Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Prdon, am uitat sa imi schimb semnatura. Nu mai e mult pana departe. Am ajuns departe deja

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hei, buna dimineata!

Deea, sa va traiasca "Sumonica"! Este SUPERBA! Pai cred ca toate mamicile care au ghinionul sa nasca inainte de termen ar vrea sa aiba asa o fetita grasalana si cu par mult! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de ea! Tie - mult laptic, refacere rapida si tot ce-ti doresti!

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anabordea, FELICITARI si tie! Sa fiti sanatosi si sa va traiasca bebelina! Refacere rapida si... tine-ne la curent (poate racim ).

AndreeaC, la Polizu se pare ca nu-i chiar rau, depinde la ce te astepti. Am inteles de la dr. mea ca sunt si rezerve contracost (60 EUR), dar... nu sunt convinsa ca se merita, totusi. Cu un singur pat. Eu imi voi lua o rezerva cu 2 paturi, parca n-as sta chiar izolata. Bebe este cu tine in camera permanent. Este bine ca politica spitalului nu interzice vizitele familiei (sotului), adica sunt flexibili in acest sens, cel putin asa am auzit. De curat, este curat... ramane de vazut, oricum. Tarife... nici eu nu stiu. La asistente este simplu, la dr. depinde cum nasti. Daca aflu, iti comunic.

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Daniela este o emisiune la B1 parca miercurea de la 10 sau 11(nu mai stiu exact ora pana la 12, in care vine o tipa de la ministerul munci, si da tot felul de explicatii referitor la CIC, si am auzit de problema aceasta chiar miercuri ca vor sa o discute in guvern, vezi ca poti sa suni in timpul emisiunii si sa ii pui tot felul de intrebari
Pupici
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Pisoin-am nascut cu dr Nayel, pt ca exact in acea zi a plecat din Bucuresti...oricum totul a mers bine. Pot spune ca am fost la fel de bine "tratata" incat nu i-am simtit lipsa. Personalul din acea noapte a fost OK, si am fost chiar a 5a mamica, deja toti erau epuizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANAM si eu am tot calorifer electric si il tin deschis aproape tot timpul.dar acum il mai scot pe bebe si in salon,ca sa poata dormi iulian...
bebele meu are colici de dimineata ,iritatia de pe fata s-a intins pe urechiuse si gat...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata dragele mele, Am o rugaminte la voi, este o mamica de ianuarie care isi doreste foarte mult sa intre in contact cu voi si sa apartina grupului vostru dar nu a reusit inca sa posteze pe forum! Va trimit aici datele ei si poate reusiti voi sa o ajutati si sa-o indrumati cum poate sa posteze! Sa aveti un weekend placut alaturi de comorile voastre iar cele ce asteapta sa nasca le doresc din inima o nastere usoara!Ciao Dana scuze ca apelez din nou la tine.Nu reusescsa trimit nici un mesaj pe forum. Ma chinui de 2 zilesa intru in leg cu ceilalti dar nu reusesc. Deci...Scriu textul, dar nu gasesc de unde sa-i dau"send".Banuiesc ca nu e greu folosit forumul,dar nureusesc sa trimit nici un mesaj pe forum.Ma enervez cuatat mai tare cand vad cat de usor comunica ceilalti.Am vrut sa deschid un subiect ,dupa ce i-am dat"vizualizare",ma asteptam sa-mi arate o casuta cu"send message" dar oricat asi cauta-o n-o gasesc.Terog daca poti inscri-o tu pe Maia la rubrica copiinascuti in 2006 Pe 1 ianuarie ,ora 11 si 15min.A.M,3,710 kg, 56cm, nota 9 ,maternitatea dinSibiu.Sau invata-ma cum s-o fac eu te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

... am uitat ceva, niknameul Nicoletei este, veveroi (din cate imi aduc aminte), sper sa reuseasca si ea sa posteze pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

LunaNoua - Daria este super superba daca pot sa ma exprim asa ! Sa va traiasac si sa fie sanatoasa ! E un copil de vis !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna ziua..burticute,mamici si bebici....
Amm aparut si noi.....Aseara mi-a venit familionul..si am fost busy cu ei....
Constantenii au plecat azi-noapte...
Mami pleaca astazi...
Noi avem vesti bune!!!!Yessssssss...
Streptococul B e negativ!!!!Analizele mi-au iesit perfecte...nici nu-mi vine a crede...
La cum m-am simtit de citeva zile...e incredibil...
Azi la monitorizare..ok...
Bebelina cam lenesa...dar azi-noapte a cam dat reprezentatie......
Una peste alta...pozitive inainte....
In rest..nu am apucat sa citesc din urma...
Dana_Ene.....saru'mina pentru foto...
Voi..cum sunteti azi???
Hai ca ma duc sa mai stau si eu cu mami a mea..ca la 4 pleaca...
si intru mai pe seara...
toate fetele cucuietele....
Nicole
34+

Mergi la inceput