Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la toata lumea, mama, ce forfota p-acilea...
daria, locul intii si medalia pentru biberonar shef i s-a atribuit demult ilincai, atit ca ea n-a mincat nica, niciodata prin somn, nici macar apa nu bea decit foarte foarte rar... poza cit de curind deocamdata aveam una cu ea plina de tus de la o stampila pe oki, da` barbatu` meu a sters-o din greseala.
philip, sper sa-mi treaca da` nu vad cum ca de obicei chestiile astea se acutizeaza, io cind vin de undeva si vorbesc de cel mult citeva ore, trag o scanare din mers la toata casa si dupa aia trec la deratizare da` daca n-o fac nu-s in apele mele toata ziua si crede-ma ca saraca maica-mea se straduie din rasputeri da` mi-s io soi rau. da` dupa ce pleaca de la mine, incep regretele si jur ca am sa ma controlez data viitoare...
oana, sa va fie de ghini hodina, cred ca si mie mi-ar trebui o astfel de cura ca-s cu nervii intr-o ata...
ce fac cupii bolnavi?

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Mey.....gata..am revenit..

Ce ziceti?Nu aveti locul trei la biberonari?David bea laptele DOAR cu biberonul,de doua ori pe zi.o data la trezire.si o data inainte de culcare;il bea in pozitia de bebelus,nu il tine niciodata singur;nu bea apa,nu bea nici un lichid din cana/pahar...daca ma gandesc bine,poate ocupam chiar locul doi(ca sa o lasam pe Ilinca prima);aaa....si mananca mancare pasata,nu mananca paine cu ceva..eheee....suntem in top....

De altfel e un copil tare cuminte si vesel....

Sa va spun cum numara:"naa(una),doo(doua),tei(trei).papu(patru)...mor de mandrie cand il aud!

Acum suntem singuri(eu cu barbatu'),ca l-am dus pe David la bunici ca sa ne relaxam putin ca dupa doua saptamani de munca mi s-a incins creierul

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua !
Intru ca ma macina o intrebare: cati ml lapte trebuie sa bea copiii nostri de 1 an juma` ???

Simona - tare istet David cum numara
Kity - bine ati revenit, ce bine doarme domnisoara !

O duminica faina sa aveti si o saptamana si mai faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Mamagiuliei a mea bea cam 800 mil, nu suiu daca e mult sau putin, oricum i-l bea numai cu bibele.
De ce e rau ca bea cu bibele? Ca mie imi e ca daca o dezvat nici ca mai bea lapte 1

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Buna ziua!
Noi suntem nou venite pe aici si sper sa ne primiti in grupul vostru.
Micuta mea Andreea Mihaela s-a nascut pe 26 iulie 2004 noi suntem din cluj, l-a nastere a avut 4.400gr si 59 de cm acuma nu are mai mult de 11.400 gr si ma termina cu mancarea ca nu prea vrea sa manance de vro cateva luni, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea, de lapte ce sa mai vorbim ca nu vrea sa-l bea decat in somn si atunci doar 150 de ml astai alt of al nostru ca si ziua mananca lactatele mai mult cu forta, din cate stiu e nevoie de 500 de ml pe zi greu ajungem noi la cantitatea asta in schimb bea suc de fructe cat i dai facut dintr-o banana kivi portocala mar sau morcov macar cu astea n-
am treaba, alt bai al nostru e fontanela ca mai e de 2 degete inca si doctora noastra tot baga vitamina D de io m-am saturat, i-am tot zis io ca nu bea lapte si lactate mananca greu, da pana nu am intrebat-o daca sa-i dau Ca ea nu mi-ar fi zis in veci asa ca am primit aprobare Ca luna asta 10 zile si luna viitoare iar bagam pastilute cu ulei de peste, am observat ca astea-s cele mai bune din cate i-am dat pana acuma, astea ar cam fi problemele noastre in rest multumim la Doamne Doamme ca suntem sanatoasa de cand i fac in fiecare zi sucu ala de fructe n-am mai avut probleme cu ea in vara rosu-n gat din luna-n luna si antibiotice peste antibiotice, asa ca am zis mai bine ceva natural si vad ca merge din 0ctombrie n-am mai avut probleme sper sa ne tina mult si bine
Va urez multa sanatate si piticilor si mamicilor

Cristina mama lui Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Daria draga, iar iti bati capul cu cantitati, parca asta era domeniul meu :)) - Danut bea intre 150-200 ml dimineata si tot atat si seara la culcare lapte. Si tot cu BIBERONUL, nici nu m-am ocupat foarte tare sa-i schimb faza ....inca. I-am cumparat n-spe canute si nu au avut succes. Bea suc cu o sticla bengoasa de la avent, ceva cu 3 trepte de viteza la baut, insa lapte bea cu tetine de silicon cu care s-a obisnuit de la maternitate :)

Ce sa va mai zic de noi? scriu asa rar pe aici pt ca pur si simplu simt ca pic lata de oboseala, abia apuc sa citesc si cam atat. Trec printr-o pasa proasta, ma simt epuizata fizic si psihic, am si insomnii din nou, sunt irascibila....n-am gasit inca femeie sa ma ajute, am dat anunt in continuare.
Danut are o faza de superdependenta de mine iar, nu vrea sa stea cu nimeni decat cu mine, eu nu mai am energie si nervi, taica-su are obisnuitele dureri de cap de weekend, bunicii vin si pleaca happy ca si-au vizitat nepotelul, si cam atat.

aud niste criza de plans teribile de dincolo, tre sa ma adun sa vad despre ce e vorba....mi-am propus sa nu ma mai crizez, enervez, fac si eu cum pot, si sper sa ma descurc, tineti-mi pumnii si voi

nici nu stiu cum a trecut weekendul asta...

Multa sanatate copilasilor cu problemute, bun venit mamicii de la cluj
v-am pupat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristina, bine-ai venit! lunguta fiica-ta, hehe, cin`jnoua de cm, manechin nu alta! cit despre figuri la mincat, oho, cunoastem.
daria, ce stiu eu ca intre 500-700 ml/lapte pe zi, noi suntem la limita de jos da` si cu brinzica de peste zi, stam bine.
schimbul 3, tot in we...
ce fac cupiii bolnaviori?

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza La multi ani!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, pupi bea de trei ori pe zi cate aprox 200 ml, cam 600 ml pe zi. mai baga si branza, iaurt, dar nu zilnic.
in we, carmen, da-i cam gata, of, of

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Cristina - bine ati venit, vrem poze cu mandretea ta !

Pentru ultima data va intreb si dup`aia ma las: daca bem laptele din bibe. Dar seara inainte de culcare ne spalam pe dinti si dup`aia bem doar apa, poate face carie de biberon ???

Pe mine asta ma doare, nu bibele, ca doar n-o bea pan`la 18 ani asa. In rest nu ma plang, papa sandwich tinand felia de paine cu unt si cascaval intr-o mana si`n cealalta rosia, papa pulpita de pui, fara probleme. Buba sunt cariile de biberon.
Multumesc de lamuriri si mai ales ca nu ma impuscati !

Si acum urechila
http://community.webshots.com/photo/439300887/543870173rdAexm

O saptamana faina sa aveti, spor la lucru, pupici copiilor si mamicilor bolnaviori !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
ce friiig azi! -5 grade de dimineatza, bleacks. mai tine mult iarna asta????
Cristina, bine ai venit printre noi!
Daria, Patrick bea cam 250 ml dimineatza si la cina, in biberon. nu bea apa si suc decat din cana, dar lapte doar din biberon. deocamdata.
in rest ce sa va ziv? tot nu vorbeste decat in limba lui dar are mare debit, nu numara, nu canta, dar mestereste tot in casa si stie toate prostiile, inclusiv sa dea "noroc" cu cana sau paharul.
eu tot caut gradi, am vorbit cu barbata-miu si a fost de acord, asa ca....cercetez.
o saptamana frumoasa va dorim tuturor!

Mergi la inceput