Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
corianai spune:
N-ai inteles nik, nu era vorba de barbatul de barbat ci de barbatul caruia ii pasa de viata de cuplu
philip spune:
da eu ce sa mai zic:culc copilu' la 8 juma seara de seara, da' barbatu' rar mai prinde cate ceva....hehehe, m-am babit mai fetelor
philip&andreea
copilasi dragalasi
speel spune:
Mitzu m-am uitat special daca vorbim de acelasi cintec deoarece tu ai alt nume la cintecel.La noi e "in casuta din padure" si tu spui de "in padurea cu alune".Acum cred ca e acelasi ca ref e pu pu pu.recomandare:petrecere pe lac(ala cu oac-oac diri diri dam).Am innebunit la tinerete.Dar n-o sa credeti ce va spun:cind a fost Ricu bolnav cu limbuta si l-am dus la nspe doctori in vreo 3 tari,unul din dr.din Belgia ne-a spus ca un copil mic invata mult mai repede o a doua,treia limba prin cintece.Si cum mie imi place f tare sa cint si lui Pui sa ma asculte,imbinam utilul cu placutul.Si deja se lalaie si el ,lucru care ma incinta peste masura.oricum el intai a mers in picioare,apoi de-a busilea,inainte de mama si papa a spus tractor,asa ca de ce n-ar cinta inainte sa vorbeasca
speel spune:
Da,asa-i cum spui tu,n-am inteles nimic.Doamne,ce-au trecut anii,de vreo douazeci in urma n-a mai scos cineva limba la mine.
polux spune:
Hop si eu in fuga pe aici.
Stiu ca v-am promis poze, dar dati-mi un mic ragaz, caci abia am reinstalat ieri windowsul si inca nu am terminat de reincarcat toate programele. Iar de la scoala nu pot deloc nici sa vad , nici sa pun poze.
Fetele cu cantecele, m-ati facut sa zambesc. Mi-am amintit de un nepot de al meu, care canta tot asa "pu pu pu", dar in loc de "na na na" el canta "la la la".Ia incercati voi sa cantati asa sa vedeti ce iese. Scuze, nu am vrut sa fiu indecenta...dar mi-am amintit cat de dulce era cel mic cantand si cat de tare se prapadeau cei mari de ras.
Laurici, welcome back. Pupici patinatorilor mici si mari.Tot ocupata?
Eu sunt cam suparat un pic, dar nu va mai incarc si pe voi cu ale mele.
Azi e in 13 si Adeluta mea face un an jumate.Iubita mea cea dulce, sa cresti mare frumoasa si desteapta si sa-ti depasesti parintii in toate.Te iubesc sufletul meu mic.
Liliana
Laura _Oprescu spune:
neata,
Liliana, la multi ani grisinutei!ocupata,insa ok.Apropo de cantecele,Lucasu adoarme pe melodiile din cutiutele muzicale,isi pune singur cdul ..in cursul zilei cu muzica americana:Barney..si ma uitam ca daca ii zic: clap your hands sau stamp your feet..o face rapid:).Acum s-a perfectionat si dupa vizionarela greu danseaza la fel ca si copiii de acolo.O sa va trimit un filmulet candva.
Maine aniversam 12 ani de cand ne-am cunoscut (io si ADI) intr-o discoteca din caminele studentesti...trebuie sa facem bilantul:)
philip spune:
La multi ani Stefi si Adeluta, pupici multi de la Pupi!
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
uite am si eu o zi usoara azi la munca si nu e mai nimeni pe aici. unde ati disparut cu toatele? sunteti in greva tacerii?
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
neata,
Maine aniversam 12 ani de cand ne-am cunoscut (io si ADI) intr-o discoteca din caminele studentesti...trebuie sa facem bilantul:)
Laura
la multi ani fericiti si voua, laura!
philip&andreea
copilasi dragalasi