Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Ana_M
, pai ai grija cu tensiunea aia, cu durerile de solduri te inteleg, si eu am avut si mai am inca.
Janina
, insanatosire grabnica lui mami al tau!
Denisa
, pai tu esti o fericita, azi vine mamica ta la tine, super! Ia vezi ce vorbesti tu cu Emma, poate ii face vreo surpriza.
Deea
, ce tampiti aia de la spital ca te-au lasat sa te chinui. Nasoala si faza cu carantina, imi imaginez ce rau ti-a fost fara sotul tau langa tine. Si spitalul unde o sa nasc eu e teoretic in carantina dar mie nu mi-a zis nimeni ca nu poate sa asiste sotul la nastere. Ca daca ii prind cu faze de astea:
Luni ma duc si eu la dr., oi naste, n-oi naste? Nu stiu ce are copilul asta de nu vrea sa iasa odata. Tot am contractii, neregulate bineinteles, dar doar atata. Ma enerveaza la culme toate controalele astea si drumurile la spital, plus banii pe care trebuie sa ii dau de fiecare data dr. si asistentei!
Nenorocit sistem avem in Romania! Hai ca iar incep sa ma plang, mai bine ma duc sa pap ceva.
Restul fetelor
Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
marchplayer spune:
Buna ziua burticute si mamici!
Deea, "Sumolina" ta este superba, cu ce ai hranit-o de ai reusit sa o nasti asa de grasanica? Sa-ti traiasca si sa creasca mare, desteapta si frumoasa!
Anabordea, sa-ti traiasca si tie fetita si sa creasca mare!
Nico, asa de putin sta mama ta? Credeam ca sta pana nasti!
Danna_j speram ca veveroi sa reuseasca sa ne contacteze in vreun fel ca s-o putem ajuta sa intre la noi pe forum!
Mirela, pupici lui Dany.
Alina.matei pupici si tie!
Crisu, bine ca s-a terminat cu bine chiar daca doctorul tau lipsea din Bucuresti!
Tanti multumesc mult de informatie desi m-am gandit mai bine si stau linistita ca mai este pana ajung eu sa depun dosarul pentru CIC si cine stie de cate ori se mai schimba legea pana atunci!
Anasebe tu esti la spital...nasti...nu nasti....
Alina tu? Alte semne?
Pisoi? Ella?
daniela 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
a_ancutza78 spune:
Buna mamici si burticute!!
In sfarsit un pic libra..bubulina mea e tare fomista
..sta si papa intruna..nu se mai satura
FELICITARI LA TOATE CARE ATI NASCUT...vad ca pe 6 a fost ceva activitate
DEEA sa-ti traiasca scumpetea..sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
Si eu am patit la fel cu cezariana..trebuia acceptata de dr.care a venit,s-a uitat,si a zis ca trebuie sa incercam mai intai vaginal si daca sunt probleme facem cezariana..asa ca pe la 9 am facut o injectie ,la 10.20 o perfuzie si..cu mult noroc la 14.00am fost gata de nastere...bineinteles ca nu mai eram in stare sa imping..dar nenea dr a fost tare dragut si a zis ca de acum se ocupa el..si asa a si facut..m-am urcat pe masa..am impins de trei ori..el la fel ("urcat" pe burta mea )si gata am nascutla 14.10...a fost foarte rapid..moasa a scos bebela si GATA ..au aspirat-o...mi-au dat-o un pic in brate..si apoi am mai vazut-o a doua zi..o scumpete plina de par ..radeau asistentele..ca o duce mami la coafor.
De RALU ce stiti?
Sper sa pot citi ceva din urma..daca ma lasa bubuluna..sunt in urma cu somnul..cu mancarea..cu toate.
Fetele.. cum e cu bb acasa..cit dorm bebeii vostrii..le faceti un program sau cind vor sa pape atunci le dati...am citit la cineva(nu mai stiu cine)
ca trezeste bb sa-i dea sa pape?!
Mami de bubulina
anca
alina.mattei spune:
Nico - eu cred ca bebeii astia s-au vorbit intre ei sa dea reprezentatie noaptea
si ziua sa fie cuminti ! Vad ca e chestie generala !
Janina - sanatate multa lui mami tau ! Imi pare rau !
Marchplayer -
!
Am trimis si eu doua poze pe contul comun - poate le puneti voi pe site ! Multam !
Pupici la bebei si mamici ! 
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
a_ancutza78 spune:
Am mai citit ceva din urma..
Ralu..sa va traiasc scumpetea...e dulce foc! abia astept sa mai treaca ceva timp sa ne intalnim cu bebeii la plimbare..Pana atunci..sa pape tot.sa fie sanatoasa si sa va bucurati de toate"mutritele" pe care le face!!
Pun si eu niste poze cu bubulina pe mail-ul comun.
Pupici 

Mamica de bubulina
anca
maraki spune:
Buna ziua burtici si mamici,
Deea este scumpa foc grasunica voastra
Este incredibil ca ai nascut-o atat de devreme si are greutatea unui bebe facut la 9 luni
Sa va traiasca , sa fie sanatoasa, papacioasa si norocoasa in viata
Ancutza la mine ai citit ca il scol pe Angelo sa pape, este micut si trebuie sculat pt. masa ca sa ia in greutate
Daca ar fi dupa el, ar dormi si 4-5 ore.
Janine sanatate mamei tale si tie sarcina usoara pana la nastere
March imi pare rau ca te simti atat de nasol, mai ai putin si scapi si atunci o sa poti manca ce iti doreste inimioara
Fetele care trebuie sa nasca!!! Nici o internare???Nici un bebe la orizont?
Astery acum 5 ani a nascut prietena mea la Polizu, a stat intr-o rezerva cu 2 paturi, bebeii erau cu ele in camera non-stop,eu ma duceam la orice ora in vizita la ea
Fetelor am pus poze in albumul photo din yahoo ( contul comun ) Trebuie sa mananc si sa ma mulg...revin mai tarziu...va pup pe toate
mamica de ingeras
p.s Mirela asa e la bebelusi, nu e nimic rau ca are bubite bebe daniel
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
a_ancutza78 spune:
Maraki..da dupa ce-l trezesti..papa bine?cat il ti la san?
Bubulina mea sta 2 ore juma sa pape,nu e cam mult?..adevarul e ca dupa aia doarme 3-4 ore..a dormit si 6 la spital si asistenta a zis sa o las sa doarma..sa-i dau cand vrea ea...
Are zile cand sta treaza cu orele..si zile cand doarme cu orele...nu stiu ce sa-i fac
,sunt cheauna .ma doare spatele de atata alaptat..sper sa intre intr-un ritm.
Mami de bubulina
a_ancutza78 spune:
Maraki..da dupa ce-l trezesti..papa bine?cat il ti la san?
Bubulina mea sta 2 ore juma sa pape,nu e cam mult?..adevarul e ca dupa aia doarme 3-4 ore..a dormit si 6 la spital si asistenta a zis sa o las sa doarma..sa-i dau cand vrea ea...
Are zile cand sta treaza cu orele..si zile cand doarme cu orele...nu stiu ce sa-i fac
,sunt cheauna .ma doare spatele de atata alaptat..sper sa intre intr-un ritm.
Mami de bubulina
mirela10 spune:
MARAKI,si eu ma chinuiam la inceput sa-l scol pe bebe sa pape,dar acum ma scoala el pe mine,la 1.30min,2 ore
.cat despre bubite,am citi ca este acneea nou nascutului,din cauza hormonilor din laptele matern si ca poate dura si 3 luni
.pupici lA ingeras.
ANCUTZA,si bebele meu sta cate 2ore sa pape.ieri seara a inceput la 21.15 si a terminat la 24.30.cu mici pauze .si apoi a dormit 2ore jumate.
PISOI,nu te mai necaji,ca si cand o iesi bebe...
DANIELA,TE APROPII SI TU USUREL.TIN PUMNII
mamicile pe unde suneti?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
ellarad spune:
buna fetelor! 
Ana Sebe, te-ai intors de la control?
Alina, Pisoi, cum va mai este?
Eu de 2 zile nu mai am nici un semn cum ca ar fi timpul. asta dupa ce alaltaieri am numarat contractii si ma gandeam ca trebuie sa merg la spital. Danut danseaza la mine in burta asa ca daca lui ii este bine acolo imi este si mie bine ![]()
Ella si
Daniel Alexandru 40+