Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Felicia, sa iti revii rapid, imi pare rau ca ai trecut prin necazul asta. Nici n-am stiut ca esti insarcinata, dar la cat de atent pot eu citi pe aici....imi cer scuze, dar atata pot cu marmota sleepless...

Danut n-are somn, rezulta ca nu trebe sa dormim in casa, decat in pozitia indicata si permisa

Restul trupei il pupez "in grup" :), weekend fain, fara probleme, doar cu surprize placute si asteptate :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna seara!

Multumesc tare mult pentru ca ati fost alaturi de mine....sunteti toate niste dragutze.

Laura v-a spus in mare ce mi s-a intamplat.....nu asi vrea sa mai intru in amanunte....nici nu stiu de unde sa incep si ce ar trebuie sa spun....ma intelegeti voi.
Acum sunt bine cat de cat.... ma simt inca slabita...dar am ajutoare langa mine(soacra-mea, Andreea si tati).
Nu pot sa zic decat ce ati spus si voi...VIATA MERGE INAINTE.Si mai spun ca am avut totusi noroc ca sarcina a fost fooooarte mica(nici nu s-a putut vedea la ecograf)...practic cred ca eru cateva celule care nu s-au format corect iar corpul meu nu le-a aceptat.Asa ca peste 2 luni ne putem pune din nou pe treaba.
Va multumesc inca o data, sunteti minunate.

Lia, nu trebuie sa te scuzi....nici eu nu am stiut ca sunt insarcinata....

Sanatate lui Serban, sanatate la sotul lui Leeloo, mult noroc lui Andreea de Pupi cu soacra,tin pumnii Marcelei cu Lia la gradinitza!

Bleu Angel, ne bucuram ca mai dai un semn de viata...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut! Vad ca s-au mai linistit apele pe aici. Nici eu nu mai ma agit cu gradi ca totusi mai avem 5 luni pana pleaca MP a noastra.

Si noi avem probleme cu adormitu asa cum am mai spus... dar macar nu se mai trezeste noaptea (sau mai rar).. si da, am incercat toate metodele, cu vorba buna si explicat, rastit, stins totul prin casa... dar nu ii este somn.. asa ca Daria, te inteleg.. si vreau sa specific ca in timpul zilei are program fix de somn...

Andreea (philip) bine ca s-a rezolvat... nu il du cat e soacra-ta aici, poate cu 2 sapt. inainte de a pleca ea sa incepi...

Olivia, am vazut site-ul si cred ca e misto locul... oricum daca au si site sunt mai seriosi.. dar nu trebuie sa le spui ca e numai pentru 2 luni... inscrie-l pe Luca si dupa 1 luna le spui ca a intervenit ceva si trebuie sa plecati pentru o perioada oversea...le dai oricum notice 1 luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Chiar ma gandeam la tine Felicia ca nu o sa dai pe aici o vreme... ceea ce se intelege perfect tu fiind in perioada de refacere.. Andreei cred ca i-ai lipsit... plus soacra ta la voi..
Numai bine si spor la treaba peste 2 luni:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

buna seara...
felicia, ma bucur tare mult sa aud ca esti mai bine, iti doresc din suflet refacere rapida
daria, ca ma intrebai, ionut e la bunica-sa la marasesti vine duminica iar ilinca s-a facut o alintatura, ma cata in geanta si-mi ia ruju` cu care se da tacticos la oki si la gura...
andrea, ilinca are gura plina de dinti, aproape toti in marime naturala si cu toate astea nu se omoara mincind cu lingurita. cind vine tat-su acasa si sta la masa, fuge si ea lipa lipa l el in brate, musai ia o lingura-n mina pe acre o manevreaza destul de bine, numa` ca daca baga si altceva decit zeama in gura isi sterge limba cu degetele. mai maninca inainte de masa citeva lingurite din mincare dar atit.... inca mai am rabdare. de ararat arata destul de bine, nu este slaba, are si chiscute... da, cind mergeti la mall dati-mi si mie un semnal si daca pot, vin cu cea mai mare placere sa va vaz, bineneteles si cu ilinca dupa mine.
andreea, bine ca s-au aranjat apele cu soacra-ta, e mai bine si pentru copil. inteleg ce simti cind ajungi acasa si casa arata altfel decit cum iti place, asa sunt si io si vorba aia, nu-i soacra-mea e maica-mea, inchid cit pot okii da` mai si rabufnesc, deh...
vad ca vorbiti de gradinite, eu hotarit pina la 3 ani n-o duc.
simona, ma bucur ca sunteti bine!
laura, casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericiti!
la multi ani, stefi si adeluta!

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicia, ma bucur ca esti mai bine si sus capul, stiu ca e greu dar Dumnezeu o sa va ajute sa iasa cum vreti.
carmen, exact asa e cum spui tu, cateodata mi se pune nodu'-n gat cand vad una alta dar se am ajuns la concluzia ca e mai bine sa tac si sa-nghit, ca oricum ea se va intoarce acasa. poate ca l-as tine si eu pe pupi acasa pana la 3 ani, dar n-are cine sta cu el si-apoi cred ca-i va prinde bine colectiviatatea, el nici nu prea stie cum arata copiii, cand vede cate unul e topit. asa ca tot la gradi dupa ce pleaca ea.
pupici pt toata lumea

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

de cand ma tot tin sa-ti raspund daria. pupi bea trei cani de lapte pe zi si cred ca ar bea si mai mult daca i-as da...prima la micul dejun in jur de 8, 8 si ceva, a doua cand se trezeste din somnul de pranz pe la 3 si inca una la 7 dupa ce papa de seara. nu bea noaptea si nici prin somn.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

hai ca azi am scris cat pt o saptamana, cum o faceam cand stateam acasa. vreau sa va urez un we minunat si care sa treaca greu (eu asta imi doresc, sa ma plictisesc de stat acasa si sa-mi doresc sa vina lunea sa ma duc la munca) si ne mai vedem luni, pariez ca nu va fi prea multa lume pe aici in we.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pako - , deci peste 2 luni tinem pumnii stransi sa fie bine ! Refacere rapida ! de la noi !
PhilipAndreea - asa de iscusit e Pupi, uau, felicitari !
Carmenp - si nu tragi tu o poza cu Ilinca rujata la ochi ?

Numai noi suntem bebelusi si bem lapte din bibe, folosim asta ca somnifer la somnicul de dupa-amiaza si mai bem si-n somn dimineata ?

Un we fain sa aveti !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Buna dimineata!
Hop, si eu la cafeluta !

In primul rind La Multi Ani ! pe acest an, sa fie mult mai bun decit ceilalti si toti copii sa fie sanatosi .

Noi am fost plecati ne-am odihnit ( in limita posibilului) ne-am bucurat de clipele impreuna in familie si acum suntm reintorsi in capitala .

Iza inca doarme , de obicei se scoala doar pe la 10-11 . In rest e bine .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput