Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, tocmai am vorbit cu Alina la telefon, bebitul ei s-a nascut la 13.15, restul v-a spus Janina. S-a uitat Alina pe bratara si a vazut ca trecusera ca ora nasterii ora 13.15. Nu stie inca ce inaltime a avut, dar ne spune ea. Dana, Giova, sau cine mai completeaza lista, scrieti voi, va rog frumos, ca s-a nascut Ayan, 3800g, Apgar 9, la spitalul Polizu. Alina nu a nascut cu doctora ei, pentru ca aceasta e plecata.
A fost o nastere grea, au inceput contractiile noaptea, contractii la 5 minute, pana la ora 9 dimineata cand au fost contractii la 2 minute. Nu au mai putut sa ii faca peridurala pentru ca a ajuns repede la dilatatie 7, ce a fost nasol a fost faptul ca de la dilatatie 7 a durat foarte mult pana la dilatatia maxima, deci a avut niste dureri crunte. Restul o las pe ea sa va spuna, oricum mi-a povestit ca personalul s-a purtat urat si ca asistentele vorbesc foarte urat, se uitau la ea ca avea dureri si radeau, daca va puteti inchipui una ca asta! Pai si sa nu le omori? Avea dureri si le-a cerut un calmant si i-au zis ca e normal sa aiba dureri, ca nu ii dau nici un calmant. Sunt de-a dreptul revoltata de ce se intampla in spitalele de la noi, atata nesimtire si lipsa de respect fata de om sunt de neimaginat! I-as omori efectiv pe toti astia!
Sotul ei nu a stat cu ea, pentru ca nu a fost doctora ei si nu au vrut sa il lase.
Restul o sa ne povesteasca ea cand vine acasa. Luni o externeaza, pentru ca duminica nu se fac externari. Era epuizata, nu dormise toata noaptea.
Eu ii urez sa isi revina super repede, sa aiba mult laptic, sa fie Ayan sanatos, norocos si sa se bucure amandoi de el!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa. Esti o fericita cu mamica ta langa tine. Abia astept sa vina si a mea, dar mai am de asteptat pana pe 28.
Vremea la noi e de cacao, plua marunt si e intunecat. O vreme numai buna de facut copii si numarat bani. Aveam si eu de gand sa ies sa casc gura prin mall, dar cu asa vreme cred ca fac putina ordine in camera mandrei, dupa aia poate imi pun un film. De vreo doua zile nu prea am stare, ma gandesc numai ca trebuie sa vina...mama.
Shopping placut si poate spargeti si niste bani.
Cand ai timp poate imi spui si mie ce faci cand te doare spatele. Barbate-miu tot se vaita de vreo saptamana de dureri de spate, dar nu vrea sa mearga la medic. Ia o aspirina si cica isi revine. Ai vreo reteta?
Alinamatei, am vazut pozele cu tine. Esti o graviduta tare frumoasa. Si nu te grabi cu nasterea, stai la coada.
Rali, in prima luna e permis orice. Se zice ca e bine sa alaptezi la cerere, chiar daca este destul de des pana se regleaza cantitatea de lapte si bebe prinde forta sa traga cu putere.
Adriana, mai are timp bebe sa se intoarca pana nasti. Chiar si doctorul poate incerca sa-l intoarca cu mana cu vreo doua saptamani inainte de nastere. Si daca e bebeu cuminte poate ramane in pozitia intoarsa, daca nu ii convine revine la loc. Am o prietena care a trecut prin asa ceva, din pacate bebele ei nu a vrut cu nici un chip sa stea cu capul in jos, chiar daca nenea doctorul l-a intors, asa ca a ajuns la cezariana. Dar important este ca ei au fost bine.
Asa trebuie sa fie si in cazul vostru. Daca e sa fie cezariana, gandeste-te ca asta e metoda cea mai buna tinand cont de conditii.
Restul fetelor, ce faceti?

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Pisoi, multumim de informatii.
Imi pare asa de rau pentru Alina. Parca si acum imi amintesc cand scria ca ea nu suporta durerile si ii e frica.
Curaj Alina, incearca sa te odihnesti cat mai mult. Ai grija de tine si bebe Ayan.
Mi se urca parul in cap cand citesc despre asistentele din spitalele romanesti. Ti se face greata. Nesimtitele.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Pisoi e incredibil ce povestesti de nemernicele alea cu care a nascut Alina! Mai cum e posibil asa ceva? Cum sa tipe la ea cand avea dureri?
Eu cred ca nu trebuie sa mai permitem asa ceva!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA FELICITARI PENTRU AYAN!!!!

In sfarsit!!! (si la bioritm ai respectat "regula" aia ca Intelectual si Emotiv sunt la zero,Fizic e zi critica ...Nu voiai sa ma crezi)
Imi pare rau ca ai avut ghinion ca n-a fost doctorita ta si a fost asa rau cu nesimtitele alea,dar trece...acum il ai pe AYAN langa tine! Asteptam poze!!!

Noi suntem bine,putin cam somnoroasa (eu) dar in schimb,mi-a revenit pofta de mancare .Diana e ok,cam maraita dupa ce mananca ,daca nu poate face imediat kk.Cum a facut se linisteste.

DENISA si azi am facut reclamatie cu telefonul...inca nimic
Probabil ar trebui sa le fiu recunoscatoare ca macar merge net-ul
IRINA ce-ti face micul terorist de nu mai intri pe aici?

Eu incerc sa le sun azi pe GIOVA si pe URSULINA,dupa ora 8 cand am minute,sper sa nu uit si sa fie disponibile.Daca reusesc,intru sa va mai dau vesti!
Restul fetelor va pup,plec putin in pat!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Janina, din pacate nesimtirea din spitalele romanesti e foarte mare, iar asistentele de multe ori sunt mai regine decat doctorii.
Eu am avut parte de o nastere usoara, cezariana, dar dupa ce am mers in salon nu pot explica prin ce am trecut. Imi venea sa le strag pe asistente si pe pediatre de gat. Si din pacate degeaba dai peste o asistenta buna la suflet si atenta, mai sunt si d'astea, ca tura se schimba si vin altele si nu iti ramane decat sa numeri orele sau zilele cand intra asistenta aia de treaba in tura sau cand iti da tie drumul acasa.
La mine mandra mi-a facut icter mai pronunta in maternitate si a trebuit bagata la lampa. Trebuia sa merg sa o hranesc la trei ore, dar nu reuseam sa ridic capacul sa iau mandra. Mi-au aratat nesimtitele de asistente cum se face, dar nu aveam forta necesara. Si trebuia sa ma milogesc de ele sa vina cu mine. Nu va spun ce tupeu si nesimtire. Una imi zice "stiu ca noi ar trebui sa facem asta, dar incerca sa o faci tu ca noi mai avem si altceva de facut". Ce aveau de facut? Sa se uite la tv. Bleach. Nici nu vreau sa imi amintesc.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Felicitari Alina! Sa ai un bebe sanatos si destept si frumos!

Asteptam sa ne povestesti prin ce ai trecut.

Pisoi, tu ce faci? Ar cam fi randul nostru, nu? Eu pentru moment nu am semne. Tu?

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Diana, din punctul meu de vedere este asa:
- serviciile sunt platite (muncesc deci platesc asigurari) deci trebuie aratat putin respect pentru banii mei.
- asistentele si-au ales de buna voie meseria si salariul pe care le au, nu e decat problema lor ca sunt platite prost, deci daca nu le convine sa-si dea demisia si sa se duca acasa. Nici eu nu practic meseria pe care am facut-o la scoala ...
Asa ca nu cred ca trebuie sa trecem cu vederea faptul ca cineva se poarta urat cu noi profitand de faptul ca suntem intr-o situatie in care ne e frica sa facem scandal sau sa plecam, pe deasupra ne si jecmanesc ca niste bestii.
Sper sa nu trec prin asta cand nasc! Eu nu prea stiu sa ma abtin sa nu fac scandal.
Si tocmai Alinei i se intampla careia ii era frica de dureri! Imi vine sa ma duc acum peste ele sa le omor!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Alina, sa va traiasca bebe AYAN! Sa fie sanatos, mancacios si plin de noroc! Tie refacere grabnica si mult laptic! Felicitari!!!

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica-asteptam cu telefonul asta e, chiar asa, lasa ca merge netul, bine ca comunicam acuma asa si zi-ne ce mai face Dienutza
Diana-mersi de urari si tie bafta la curatenie si totusi mergi intr-un mall, hai ca mai e putin pina vine si mama ta.
Cu spatele- merge masaj cu diclofenac sau alt unguent antiimflamator, pune un pad cald, sau cu 2 mingi de tenis bagate intr-un ciorap, si te masezi acolo.Cam astea stiu, sau un sacultze mci cu sare si il incalzesti pe aragaz, dar depinde cum il doare spatele.
Buretici, avetzi grija care mai nastetzi, ANDA,ANAM, ELLA- voi cum va simtzitzi?
Ne vedem mai incolo!

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput