Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Servus burticutelor,

Va multumesc mult de urari! Sunteti toate niste dragute!

Eu nu prea am mai scris, ca nu mai am mari noutati, insa va citesc in fiecare zi . Eu am avut mici sangerari maronii intre 6 si 27 dec care spre bucuria mea s-au oprit de vreo 2 saptamani. Inca mai iau Ustrageron 6 pastile pe zi. Eu, care sunt un pic paranoica, ma gandeam sa nu fie vreo problema cu sarcina, sau mai rau, sa fie vreo sarcina oprita in evolutie! Vroiam sa va intreb, daca stiti, daca iei progsteron exista vreo posiblitate sa incepi sa sangerezi daca ai vreo problema cu sarcina?
La medic am programare abia vineri iar la ecograf pe 20 ian,asa ca mai am un pic de asteptat pana sa aflu daca totul este ok.

Pt listuta, eu mai am un baietel, David de 1 an si 10 luni si daca totul este bine o sa nasc la Royal Victoria.

Miti2004, am vazut ca esti din Montreal, tu la ce spital o sa nasti?

Lia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

maslinutza si sarilla la multi ani!Sa vi se indeplineasca toata dorintele,sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!
pumpkin ce misto ca mergi la sala.Ce dor imi e si mie...Ieseam de acolo alt om dupa 9 ore de munca...Am intrerupt sala pentru un an si oricum cred ca sotul nu m-ar lasa sa merg(si mie imi e cam frica dupa sangerarile pe care le-am avut)cateodata mai fac din exercitiile de pe site-ul pe care l-ai pus tu doar asa ca sa ajut sangele sa circule mai bine...
ma gandeam daca pleci o sa mai intri pe la noi ca daca nu cine ne deschide noua paginile si actualizeaza lista?Poate aflu si ce e bebe intre timp...
Ioana81 nu trebuie sa fi suparatica ca te ingrasi,si mie mi s-a latit bazinul.Mi-am probat toti pantalonii si mai imi vin doar vreo 3...Hai nu incerca sa te stresezi acum tocmai pentru asta.E normal sa ti se lateasca bazinul pentru a-i face loc lui bebe.Si eu ma mir cum pot alte fete sa poarte pantaloni cu talie joasa ca pe mine tocmai daca ma strang acolo jos ma deranjeaza,daca mi pun sus pe burta ma simt mai bine...ca o baba...Ieri cand ma dadeam cu crema chiar mi s-a parut ca am niste vergeturi foarte putin vizibile pe fund...Dar mi-am promis mie insumi ca macar astea 9 luni sa nu-mi pese de greutate sau volum si dupa aia pe cuvant ca am sa merg la sala cat de des pot,am sa alerg ca sa aiba bebe o mamica frumusica si defectele care raman vedem noi cum le ascundem.
huacin eu am citit mesajele tale...nu pierd nimic...
Felicitari fetelor care au mers la eco.Abia astept...greu mai trece timpul pana pe 19...
Va pupic cu drag pe burtici!

15+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pika-pika

Mi-am probat toti pantalonii si mai imi vin doar vreo 3...

15+

poze cu noi

din 4
Glumesc,mai imi vin doar vreo 3 din nu stiu cati,destui cat sa ma ingrijorez...
Ce ma distrez,nu?

