Mamici de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
geliza spune:
Buna,
eu se pare ca sunt "pe invers"...sunt mult mai atenta cu sarcina asta...si nu uit nici o clipa ca sunt gravida...asta si fiindca sarcina asta am obtinut-o mai greu (dupa 8 luni de incercari, iar cu Mara am ramas din prima), si faptul ca la inceput am avut sangerari...varsta nu cred ca s epune ca sunt inca tanara![]()
am gasit un site despre triplutest, amnio...si alte investigatii:
http://www.acegraphics.com.au/articles/dietsch01.html
de picaturi de nas, sau nas infundat, chiar nu stie nimeni nimic?
Iulenca, eu am fost aseara la dr T si mai merg peste 2 sapt, in 25 ian
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
misy spune:
Buna Geliza si mersi mult pentru informatie!Sper sa ma inteleg ceva findca nu prea inteleg engleza!
Kehleyr spune:
Geliza, multumim pentru link
. Este foarte detaliat. Eu mi-am pus Olynth in nas, nici nu m-am gandit ca ar putea fi probleme...
Cristina, scuze, te-am botezat
. Datorez un miel. Da, Iosup zicea dpdv medical ca cea mai buna e aia 2D. (Mie la cel 2D mi-a spus sexul la 12 saptamani.) La sediul cu 4D, Iosup e sambata.
Multumesc pentru raspunsurile cu a doua sarcina, m-am mai linistit, nu-s anormala
.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr, am inteles, sar'na...deci 4D-ul ala ramane un spectacol pentru mamici si tatici..uffff, oi vedea eu ce fac...eram curioasa daca e mare scofala aparatul ala nou al lui Iosup...
Cristina 14+
anasia spune:
buna, butici!La multi ani Maslinuta si Sarilla,sa fiti sanatoase si
la fel, sarcini si nasteri usoare!am cam absentat, dar cand credeam ca am scapat in sfarsit de
, a revenit cu mai multa forta decat pot sa suport; chiar nu pot sa mai inghit nimic si mi-e rau incontinuu, doar cand stau intinsa ma mai lasa;fetelor care ati facut morfo-fetala la Iosup ati facut programare direct la CMU sau ati vorbit cu dr. mai intai?pupici
anasia
geliza spune:
anasia, stai linistita...la momentul respectiv te va indruma d-l dr T ce si cum...chiar aseara am vorbit pe tema asta...nu uita sa-l intrebi cand te duci la control
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
cornelia_laura spune:
Maslinutza si Sarilla,LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si sa aveti in continuare sarcini cat mai usoare. Iar la final de odisee sa tineti in brate bebei sanatosi si mancaciosi

Cornelia, mami de
Eduard(21 06 2004) si
cu bebe 2
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
geliza, am pus si eu sarcina trecuta picaturi in nas si nu am avut probleme. Ideea e sa nu abuzam de ele. Eu folosesc cu succes si NAZOMER cu echinaceea de la farmacie( sau MARIMER). A, si KARVOL din acela pt copii e bun si la adulti( sunt capsule cu ulei volatil care se sparg si se inhaleaza)
Cornelia, mami de
Eduard(21 06 2004) si
cu bebe 2
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
iulenca spune:
CORNELIA multam mult pentru sfat. Stiam si eu de PROPOSEPT ca mai folosisem da acu uitasem complet. Dau fuga acum la o naturista sa imi iau si poate ma lasa gatu ca dupa ce ca de-abia inghit de greata acu nu pot nici din cauza gatului
iulenca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos
MissJJ spune:
Buna burticutze!
Sarilla La Multi Ani sa fii fericita si sa ai un bebe frumos si sanatos!
Stefania sa stii ca nu esti singura care se gandeste la nume si eu ma tot gandesc am si o carte care am primit-o cadou cu nume m-am ami uitat si pe net si nume de fata am ajuns la un consens cu logodnicul si l-am ales dar nume de baiat nu am gasit pana acu nimic care sa imi placa, parca nici un nume de baiat nu imi suna bine. dar pana la urma tre sa gasesc unul care sa fie si pe placul meu.
Si apropo de vergeturi eu consider ca fiecare organism este diferit si cremele folosite nu te ajuta prea mult. Mama mea de ex cand era insarcinata cu mine nu s-a dat decat cu laptele doina singurul care era mai rasarit pe vremea aia si nu a avut nici o vergetura. Eu de ex mi-am cump de aici diverse creme si normal fiecare zice ca e mai buna ca cealalta si etc dar m-am gandit cum mi-a zis si multa lume daca e sa faci vergeturi faci daca nu nu oricate creme ai folosi. Asa ca tot ce fac este sa tin pielea cat mai hidratata pt ca acum este normal sa fie mai uscata si decat sa dau sute de lire pe cele mai noi creme si uleiuri stau relaxata ca tre sa fie copilul sanatos si noi fericiti. Dupa, normal ca mai pot lucra la formele mele si ce nu se poate corecta se mai ascunde si gata.
Si in leg cu greutatea eu am patit ca Iulenca. Eu toata viata mea am avut 45 de kg maxim 50 si am 1.66 m deci eram slaba imi venea orice haina totul era ok. Cand am venit in uk stres si mediul diferit mancarea diferita si am reusit sa ajung pana la fenomenala greutate de 65. Si cand eram si eu mai hotarat sa slabesc si etc a venit bebe. Si acum ma gandesc ca poate poate nu am sa ma ingras chiar in ultimul hal ca nu stiu cum am sa mai dau jos. Dar sunt ferm hotarata dupa ce vine bebe sa fac in asa fel incat intr-un an un an jumate sa resusesc sa ajung la o greutate normala si sa fiu si eu o mamica sexy
nu ca astea de aici care sunt toata ziua in trening larg si abia incap pe un scaun. Normal ca nu am sa port numai tocuri si machiaj non stop si etc pt ca eu sunt adepta adidasi si un blug comod dar se poate si comod si sexi.
Gata ca m-am intins destul. Va pup pe toate!
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm