Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
adriana spune:
ama_kaly
LYLY809
Multumesc pentru raspunsul rapid fetelor ![]()
O sa incerc la CMU, e mai aproape decat Floreasca...
17w
shoricutza spune:
Am intrat sa multumesc celor care m-au felicitat ptr bebelina mea. Multumesc Diana, Dilaural, Irinaghita, Ama (multam ca m-ai pus si pe listutza cu caruciorul roz), Alia si Puiudana. Sper ca n-am uitat pe nimeni ..... Sincer mi se pare ca s-a cam epuizat pe aici entuziasmul initial la vestea ca o noua mamica a aflat sexul bb-lului sau. Sau s-a epuizat doar la mine? Poate ca sunt un pic paranoica din cauza sarcinii dar ma simt un pic cam trista din cauza asta ...![]()
19+
Diana79 spune:
Fetelor as vrea sa va zic vestea cea mare e FETITZA si suntem topitzi dupa ea. Era asa de activa al meu sot a ramas fara cuvinte cand a vazut-o. Ne asteptam sa fie baietel dar printesa noastar face cand 10 baietei. Acum fetele care au baietei sa nu simta ca o jignire. Ne refeream in cazul nostru
Numele ei o sa fie EVELYNE-ANDRREEA. SPER SA NU NE RAZGANDIM.
PUPICI
DIANA...O MAMICA TARE FERICITA
cypocs spune:
SHORICUTZA , stai linistita , esti putin paranoica ca si mine de la sarcina
si mie mi se pare ca nu aia sau aia.....
Diana , sa va traiasca bebelusa .

fetelor , voi luati fier???Fetitele sunt mai micute decat baieteii , stiti ceva de asta????

ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
cypocs spune:
MAGGY, eu stiam ca pt placenta e buna vit C .Intreaba-l pe dr T
ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
shoricutza spune:
Diana felicitari ptr FETITZA!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Numele este tare frumos.
Dilaural ai tinut bine minte draga mea, ca imi doream baietel (desi in ultima vreme ma gandeam ca sa fii mama de fetitza este mult mai bine din multe puncte de vedere).... nu sunt suparata dar din cand in cand ma gandesc cum ar fi fost sa fie baietel totusi ... si recunosc ca ma simt vinovata
.
Asta nu inseamna ca nu sunt fericita ca voi fi mamica ANEI!!! Important este sa fie sanatoasa si sa traiesc clipa in care o voi tine in brate.
20+
ama_kaly spune:
shoricutza cred ca e din cauza sarcinii ca si eu sunt nervoasa si suparata mai tot timpul,nu-mi convine nimic..
Dar eu inumar si fetitele si baieteii aici si ma bucur pentru fiecare in parte care afla ce e bebele din burtica ca imi aduc aminte cum a fost la mine cand am aflat!
Si nu fi suparata ca e fetita,lasa ca ai sa-i faci si un fratior si ai sa vezi ce frumos o sa fie atunci..si e mai bine sa ai fata mai mare,te mai ajuta la treburi mai tarziu
Asa cu doi barbati in casa esti nevoita sa faci tu totul..si eu mi-am dorit f mult un baietel,dar cateodata si eu ma intreb cum ar fi fost daca era fetita..cred ca e ceva normal!Nu e vorba ca iti doresti altceva,dar te pui si in alta situatie!Ia sa vezi ca n-o sa-ti dai fata nici pe 10baieti!
Hai nu mai fi supy
LYLY si Iosup si Herghelegiu sunt buni,dar daca iti permiti,du-te la ambii daca asta te linisteste pe tine!Sa vii cu poze!Eu m-am intors din Cora..i-am luat 2costumase lu' bebe,m-am uitat si dupa patuturi dar nu am gasit nimic frumos..mai cautam!io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ama_kaly spune:
Diana79 FELICITARI PENTRU FETITA!!!
Sa va traiasca!!
Imediat o trec pe listuta,iar daca va schimbati in privinta numelui,nici o problema,imi spuneti si schimb!
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
shoricutza spune:
Ama esti tu tinerica dar esti tare inteleapta
Multumesc mult ptr consolare.
De fapt sunt suparata mai degraba pe mine decat pe voi.
Ieri cand m-am intors si v-am dat vestea nu eram o mamica 100% entuziasmata ca voi avea o fetitza. Toate ati fost super fericite cand ati aflat ce este bb doar eu nu am fost foarte fericita. Si m-am simtit ingrozitor de vinovata fata de ingerasul meu din burtica. Si am simtit nevoia ca macar entuziasmul vostru sa compenseze lipsa entuziasmului meu. Poate e ciudat si confuz ce spun .... Dar cand am vazut ca nici voi nu reactionati mai energic parca am avut sufletul si mai greu ....

20+