15+

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza burtici!
Maslinuta si din partea mea,sa fii sanatoasa,sarcina usoara si bb sanatos si mancacios iti doresc!
Sarilla @ .Iti doresc si tie sanatate,sarcina usoara si bb sanatos.
Despre presimtiri,da si eu cu David am stiut din prima ca e baiat,chiar daca la eco initial ne-au spus fetitza nu am crezut si i-am amenajat camera neutru,potrivit atat pentru baietei dar si pentru fetitze
Acum eu zic ca e fetitza,desi inca nu sunt 100% sigura,poate si faptul ca imi doresc foarte mult fetitza influenteaza.DAR am pregatit si nume de baiat,pentru orice eventualitate.
Chiar voi v-ati gandit deja la nume? Sau numai eu sunt atat de dusa incat am deja numele pregatite?
Bine,numele de fetitza este de foarte mult timp decis,la numele de baiat aseara m-am gandit si m-a palit,inca nu mi-am anuntat sotul.
La noi sotul alege numele japonez(care de fapt va fi si singurul nume din acte,asa am facut si la David) iar eu aleg numele de botez,nume care e folosit de cei din Romania. Nu il trecem si in acte pentru a nu-l diferentia si mai mult de ceilalti copii cand va merge la gradi si scoala,in plus e cam greu cu 2 nume aici,eu a trebuit sa renunt la un nume pentru ca nu incapea pe acte(buletin,carte de credit,etc)
Gata,ma duc sa bag ceva la stomac ca ma ia cu ameteli!
Va pupic!

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:

quote:

Mi-am probat toti pantalonii si mai imi vin doar vreo 3...

15+

poze cu noi

din 4
Glumesc,mai imi vin doar vreo 3 din nu stiu cati,destui cat sa ma ingrijorez...
Ce ma distrez,nu?

15+

poze cu noi

Pika esti mortala!
M-am cantarit si eu acum de curiozitate si imi vine sa !
Cand am fost la spital prima data pentru a confirma sarcina aveam 47 de kg iar acum am 45!!!!!!
Si in ultimele zile m-am ingrasat,stiu asta,inseamna ca perioada cat am fost racit am slabit mult de tot,saraca bebelina mea mea
Of,dar las` ca o sa imi iau eu revansa mai incolo! Sper!
Aaaaa si pantalonii de dinainte,bine NUMAI cei cu talie joasa de tot,imi vin bine de tot,sunt chiar putin largi,numai ca am burta mare si bluzele nu mai imi vin!
Gata acum chiar ma duc sa mananc!

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor.

La multi ani SARILLA

Mai fetelor ma bucur ca va mai ingrasati si voi ca sa nu fiu eu singura . tare frica imi e sa nu ma ingras peste masura. Din fericire pana acum 10+ nu m-am ingrasat deloc si sper ca de acum incolo sa nu iau decat cate putin in greutate. Bine acu sa nu va ganditi ca sunt tampita si nu o sa mananc ca bebe e pe primul loc si el trebuie sa fie frumos sanatos si sa nu ii lipseasca nimic cat e in burtica la mami. Cand va aud cu 45 de kile innebunesc, pai voi cu inca 13 kile in plus sunteti numa bune. Eu din pacate m-am ingrasat foarte mult in ultimul an pentru ca am mancat cat un si cand ma hotarasem sa ma apuc de sport dieta si alte d-astea hop cu bebe. Chiar ziceam sa nu cumva sa raman gravidutza cu atatea kile in plus. Si uite ca sa intamplat. Prietenele mele imi zic ca e mai bine asa. ca daca as fi slabit si apoi as fi ramas pregnant m-as fi ofticat ca ma ingras la loc dupa ce reusisesem sa slabesc. Da sunt curajoasa. Am eu timp dupa ce il am pe bebe sa slabesc. Plus ca daca o sa semene cu tasu o sa alerg dupa el de-o sa innebunesc.

GELIZAcand mai mergi la Dr. Tutunaru ? Poate ne vedem mai schimbam opinii si face to face. Eu tre sa ma duc peste vreo sapt. cu rezultatele de la analize.

Apropos fetele ajutoooor. Recomandati-mi si mie un medic de familie dragutz. Nu tin neaparat sa fie foarte bun. Eu m-am mutat de curand in Buc si pentru toate analizele imi trebuie trimitere ca daca nu ma usuca la buzunar si neaparat tre sa ma inscriu la un medic. Dupa aia daca nu imi place am timp sa imi caut altul da acu chiar e urgent.

Stie cineva ce pot sa iau si eu daca ma doare in gat. Altceva nu am doar o cumplita durere / usturime de gat. Ceaiul cu miere si lamaie nu da rezultate. Am fost la farmacie si mi-a dat niste homeopate de kk. Am supt la ele de am innebunit si nimic da nimic.

Hai ca am scris prea mult.

Va pup si va urez o zi buna.

iulenca

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos

Mergi la inceput

Eu nici nu m-am cantarit pana acum.Mi-e frica.Banuiesc ca ma vor cantari la doctor...

15+

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
Stiu ca ieri am lipsit de la apel, dar din motive obiective. BB iar nu m-a lasat linistita. De fapt asa am crezut eu, ca e BB. Asa ca dupa o vizita la medicul de familie am dat fuga la spital la dr. BB e OK, are 18 mm si varsta 8 saptamani si 6 zile. Am vazut cum ii bate inimioara si iubi era asa de fericit... Vrea o fetita blobda cu parul cret, ca si mine.
Legat de durerile mele, se pare ca e de la uretra stanga, asa ca zilele astea merg sa fac niste analize sa vedem daca sunt ceva probleme care pot afecta sarcina.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Tzuni, te pupam si te mai asteptam pe aici.

Sarilla, La multi ani !!! Uite de la mine si

Geliza, , sper sa plec pe 21 si sa stau patru saptamani ! De-abia astept, ca mi-e tare dor de Paris...

Pika-pika, de la Paris o sa intru mai rar pe DC (poate cate 10 minute de doua ori pe zi...) , asa ca va trebui sa gasim pe cineva sa imi tina locul cu listutza patru saptamani. Si eu am probelem cu pantalonii, am trecut deja la pantaloni de gravidutza ca de la ai mei mi-am luat deja la revedere, cine stie cand o sa ma incap in ei...

Huacin scumpa, imi pare rau dar numai moderatorii pot inchide subiectele. De-ai stii cat m-am chinuit prima data cand am vrut sa inchid un subiect....pana am aflat ca nu se poate... Dar sa stii ca si eu am citit tot ce ai scris.

Maslinutza, nu vrei sa ne spui data de nastere a piciului? Ca peste doua luni nu vrem sa pierdem ocazia sa felicitam mandretze de baiat de doi ani...ca noi suntem o gasca care vrem fetitze, si, cine stie...poate te incuscresti pe DC... Tu cati ani ai implinit, 29 sau 30?

Stefania, si eu simt ca o sa am fetitza...asta am simtzit de la inceput...poate sambata o sa stiu, merg la eco la Marimed...Eu am ales deja un nume care are varianta si pentru fetitza si pentru baietzel.

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Ce mult scrieti trebuie sa fug pina va prind! Asa, sa incepem cu ingrasatul ,voi va deprimati de 3 kg va vorbeste un pepenel care nu a avut o zi greturi si dupa toate ideile mele de carbohidrati lipide glucide si alte abureli am pus fix 6 kg in mai putin de trei luni asa ca....nu va mai plingeti! De azi ma duc sa ma plimb pe jos de nebuna prin cartier, e super frig dar n-am ce face.Am comandat u n DVD de fitness il astept de doua luni dar cred ca am luat TEAPA .Asa ca, Pumpkin, sa nu avem probleme cu subiectele si listutele, ne iei si pe noi la Paris, e solutia cea mai simpla.Cu toalele de gravi pai nu va faceti probleme de pe acuma noroc ca vine vara, si vom purta bluzite din acelea c adaca era iarna nu stiu ce ma faceam mie mie greu si acuma sa ma imbrac si ma ibrac serios ca mie fric ade raceala inainte, flu flu...Si chiar ca hainele ce le gasesti la noi...nici in casa n-as sta cu ele, ma vede iubi ride de mine 3 zile!Pumpkin, cind pleci sa ne luam si noi bilete, ador Parisul!Vezi ce papi pe acolo, apropo, daca papam carne de vita pe gratar, medie are ceva? E mai suculenta dar mie imi place.Zicea cineva ca s-a gindit deja la nume, eu am nume pentru bebi meu de acuma 7ani, nu glumesc, Andreas pt baiat dar pentru fata, nu stiu.Am scris prea mult , ma duc sa ma invirt in jurul blocului va pup

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput