Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaa neatzaaaa
hahaha ce veslie pe mine azi, vineri 13. las ca e si va fi o zi buna, nu?
Dana-ema hihihiiiii super faza! trec pe lista de anu asta si o vizita la voi, daca tot se lauda Mario ce olandez e el! (adevarul e ca si unul dintre fostii mei sefi e olandez si e un tip suuuuuper!! asa ca precis cred!)
Gabi sunteti ok????
Laura multumim de vestile despre Felicia! speram sa fie bine in continuare.
Andreea de Pupi, ai dreptate, nu e prea usor (ca nu stiam detaliile astea.) dar poate se rezolva ceva inspre bine. noi tinem pumnii!
Daria imi pare bine ca ati gasit si voi gradi. de cand vrei sa o dai pe Giulia? noi ne gandim din toamna.
o zi frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata la toata lumea.M-am intristat cititnd despre Pako si despre copilasi bolnaviori. sanatate multa tuturor.
ieri am avut nu o zi prea buna. Acolo unde lucram eu pana sa il am pe Alex situatia este destul de complicata. Asta era motivul pentru care va spuneam ca vreau un job nou.Au ramas ceva posturi libere dar nu pentru persoane care merita a fi promovate. imi este scarba de tras sfori si de promovat pe criterii politice..asa ca, trebuie sa imi gasesc neaparat un job nou.
Am citit ca tot spuneati despre gradi. si mie mi-ar placea la una particulara dar bineinteles ca in Targoviste nu stiu de nici una ...
Cam atat in dimineata asta cu supararile mele. Sper mai tarziu sa am o stare mai optimista.
va pup si sa aveti o zi frumoasa
Ioana si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Desprea gradi , apropo de ce zici si tu IoanaFilipescu, nici eu nu auzisem inainte sa fie asa ceva in Oradea, deh, alt oras misto`.
Asa ca maine vreau neaparat sa ajung sa vad despre ce e vorba, conditii, de la ce varsta se poate da copilul.
Eu as vrea din toamna sau cel tarziu din primavara, sa vedem ce ne vor spune maine. Pretul e de 5 milioane / luna, program prelungit pana la 8 seara daca parintii nu ajung, cica si in we dar asta nu ne intereseaza deloc (in we e doar a noastra bebelina).
Laura -
Revin imediat !
Ceau si spor la lucru !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Mey mama lui Giulia ia sa nu vorbesti urat de Oradea ca dam bataita la dumneavoastra Ala e orasul pa care il iubesc eu cel mai mult, n-o fi el chiar ca Parisul dar bunica mea e acolo, si mi-a ramas la suflet ca fiind orasul vacantelor mele din copilarie. Oricum e incomparabil mai civilizat decat mizeria de Bucuresti
Ce bine ca va aud si pe voi ca va ganditi serios la gradinite! Aseara chiar ii spuneam lui tati ca parca va fi prea mica Eva la toamna pt gradi si era sa explodeze (tati nu Eva) Cica puturosenie ca la mine nu s-a mai pomenit!!!

Mergi la inceput

Eu ma gendesc foarte serios la gradi chiar daca soacra mea va sta cu el atunci cand voi incepe serviciu. Eu am o soacra model cu care ma inteleg super bine si care e foarte moderna in gandire.As vrea ca alex sa fie obisnuit cu colectivitatea si sa nu fie un salbatic, sa nu fuga de copii. In plus acolo invata un program strict de masa, de somn, mai invata o poezie.Stiu ca exista si reversul medaliei: boli, cuvinte urate, dar odata si odata tot va avea parte de ele. asa ca..
sotul meu zica ca sunt nemtoaica in gandire, dar si el este de acord. asa ca...sper sa ii fie bine. Daca nu gasim particulara oricum il vom duce la cea mai buna din oras. Am prietene care sunt foarte multumite de cele step by step

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

io am si uitat sa-i spun sotului planul, el oricum va fi impotriva, iar apoi va fi de acord (deh, e balanta)
Corianai - io ziceam de oportunitati sa-ti duci copilul undeva, stii tu, nu te supara
IoanaFilipescu - ce fain ca ai asa o soacra de invidiat

Voi credti ca vom scapa de pampersi pana la toamna ???

Si inca ceva: mai este careva care da laptele dimineata copilului fara ca acesta sa se trezeasca, adica ii pune sticloanta in mana, copilul bea in somn dupa care readoarme, sau dati la cerere ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele, de dimineatza incerc sa gandesc optimist si sa nu ma gandesc ca azi e vineri 13 ci vineri 14.
Daria eu cred ca pana la toamna scapam de pampersi(doar sunt optimista azi)si sper ca voi gasi si eu o gradinita pe placul nostru in Iasi.Oricum, am vazut gradinitza vrabiutzei(super tare!) si am murit de ciuda ca nu stau in Bucuresti si mai ales ca in momentul de fatza nu mi-as permite sa platesc atat!
Baca Geta ii da laptele de dimineatza pe olitza,pentru ca se duce mai usor pe gat!Cand este cu mine, cateodata nu-l vrea si atunci il reportam pentru primul nani cand il dau in somn,asa ca nu stiu care ar fi problema ca Giulia il bea in somn.
o zi buna si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Un pont pt cele din Bucuresti. Sunt 2 gradinite vecine, de stat, superfaine, pe Str. Venezuela (intre Ministerul de externe si ambasada Germaniei) Mara a fost la una din ele si am foarte multumita de conditii. Sunt si o gramada de copilasi de mari vedete pe acolo, se cotizeaza poate mai mult decat in alte parti, oricum nu se ajunge la sumele de la particulare. Numai ca trebuie fie o pila fie sa lucreze unul dintre parinti undeva bine
Aaaa... in primul an, la 2 ani jumate, Mara a mers 4 ore (8-12) la o gradi in Dr. Taberei, pt ca statea la ai mei la favorit in timpul saptamanii. Se numea Hillary Clinton, pt ca doamna respectiva trecuse candva pe acolo. Si acolo erau conditii decente, noi am fost multumiti.
Mie mi se par exagerate preturile de la particulare din Romania, eu nu cred ca as da atat, sincer vorbind.

Mergi la inceput

Corina are intr-adevar dreptate. totusi preturile sunt cam exagerate. inca nu stiu daca la cele de care va spuneam step by step se plateste ceva in plus. Cert este ca trebuie sa ai ceva pile sa ti-l primeasca. dar asta este. unde nu trebuie sa ai pile in Romania!
mamagiuliei merci de compliment.Soacra mea e super. eu ii spun mutter.Face pentru mine ceea ce ar face si o mama.Nu stiu daca v-am spus dar mama mea a murit cand eu aveam 16 ani. asa ca am fost norocoasa sa o am pe soacra mea alaturi de mine in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Neatza la pranz! V-am mai scris azi o data dar poznasul meu a ars o palma in tastatura si mi-a sters romanul inainte de a-l trimite
Vorbeati de cina copiilor, si la noi e cu probleme, Matei mananca cu tati cand vine acasa, pe la 5.30, indiferent daca i-am dat si eu de mancare cu 10 minute inainte, e placerea lui sa stea cu tata la masa. Asa ca pe seara e mofturos, ii e foame si nu prea, so, trebuie sa inventez mereu ceva nou si bun. Normal mananca un iaurt cu 3-4 biscuiti in el, sau cereale cu lapte facute piure, sau branza feliata (e mare fan, cere si cand vede reclama la tv), ii mai dam o banana cand are chef, daca nu vrea, atunci ii bag prin somn un bibe de lapte cu cereale.
Ii mai fac cam saptamanal o prajitura cu branza care este foarte buna si se face in 10 minute. Daca vreti reteta- sunt aici!

Despre gradi- eu nu am curaj sa-l dau pana la 3 ani,nici nu cred ca unde stam noi este vreo gradinita buna pentru copii sub 3 ani, nu stiu ce o sa facem cu el dupa ce voi incepe eu serviciul, tot aman decizia pana o sa ma trezesc ca ma duc la unca si Strumfu' ramane home alone!

Pana atunci, mai avem insa un pic! Pupici si o zi buna!

In legatura cu dosarele pentru CIC, eu am depus vinerea trecuta, am stat doua ore la coada afara, umilitor, la coada erau multe mame cu copiii in brate si nu dadeau voie inauntru decat la 3-4 persoane odata, restul-afara!!!! In schimb, mie nu mi-a cerut adeverinta de la serviciu, sper ca nu ma cheama iar ca nu am ce face cu Matei, vineri era soacra-mea la noi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput