Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

A NASCUT ALINA80 !! BEBE AYAN A AVUT 3800g, APGAR 9. S-A NASCUT ASTAZI LA ORA 14, NATURAL FARA PERIDURALA SI SEAMANA LEIT CU GABI!

Mai multe detalii va da ea cand se mai reface, din cate inteleg a fost o nastere cam grea, dar bebe e superb!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetele

in primul rand, felicitari celor care ati nascut! Sa va creasca frumos puiutzii si sa va umple vietile de bucurie! Iar mamicilor mult laptic si refacere usoara!

Noi suntem relativ bine. Nu prea dorm bine noaptea (ha.. ce e aia dormit bine? ca sunt luni de zile de cand nu am mai experimentat minunea ) Am insa un alt motiv major de stres: bebitza mea cea cu personalitate se incapatzaneaza sa stea cu capsorul in sus! Asa ca incerc sa imi obisnuiesc piticii de pe creier (care vor cu incapatzanare nastere naturala), cu ideea cezarienei... Si sper ca totusi se va intoarce, macar in ultimul moment .

Bebitza avea la 34+ cam 2700gr, totul Ok, doctorita multumita , si noi evident.

In rest, zilele trec zboara, eu cam fara chef fac ordine, aranjez, reorganizez, etc toate cu scopul final de a termina cu aranjatul camerei lui Maya .

Va pup, si va doresc weekend placut!

Adriana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina sa va traiasca bebe Ayan sa fie sanatos, papacios, frumos,cuminte,norocos in viata si sa va aduca numai bucurii mamicutzo refacere rapida si mult lapticTe asteptam cu povestea nasterii
Ancutza eu ma mulg si dau sa pape cu bibe,mi se pare mult sa stai sa alaptezi 2 h 1/2 Vad ca si Mirela tot cam la fel alapteaza.Poate scriu si celelalte mamici durata alaptarii si modul( poate ca nu lasa bebeii sa adoarma la san )
Fetelor aseara i-am facut baita lui Angelo, nu mai tin minte daca am scris sau nu despre asta cert este ca-i foarte cuminte in apa
Pt. maine am o veste proasta Vine socrosenia la mine si are de gand sa stea cu orele pana vine barbata-su sa o i-a cand iese el de la sv. din schimbul 2 Vaaai si nu am nici un chef, eu sant cu ale mele, sa ma mulg, sa mai prind o ora, doua in pat cand doarme Angelo....ce ma fac eu cu ea atatea ore???
Cuscra ce faci? Esti cu mami?
Irina cum te mai descurci cu Mario?
Fetelor cine tine minte cand are Giova comp.?
Ana-m hai ca e timpul sa nasti printesa Daca ai stii de cand ma tin sa-ti spun ca imi plac foarte, foarte mult ambele nume ale fetitei
Catalina cum te mai descurci cu Bia?Ti-ai luat pompa electrica?

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Alina sa va traiasca bebe AyanSa fitzi sanatosi, mincaciosi si refacere rapida!
De aia nu am putut eu sa dorm 2hdeloc , si dc calculez, era exact ultimele 2h inainte sa nasti..
Cuscra-da a venit mama, suntem bine, o asteptam pe Emma sa vina ca sa daca baie cu Angelo ( bravo ca te descurci asa de bien cu toate pe cap, si casa si copii).

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Alina, felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bebe Ayan, bine ai venit pe lume. Sa ai parte de sanatate, noroc si tot ce e mai bun in viata.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Alina80 sa va traiasca bebe Ayan !
Nu mai am rabdare ! Vreau si eu pe bebe al meu mai repede !

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Ziua buna gravidutze si mamici fara burtici.

