Mamici de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
iulenca spune:
HELP
Fetele mele,
Stiu ca sunt off - topic da poate stie vreuna dintre voi pe cineva care inchiriaza un apartament - 2 cam - 200 Eur si in avans eventual.
Mersic mult.
iulenca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by iulenca
Fetele mele,
Stiu ca sunt off - topic da poate stie vreuna dintre voi pe cineva care inchiriaza un apartament - 2 cam - 200 Eur si in avans eventual.
Mersic mult.
iulenca
Iulenca dragutza, si eu caut sa-mi inchiriez ap. cu 2 camere, daca primesti mai multe oferte paseaza-mi si mie
Angelli,

, a fost nostim mesajul tau. Din pacate mai sunt inca trei luni friguroase si mie burtica nu-mi mai incape in pantalonii, bluzele si fustele vechi, asa ca tb sa-mi iau si haine de gravidutza de iarna, de primavara, de vara...am deja de imprumut doua perechi de pantaloni si o salopeta(imensa) de blugi...Poate mai gasesc la Paris ceva mai sic.
...6 kg..wow...mie mi-e teama de kg pe care o sa le pun la Paris, ca la pranz mananc la cantina firmei si se gateste super bine...mereu ma intorc
de acolo.. Eu mi-am comandat DVD cu fitness si l-am si primit, cred ca am fost mai norocoasa. Spor la plimbari. 
Miky
15+Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
misy spune:
Buna burticutelor si la multi ani sarbatoritelor!
Fetelor cum este cu echo 3D?In ce perioada se face si unde?Eu sunt in pom!Nu stiu nimic despre asta!Ma puteti ajuta?
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Stefania - si care este numele japonez al lui David? ![]()
Pumpkin - am mai aflat cate ceva despre test. Cunosc pe cineva care a facut si amnio, si cica in spital din 2000 de paciente cate au avut rezultatul pozitiv la triplu test si au facut amnio (in 2-3 ani de zile) numai 2 au avut chiar bb cu probleme. Asa ca, daca cine stie cum iese prost triplul test, si tot nu e inca motiv de ingrijorare. Cam prea statistica analiza asta
.
Cornelia, mie Iosup mi-a zis ca cel mai bun ecograf este cel de la sediul din centru, de la Nerva Traian, desi nu e 4D.
Eu am o intrebare pentru mamicile aflate la a 2-a (sau la a 3-a
, hannen) sarcina. Cum va simtiti comparativ cu prima oara? Psihologic vorbesc. Eu ma invinovatesc uneori ca nu ma gandesc suficient la bb2, ca nu ma pregatesc atat de tare, nu citesc atat de mult. Adevarul este ca avand si sarcina fara probleme pana acum, uneori mi-e si usor sa uit ca sunt gravida. Fata de emotia si de asteptarile de la prima sarcina... ma simt mama denaturata
. Aveti temeri uneori ca nu va preocupati suficient de burtica?
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
mamaluidavid spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Buna fetelor,
Stefania - si care este numele japonez al lui David?
Eu am o intrebare pentru mamicile aflate la a 2-a (sau la a 3-a, hannen) sarcina. Cum va simtiti comparativ cu prima oara? Psihologic vorbesc. Eu ma invinovatesc uneori ca nu ma gandesc suficient la bb2, ca nu ma pregatesc atat de tare, nu citesc atat de mult. Adevarul este ca avand si sarcina fara probleme pana acum, uneori mi-e si usor sa uit ca sunt gravida. Fata de emotia si de asteptarile de la prima sarcina... ma simt mama denaturata
. Aveti temeri uneori ca nu va preocupati suficient de burtica?
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
Tetsuhisa e numele lui David.
Parca ai scris gandurile mele.Chiar de multe ori ii spun sotului ca mi se pare ,de fapt asa si e,ca ma comport diferit fata de prima sarcina.
Bine acum il am si pe David deci iese din calcul sa stau toata ziua cu kurul la soare
Plus experienta care la prima sarcina a fost zero,acum nu mai sunt asa fricoasa,asa panicoasa.
Am auzit multe mamici care s-au bucurat mai mult de a doua sarcina insa eu,nu ma intelegeti gresit ma bucur enorm de bb, insa daca nu as avea burtica si greturile cred ca as uita ca sunt gravidutza
Stefania 11+
si
David(24 dec 2004) www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Cristina_Ioana spune:
Huacin iubita, esti fenomenalaaaaa, hihihi
Sa stii ca eu citesc tot ce scrii tu, asa sa te simti mai bine, da? 

Pumpkin, cand pleci la Paris? Daca nu te mai prind, sa ai sedere placuta, sa nu te spetesti cu munca si sa te rasfeti cu tot ce iti place tie...
Tare mi-ar placea si mie sa mai fac fitness ceva, orice, eu sunt activa din fire si sunt maniaca rau rau rau cu schiul, acum tare duc dorul inactivitatii, dar adevarul e ca mi-e tare frica sa mai fac efort de orice fel...mi-e groaza sa risc sa pierd si sarcina asta...
Pika si Stefania, cum va descurcati fetelor cu zapada aia?
Se vede tare frumos asa, ca din povesti, dar imi inchipui ca tb sa fie f greu cu circulatia si toate cele
Mada si Irinuca, pe unde sunteti gagici? 
Kehleyr, iubita, desi eu am avut doar 22 de saptamani din prima sarcina, pot spune ca eram ffff fericita si radiam efectiv...nu eram speriata, citeam ff mult si parca pluteam pe norisori, vb f des cu burtica, dar munceam ffff mult si eram la pamant cu stresul de la munca si oboseala...acum am abandonat orice posibila sursa de stres, inclusiv munca, sunt ff preocupata din nou si ma ocup f mult de mine si de sarcina, dar am multe temeri si uneori cad in pesimism din cauza fricii, sunt mai precauta cu toate si nu ma mai aventurez sa fac mare lucru...dar visez la fel de mult la ziua in care o sa tin si eu in brate un bb al meu...cam astea sunt diferentele la mine 
Cristina 14+
Cristina_Ioana spune:
Stefania, iubita, am incercat niste minute sa ii pronunt numele
al lui David si m-am lasat pagubasa ca am facut carcei la limba ![]()
Tot rau iti este? Nu te simti deloc deloc mai binisor? Dr ce zice?
Cristina 14+
Cristina_Ioana spune:
[quote]Originally posted by Kehleyr
Buna fetelor,
Cornelia, mie Iosup mi-a zis ca cel mai bun ecograf este cel de la sediul din centru, de la Nerva Traian, desi nu e 4D.
Chiar asa a zis Iosup? ...ca io vroiam sa ma duc la el la celalalt sediu cu 4D la 22 saptamani..banuiesc ca se referea dpdv medical, nu? ..ca eco astea 4D sunt mai mult pentru mamici si tatici, sa le faca bebeul cu mana...
A fost vreuna din voi la sediul cu 4D la Iosup?
Cristina 14+
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Pumpkin - am mai aflat cate ceva despre test. Cunosc pe cineva care a facut si amnio, si cica in spital din 2000 de paciente cate au avut rezultatul pozitiv la triplu test si au facut amnio (in 2-3 ani de zile) numai 2 au avut chiar bb cu probleme. Asa ca, daca cine stie cum iese prost triplul test, si tot nu e inca motiv de ingrijorare. Cam prea statistica analiza asta.
Kehleyr, mercic, doar tu ma mai linistesti cu testul asta...

Rezultatele pe care le ai adus tu, desi statistice suna mai bine decat ceea ce am citit pana acum. Mercic. 
Miky
15+Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor! Eu acum m-am intors de la servici unde am fost sa-mi fac dosarul pentru indemnizatie. Ieri am umblat sa mut alocatia lui Eduard de la sectorul 1 la sectorul 3. Drumurile ma omoara zilele astea.
Kehleyr, inseamna ca suntem amandoua "mame denaturate" pentru ca eu una am momente peste zi in care uit ca sunt insarcinata. Dar cred ca e normal, acum avem alte responsabilitati fata de prima sarcina. Atunci am stat si eu numai cu ochii in carti si reviste despre nastere si copii, imi mangaiam burta toata ziua, vorbeam numai de bebe din burtica. Acum intre reprizele de joaca, mancat, culcat, schimbat pampers si altele abia mai am timp sa respir. Dar in rarele momente de liniste ma gandesc la fericirea pe care o sa o traiesc din nou peste cateva luni. Dar si la cat de greu imi va fi...
Cat despre ingrasat cred ca eu sunt in fruntea listei. Asa cum am mai scris, am luat data trecuta aproape 30 kg, aveam 100 kg la nastere. Acum am plecat de la 84 si deja am luat 2 kg. E adevarat ca data trecuta numai in primul trimestru am luat 10 kg. Asa ca "subtirelelor" simtiti-va inca bine.
Intreba cineva de durerile de gat. Stiu ca ajuta mult PROPOSEPT de la plafar.
Cornelia, mami de
Eduard(21 06 2004) si
cu bebe 2
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard