Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
Eu,eu,eu am intrebat!!!!!Cum adica tu ai dat numai 1mil pentru minunatia aia de poza a lu' bebe cu mutritza??
La medlife la Chitescu??Ca si eu stateam pe ganduri daca sa dau 3mil pe eco 3d tinand cont ca la Iosup am dat 3.300.000 pentru morfologica..De banii astia ii iau patut sau vorba ta,altceva..dar parca as vrea si sa il vad pe bebe 3D ca tare frumoase sunt pozele..
Eu cand am mers la medlife pentru 3D la 16sapt la dr Georgescu Alma mi-a facut 2D si am platit 1.500.000...
La care centru ai fost tu?pls da-mi mai multe detalii ca la un milion eco 3D m-as duce si maine
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Irinel spune:
Vivighe, felicitari pentru fetita, lasa ca ii trece lu' tati, cum ziceau fetele, o sa fie indragostit de ea. Si apoi, sa vina si fratiorul mai tarziu, nu?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 24+ saptamani
virgi spune:
Shoricuza, Diana,Vivighe - sa va traiasca fetitele...ce de fetite

...ma gandeam daca ar fi posibil vreodata...sa ne intalnim toate mamicile de la mai iunie cu bebelusii.....cred ca ar fi super...nu se stie niciodata..dupa ce vii bebeii.....
Vivighe si sotul meu si-a dorit mult baiat...dar inca mai spera pentru data viitoare...dar nici fetitele nu-i displac..el este suparat ca are asa de multe carti...si n-o sa aibe la cine sa le dea.....am observat de cateva zile...ca se uita dupa toate fetitele care le vede pe strada..si spune" uite vezi fetita aia in roz...ce codite frumoase are......, asa o sa-i faca si tata". Fetitele mici koreence sunt ca niste papusi..." asta pana se fac mai mari"...
Si noi am testat piata la hainute..dar n-am cumparat inca nimic... am vazut niste hainute super...dar si foarte scumpe......ma refer la ce e made in korea....sunt si mai ieftine..dar facute in China etc...care le pot gasi la 20 - 30 dolari ( de ex. un costumas). Noi avem un fix..nu cumparam nimic "china"..prefer ceva facut in Romania numai sa nu fie China.
Va doresc o zi buna.....
florypop spune:
Neatza burtici!
Mai ce de fetite!! Sa va traiasca, sa fie sanatoase. Vor avea baietii de unde sa aleaga.....![]()
Noi mai facem si azi injectii dar nu ne mai internam. Durerile au cedat de ieri as ca eu sper ca totul e bine.
Fetelor eu nu il simt pe bebe miscand. Credeti ca e vreo problema?
Pupici,
Flory
16+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
virgi spune:
Flory....ma bucur ca sunteti ok
In cartile mele scrie..ca bb poate fi simtit de mama intre sapt.18-24..daca esti la prima sarcina si dupa sapt. 15 daca esti la a doua.
Eu l-am simtit pe bb foarte bine..dupa sapt.19.
florypop spune:
Virgi sarumana!
La mine e prima sarcina. Daca eram la a doua cred ca nu eram atat de paranoica. In schimb va voi ajuta pe cele care sunteti la primul copil cu experienta mea de la Andrei.
Pe Andrei l-am adoptat cand avea doar 5 zile, asa ca abia astept sa vin eu sa ma dau mare.....binenteles ca lumesc...:))
Pupici,
Flory
17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
LYLY809 spune:
Buna dimineata fetelor! Pana la urmacred c-o sa renunt la una din ecografiile de 22 sapt. Pai sa dau 6-7 mil. o data? Vorba Amei si a Ioanei, mai bine ii cumpar ceva lu' asta micu. Desi nu se pune problema asa, daca e sa renunt la ceva, renunt la un moft de-al meu personal, bebe va avea oricum tot ce-i trebuie.
Raman cu cea de la Dr. Herghelegiu, apoi pe restul le fac la Iosup. Oricum, am inteles ca se mai fac vreo 3 echo pana la sfarsitul sarcinii. Una sigur in saptamana 26, o data cu niste analize.
Pana atunci iau doar biomarin in continuare.
Am decis ca incepand de zi sa imi asigur ratia de 1500 mg de Ca pe zi, fara abatere. Iaurt, branza, lapte... cica si broccoli ar avea ceva calciu. Pentru variatie, o sa prepar din cand in cand miere cu unt, am citit ca si combinatia asta ar fi o sursa de calciu.
Am decis sa ma hranesc mai bine, cu si mai mare atentie. Samburica a devenit invidios; adica sunt fetite de-o varsta cu el mult mai grasute! Vezi fetita lui Shori
Pai ce, noi ramanem de caruta? Vrem si noi in rand cu ceilalti!
Acum va dorim o zi buna si
caci poftim la o mica-mica 
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
maximilian spune:
salutare!
sigur ca-ti dau datele, dar ieri eram zapacita si am uitat, plus ca inca nu sunt familiarizata cu modul in care se pot trimite raspunsurile.
Deci UM; 25.08.2005; DN: 07.12.1976; DPN:01.06.2006
si voi naste cu Dr. Deliana Puiu la Spitalul Judetean Ilfov ( sau Sf. Constantin si Elena).
Invatati-ma si pe mine cum sa-mi creez semnatura si sa pot pune poze.
Pupici
quote:
Originally posted by ama_kaly
LYLY eu am gata 25sapt si nu prea mi se vede burta..
Irinel da,e grasunel bebelacul meu desi eu nu prea am burtica!Ai facut foarte bine ca ti-ai dat cu parerea referitor la patut ca eu inca sunt nelamurita daca sa iau de lemn sau cu plasa..sunt avantaje si dezavantaje la fiecare..uffCert e ca bebe nu va sta prea mult in el si nu am de gand sa dau foarte mult pe patut!
Maximilian cum a zis si Irinel da-mi datele tale sa te trec pe listuta daca vrei!Adica UM (data ultimei menstruatii),DN(data nasterii) daca vrei,DPN(data probabila a nasterii) si spitalul+doctorul cu care vei naste!
io24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica
Bebe
inaioana spune:
Ama, eco pe care am facut-o eu este 2D+3D. Adica : morfologia este studiata de doctor in 2D (nici nu ar putea altfel pentru ca numai in 2D ii vede oasele, organele, etc) iar pozele "de frumusetze" si partea demonstrativa pentru parinti este in 3D. Practic aceste 3D si 4D sunt doar pentru parinti, pentru a-i vedea mutritza perfect si a se face legatura intre mama si bebe de timpuriu. Pe doctor nu il ajuta cu nimic faptul ca bebe e dragutz si seamana cu tati.
Eu am facut pana acum trei eco la Chitzeasca (sarcina asta!) : una la 17 saptamani , cand a iesit ca bebe e mai mic cu o saptamana decat ar fi trebuit avand in vedere UM pe care am dat 1 950 000, alta de verificare daca bebe creste ok si a fost doar o ovulatie mai tarzie la 19 saptamani pe care nu am platit nimic ca era doar de verificare (chit ca am stat 30 min si am poze etc...a fost ea dragutza!) si alta acuma la 21 sapt, de la care ati vazut o parte din poze , pe care am dat 1 050 000...si eu m-am mirat ca ma asteptam la 1 950 000 dar...n-am comentat!![]()
Este vorba despre Medlife de pe Grivitzei... poti sa te programezi la telefon dar nu stiu daca te poate programa imediat. A, poate ca am dat asa putin pt ca dr. a scris pe biletelul ala cu care mergi la receptie sa platesti :"rechemare"...ma gandesc ca la cea de-a doua platesti mai putin decat la prima...habar-n-am! Oricum , mai mult de 1 950 000 n-am dat. Repet, nu am facut si Doppler deocamdata.
Poze poti cere cate vrei tu (sau pe care le vrei, de ex. fatza, profil, corp, etc) si eventual le platesti la sfarsit daca depaseste nr...dar nu prea cred.
Lyly, sa nu iei calciu medicament oricum ca poate provoca contractii. Ramai numai pe alimentatie.
Flory, e prea devreme sa simti pe bb, la prima sarcina se simte pe la 20 sapt. Cel mai devreme la 18 dar uneori se intampla si dupa 20-22...
Multa sanatate si bebe perfect!
Virgi, si la noi tati a fost cam dezamagit cand a aflat ca Katja va fi fetitza si acum e topit dupa ea...asa ca, asteapta sa il vezi mai incolo! Intotdeauna o sa fie "fata lui tata"!
Ioana
22 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
LYLY809 spune:
Inaioana, multumesc pentru sfat. Asa o sa fac.
Ama, daca vrei programare mai repede la Chiteasca, spune-mi mie. Cred ca pot sa urgentez![]()
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Cert e ca bebe nu va sta prea mult in el si nu am de gand sa dau foarte mult pe patut!