Aparem si noi, cam tarziu e drept, dar am stat si m-am delectat pana acum cu pozele bebelusilor.
Teolinda, in sfarsit, am reusit si eu sa vad pozele noi cu Nicolas. A crescut tare frumos.... Iar voi sunteti niste parinti minunati. Mi-am permis sa mut pozele de pe email in photos album. Se pot vedea mai usor.
Maraki, e dulce, dulce, Angelo. Si cred ca ti-am mai zis, dar nu mi se pare mic. Pupicei multi din partea noastra.
Si de tine e misto ca vine soacra doar cateva ore, dar ce ma fac eu ca vrea soacra sa vina sa stea la noi toata vacanta de vara. Si soacra mea e o...doamna, nici vase nu spala, ce alte pretentii sa am de la ea. De fapt femeia a fost sincera, ea vrea la turism, nu sa creasca nepoti.
Giova parca a zis ca sambata are laptopul, asta daca nu m-a lasat si ultimul neuron pe care il mai am.
Anca, e asa frumoasa Bianca...Si ce de par are...cred ca e primul bebe pe care il vad ca asa par. O sa fie o frumoasa cand creste. Pupicei multi din partea noastra. Si am mutat si pozele voastre in photos album.
Deea, ma bucur ca ai mai dat un semn. Imi pare rau ca te-ai chinuit pana ti-au facut cezariana. Dar asa se intampla cand doctorul nu e sef de sectie sau director. Trebuie sa ia aprobare de la toti cretinii, care de multe ori nu analizeaza situatia cum trebuie. Si daca mai e si putina invidie intre ei, vai de pacient...
Dar bine ca s-a terminat totul cu bine si sunteti bine.
Iar Daria e o frumosa.
Si tostusi am o dilema si parol ca nu am baut nimic.Daria ta mi se pare ca seamana fantastic cu Bianca Ioana a Ancutzei. Oare doar eu vad asta?
Nicoleta, felicitari de vestile bune.
Veveroi, am sa te trec pe listuta. Ca sa trimiti un mesaj trebuie sa apesi butonul "trimite mesaj". "Vizualizeaza", doar iti poti vedea mesajul si corecta inainte de a-l trimite. Nu stiu cate mesaje ai scris pana acum pe forum, dar daca nu ai scris nici unul, mesajele iti vor aparea dupa ce au fost moderate si e posibil ca unele dintre noi sa nu le citeasca ca apar in urma. Deci tu insista si incearca sa treci de pragul celor 20 de masaje moderate.
Felicitari pentru Maia si bine ai venit printre noi.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Mira, hai ca am uitat sa iti raspund.
Stai linistita. Eu am scris doar din ce hartii mi-au dat astia. Cat am stat de vorba cu doctorul, niciodata nu m-a speriat asa de tare, mi-a expus niste riscuri, dar nu chiar asa de mari cum am citit pe foaia care mi-a dat sa o semnez.Dar asta e stilul americanilor sa te bage "in boale" inainte de a lua o decizie. Si pe mine au reusit.
Oricum doctorul mi-a explicat ca lucrurile astea oribile se intampla destul de rar, dar cine il mai putea asculta dupa ce citisem ce citisem.Cateodata ma gandesc ca e mai bine sa fi putin inconstient si nu prea informat. Treci mai usor peste toate si nu iti mai faci atatea griji.
Pupicei la nazdravanii mici.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- salutare, cume vremea pe la voi?
Adriana-bravo pt vestile de la medic, e f. bine in greutate bebitza si nu et grabi cu nasterea, iar dc e cezariana, sa stii ca e cel mai safe pt bebe, asa ca eu cred ca ei conteaza cel mai mult, cum ne refacem noi, e mai putin important, la cate sacrificii avem de facut pt ei.Cu somnul et inteleg ca si eu dorm prost si ma trezesc dupa ora 12 din 2 in 2 ore, mai stau sitreaza uneori destul, dar mai e putin, sper sa ne revenim apoi desi o sa fim obosite deja, asta este, fii optimista ca ne vom descurca.
Irina, Monica si Ursulina, mai dati si voi un semn mic cand putetzi-pt

Ma duc sa stau cu mama si sa iesim poate un pic la shopping ca vad ca Emma e iarasi lenesa

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare fetele,
Alina, felicitari pentru grasunel, iar tie rafecere rapida si mult laptic.
Ancuta, bine ai revenit, e o dulcica bubulina ta. Si la noi se mai intampla sa sugem 2 ore, de fapt nu sta doua ore cu titi efectiv, dar adoarme uneori f repede in timp ce papa si dupa 15 minute se trezeste si iarasi ii e foame si uite asa se repeta povestea cam in doua episoade pe zi. Noi de trei zile am reusit sa papam doar de la san, dar cum va spuneam, pus la san chiar si la intervale mici...mie mi-e sa nu o doara stomacelul din cauza asta ca taaaaaare mai plange si screme bebe mea fiecare partzulic si kklici.
Noi multe noutati nu avem, doar ca in sfarsit ne-a cazut buricelul dupa 12 zile...intrasem deja la banuieli si acum sangereaza un pic de tot..oare e normal?
Pupici multi

Ralu, cea mai fericita mamica si minunea noastra, Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput