Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)
Raspunsuri - Pagina 11
szivarvany spune:
Roberta - vrem reteta cu branzica !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Ziua buna fetele... este 13, dar este vineri, vine w/e-ul , afara ninge si sa speram ca vom avea un sfarsit de spatamana placut.
Am o mare izbanda: am reusit aseara sa depun dosarul pentru stimulent! Am fost inainte de inchidere, pe la 18.30 (au program pana la 19), nu erau decat 2 mamici, am rezolvat in 10 minute. doar ca imi lipsea certificatul de casatorie, desi aveam livretul de familie la ce o trebui, nu am inteles, ca pot sa am un copil si fara sa fiu casatorita...., sau sa fiu divortata, ce nu mai am drept la stimulent?dar deh, romanul, de ce sa nu umplem dosarele cu hartii si hartiute si sa punem lumea pe drumuri aiurea. Noroc ca se duce azi o colega si trimit prin ea copia, sa nu mai bat drumul pana acolo.
Vad ca dezbateti problema gradinitelor. Fetele din Bucuresti, in martie este Babyexpo cu tema principala "gradinitele", asa ca putem aduna o multime de informatii atunci. si mie mi-ar place din toamna sa o duc pe Ilinca, dar program scurt. Om vedea pana atunci.
Roberta, reteta, please...
Ma duc sa va citesc ce ati mai scris.
O zi buna!
Ioana_Filipescu spune:
subscriem si noi la 'branzica".Si daca mai aveti si alte idei interesante!!!!
Ioana si Alex
vrabiuta spune:
buna fetelor
pe masura ce trec zilele pisicuta mea pare din ce in ce mai putin incantata de gradi... fata care se ocupa de ea lipseste de doua zile (are un deces in familie) si se ocupa de toti copiii o singura educatoare si directoarea gradinitei (care probabil vine din cand in cand, ca nu poate sa stea toata ziua la grupa de cresa). probabil ca se simte neglijata acolo si normal ca nu are nici o tragere de inima. of, doamne, ce ghinion...
mi s-a rupt sufletul dimineata cand am dat sa plec si a venit la mine si m-a luat de gat de parca mi-ar fi spus, mami nu ma lasa aici, te rog...
corina - din cate stiu, la gradi de stat nu primesc copii sub 2,5 ani si trebuie sa faca la olita (sa nu poarte scutece). la gradinitele de pe venezuela primesc si copii asa mici? ca eu m-am tot interesat de gradinite, auzisem de bine si de una a mapn, dar nu ne incadram nici ca varsta nici ca "deprinderi".
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
corianai spune:
Vrabiuta pt acum cred ca doar la crese se poate apela. Si eu stiu ca acasa gradi se incepe la 2,5-3 ani. Si fara pampersi. Cand v-am vazut vorbind despre gradinite am crezut ca s-au mai schimbat regulile. Dar sunt sigura ca exista si crese bune, parca Nicole povestea odata despre asa ceva, eu nu am experienta in sensul asta.
Pupam puiul mic, probabil ca e putin dezamagita ca a disparut educatoarea ei. O sa-i treaca atunci cand se va intoarce
amironeanu spune:
Buna!
Din fericire pentru mine, eu mereu ma voi bucura de zilele de vineri, 13 pentru ca intr-o vineri, 13 s-a nascut Stefi
Roberta, si eu vreau reteta!!!
Eu o voi da pe Stefi la gradinita de la 3 ani, sper sa mai poata bunica sa aiba grija de ea pana atunci.
Ioana, daca mai mergem la Mall, dau o strigare. Poate vin si Carmen si Roberta.
Marcela, ii lipseste educatoarea, poate de luni reveniti la normal.
Aseara ma simteam tare rau si l-am rugat pe sot sa ma tina un pic in brate. Stefi, cum a vazut ca ne pupam noi acolo a venit si ne-a imbratisat si ea de picioare. Asa ca am coborat la nivelul ei si ne-am iubit toti trei. Mi-a topit inima.
Un week-end superb va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
hihihi Andreea misto cu vineri 13...sa traiasca Stefi si sa creasca mare!
ete Monicu de Cristal va zice hello si ca ii e dor de voi! transmit eu ol za best! muah!
vad ca suntem gand la gand....si eu tot de gradi ma uit. tare ma bate gandul sa il dau pe Pat de la toamna....daca ne descurcam cu olita pana atunci. daca nu poate reusesc sa il dau din iarna viitoare, cand va avea 2,5 ani. deocamdata testez terenul! mi-ar placea sa stea macar 4 ore la gradi..sa socializeze, sa ii mai dea o pauza bunicii....din astea! va anunt de cum decurg trebile.
pupi tuturor!
BLUE ANGEL spune:
Salutare iubitele mele ..sunt eu mama de Pufulescu , ma mai tineti minte ?
am si eu o clipa de ragaz si am intrat sa vad ce mai faceti ...m-am intristat pentru Felicia si pentru toti copiii bolnaviori ..Multa sanatate va doresc tuturor ...
am vazut ca vorbiti de gradinite ..si eu ma gandeam ca din toamna sa -l duc 4 ore la gradi ..dar inca nu m-am apucat de cautat ..firma la care lucrez ne ofera un pachet pentru gradinita "Junior " ..ati auzit ceva de ea ? ca eu nu am avut nici timp sa ma interesez ...
noi suntem bine ...d-l Pufulescu este sanatos si asta conteaza cel mai mult , de cateva zile i-a iesit o masea ...deci are 7 dinti si o masea ..greu ii mai ies dintii astia !!!
papa bine , in schimb nici eu nu stiu ce sa-i mai dau seara ...
cu somnul avem ceva probleme dar se pare ca sunt de la dinti ...nu mai vrea sa adoarma singur ..trebuie sa stau cu el , adoarme si apoi il pun in patutul lui ...
a mai avut si o perioada cand nu vroia la olitza ..cum il puneam se ridica si o lua la goana ...iar daca insistam plangea rau ..asa ca nu stiu daca vom renunta asa curand la pampersi ...
de vorbit ..tot asa putin ..dar intelege o gramada de lucruri de te lasa cu gura cascata ..
o sa incerc sa mai pun si cateva poze ..dar nu promit ..ca stau prost cu timpul liber ..
va pupicesc si sper sa nu ne uitati
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:
BlueAngel - ce bine ca sunteti bine, asteptam pozici cu voi si va trimitem muuulti
Cina la noi: Giulia papa fructele intre 17 - 18, apoi pe la 19 cand mananc io, ii pun si ei in farfurie si papa singura : paste cu sos de rosii, orez cu legumix, cartofi fierti cu patrunjel, paine cu Almette, paine la micorvele cu mozzarella sau cascaval - important e sa poata papa cu furculita, iar daca dupa toate astea vine tata`so, mai papa si cu el. Cina de cereal cu lapte e pe la 22,30 - 200 lapte cu 5-6 masuri cereal (astea`s prin rotatie cu diferite gusturi), iar inainte de somn, pe la 23, bea cam 50 ml apa.
Si cum vi-am spus, inca nu am lasat-o fara laptele matinal in somn, nu stiu daca s-ar trezi ea sa bea ... fac eu bine oare ???
La 10 urmeaza iaurtul cu paine, apoi o prajiturica, dup`aia supica si felul 2, laptele de somnul de pranz .
Na, ca m-am lungit iarasi.
Pupam gasca si asteptam si alte mamici chiulitoare
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
roberta04 spune:
Hi, again!
Imediat reteta, pana atunci salutari de la Dorsilia, mi-a trimis mesaj precum ca acesta este singurul topic la care nu poate posta din motve tehnice, nu ii apare caseta in care sa poata scrie!
PRAJITURA CU BRANZA
5 oua, 2 cani zahar, 2 cani faina, 2 linguri margarina, 1 lingurita jumatate bicarbonat de sodiu, 1 kg branza, 100-150 g smantana.
Ouale se bat intregi, ca pentru omleta, cu un praf de sare, se adauga zaharul, se mai bat un pic, branza, smantana, coaja rasa de lamaie sau zahar vanilat, margarina, faina, apoi bicarbonatul stins cu lamaie. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina , cuptorul trebuie incins in prealabil. Se tine cam 30-40 min, depinde de cuptor, pana se rumeneste un pic deasupra (incercati cu o scbitoare, sa iasa uscata).
Spor la teaba!
Fetele din Iasi, eu pot sa programez o intalnire doar in februarie, de pe 20 intru in sesiune!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243