!O sa o trec imediat si pe ea!io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Fetelor, sper sa nu va supatati dar nu mai stiu care cine ce m-a intrebat, raspund si eu la gramada!
Deci : am facut ultima eco la Chitzescu la Medlife; e mai ciudata, la prima sarcina m-a iritat si n-am mai dat pe la ea, am fost numai la Iosup. Dar acum am incept sa o inteleg si chiar sa ii dau dreptate in multe chestii. Iar de profesionista e la fel de buna ca Iosup, stiu si de la dr. meu si m-am convins si eu acuma (ca am facut ceva ecografii la viatza mea!
). De exemplu nu face doppler asa devreme in sarcina pentru ca e inutil, IR-urile sunt intotdeauna mari la varsta asta si te bagi inutil in boala. Chiar glumea cand i-am zis ca alte fete fac Doppler : "pai le fac doctorii daca platesc dar...e inutil!" in fine, cum spuneam , e mai ciudata ea dar daca reusesti sa fii pe aceeasi lungime de unda cu ea...va intelegeti perfect. Eu abia acum am reusit!
Am platit 1 050 000 lei pe ultima eco (aia cu pozele 3D). Mie 4D mi se pare o prostie, adica bani aruncati. Pentru ca singura diferenta fata de 3D este ca nu ai un delay de 5 secunde la imagine..mare lucru, sa vad in timp real-real exact ce face bb in acel moment! Mai bine de milionul ala diferentza ii cumpar ceva...
Despre IR-uri...dr. a spus ca sunt mari in general asa devreme, nu va faceti griji inutile!
Vitamina C ajuta la buna vascularizare a placentei.
La patutzul de panza am pus o saltelutza groasa de vreo 30 cm care nu fashaie deloc. Pe aia originala am lasat-o dedesubt dar o folosim efectiv numai in excursii. Totusi Katja nu a dat semne ca ar deranja-o atunci fashaitul. Dar am obisnuit-o de mica cu deverse zgomote ca sa pot pasi si eu prin casa cat doarme ea.
Felicitari noilor mamici de fetitze!!!
Si fiti fara grija, paranoia e fiziologica in sarcina, o avem toate!
Ioana
22 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja