Totul despre Vaccinuri

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Intreb si eu poate stie cineva..e de ajuns o pauza de 6 saptamani de la vaccinul antipolio ca sa se faca o intreventie chirurgicala?Dr zica ca da,da mi-ar prinde bine si parerile voastre daca v-ati confruntat cu asa ceva.E vb de un chist seboreic la cocoselul lui bb.Are aproape 8 luni..mersi.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Monica: din cate stiu, dupa antipolio(picaturile de la stat) tb. sa treaca 30 de zile ca sa se poata face o interventie(chiar si o banala injectie).
Daca e cel cumparat, parerile sunt impartite: multi sustin ca se poate face a fi necesara trecerea unui interval de timp.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Darria,multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2002 spune:

Buna ziua la toata lumea....
Am nevoie de ajutor din partea voastra!!!
Baietelul meu are 1 an si doua luni..la 1 an am facut infanrix-ul iar acum medicul specialist(dr Stanciu) ne-a recomandat sa facem simultan priorix si varilrix.
Daca a mai facut cineva vaccinarile combinate va rog din suflet sa-mi spuneti si mie ce reactii adverse au avut...sunt foarte ingrijorata cu toate ca am mare incredere in dl. doctor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Irina: uita-te pe site, la glaxo si o sa vezi ca la priorix spune ca se poate administra impreuna cu alte vacc. din copilarie. Nu precizeaza cu care anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2002 spune:

Multumesc pt raspuns, m-am uitat, am vazut ca se poate administra concomitent cu alte vaccinuri insa ma interesa sa stiu daca le-a combinat cineva, care au fost reactiile....am inteles ca priorixul da reactii cam neplacute!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu i-am facut Pentaxim si am fost foarte multumita, nu a avut niciodata nici o reactie. Daca retin bine de doua ori i-am facut si antihepatiticul deodata cu Pentaximul.
Acum la 13 luni i-am facut Priorix, pe data de 28.02 si mi-a facut la 2 zile dupa 37,3 rectal iar in seara asta 38,4 si mai apoi la 2 ore desi i-am administrat panadol 5 ml avea 38,8 rectal. Sper sa fie ok, m-a avertizat asitenta ca poate face febra dar zicea ca dupa 10 zile apar reactiile...nu stiu ce sa zic. A mai avut cineva probleme cu febra asa de mare dupa vaccinul acesta?
Nu are nici un alt simptom, s-a jucat toata seara si a mancat f bine.Maine oricum o sa merg cu el la medic ca sa elimin orice alta cauza.
Va multumesc.


Silvi si bebe Alain 19.01.2006


Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Vreau sa-i fac fetitei mele de 1 an si 2 luni ROR-ul dar ea a facut deja rubeola. Dr. de familie ne-a is ca nu e nicio problema. eu sunt in cumpana si nu stiu ce decizie sa iau. Voi ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Discovery - documentar vaccin ROR
Krys
Buna,

Vroiam sa intreb daca a vazut cineva pe Discovery un documentar despre vaccinul rujeola-oreion-rubeola, o prietena mi-a spus ca a vazut si s-a ingrozit. Eu caut pe net pe pagina lor de web si nu gasesc nimic.
Eu stau cu vaccinul in frigider, de cateva luni il tot aman, cand e vorba sa i-l fac raceste sau intervine ceva, are si dermatita atopica si medicul mi-a zis ca mai bine face boala-rujeola si parca imi da de gandit, mai ales ca am auzit cateva povesti horror despre vaccinul asta.
Din cate am inteles in documentar spunea ceva despre combinatia de vaccinuri, nu despre fiecare in parte, cum ca aceasta combinatie ar produce niste efecte cu adevarat nedorite si aratau cazuri reale. Nu vreau sa seprii pe nimeni, prietena care mi-a spus, are copil de 4 ani si nu i l-a facut pe motivul acesta.
Poate stie cineva ceva concret despre acest trivaccin, sau despre documentarul respectiv.
Multumesc.

Cristina si bb Daniel (27.06.2005)
www.iacobescu.tk
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Nu stiu dk te va ajuta ce iti scriu eu dar... iata: nu am vazut docu,entarul, insa in urma cu trei ani, cand s-a pus pb sa il vaccinez pe baiatul meu, trivaccinul acesta nu era deloc recomandat in scotia, unde locuieste verisoara mea.
Nu mai tin minte exact care erau efectele dar stiu ca era vb de niste boli neurologice nu tocmai simple. Cand am intrebat medicul a zis ca acest trivaccin este intr-adevar controversat dar ca in Ro se recomanda. Si a zis ca e la latitudinea mea dk il facem sau nu.
Eu am optat pt NU.Am facut doar vaccinul obligatoriu, cel anti rujeol. Rujeola este intr-adevar o boala ff grava dk este contractata sub 2 ani. Asa ca nu am riscat cu rujeola. Insa cu rubeola si oreon...stiu ca nu e bine sa ai copilul bolnav ( eu i-am avut pe amandoi cu varicela, iar cel mic avea doar 3 luni, a fost crunt) insa parerea mea e ca mai bine face aceste boli care sunt cunoscute si pe care le putem ctrla decat sa ii administrez un vaccin care ii poate afecta sistemul nervos sau cine stie ce i-ar mai putea cauza.
Dar asta a fost optiunea mea.

Mergi la inceput