Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata! eu mi-s la cafeluta , iar Lucasu topaie pe muzica lui Barney la Rares in camera...poate camera lui sa fie minunea lumii,a lui Rares este oricum mai fascinanta...
Adema, nu ai unde sa vezi poze recente cu ei deoarece nu am mai pus...am descarcate pe computer o gramada ,ii pozez zilnic,insa nu am stat de pus pe dotphoto...va trebui insa cat de curand..am insa un email de la o prietena si il pot forwarda la tine cu vreo cateva pozici cu ei ....nu mai stiu adresa insa:(...
pup..
PS i-am luat tricicleta aseara lui Lucasu si cum Adi e plecat,mi-am spus ca o montez singura..e adevarata nu de plastic ,la fel cum adevarat m-am taiat cu cutitul si ma doare mana de mor...nu va zic ca m-am infuriat si pana la urma am montat-o..acum am demontat-o ca nu e modelul care il vreau eu ,adica nu se si strange,si ma duc sa iau alta nitelus mai tarziu..o sa ii fac pozica speciala sa vedeti ce faina e(valabil si ptr americance de la walmart)...e speciala pentru 1 1/2 pana la patru ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

olivia - nu te-am uitat. poze de la acorns gasesti pe site-ul lor oficial: www.acorns.ro in privinta pretului, acorns nu e nici pe departe cea mai scumpa gradinita, ba are preturile chiar la un sfert din cat cer altii... iar diferenta dintre costurile pe care le-as avea daca ar sta acasa cu bona sau ar merge la gradi sunt de max. 1 mil lei. asa ca prefer sa dau 1 mil in plus.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mai fetelro, daca ar fi asa usor, pai cum sa-l duc cateva ore? cine sa-l ia de acolo? tati lucreaza pana la 3 si eu pana la 5 si fac o ora pana la gradi. soacra nu conduce si nu vorbeste engleza deloc, la gradi nu poti merge pe jos...nu e chiar asa simplu. azi tati e liber asa ca l-am lasat sa studieze problema, s-o intrebe pe mama-sa cand vrea sa plece, daca zice in cateva saptamani- o luna, atunci il duc, pretul e asa mediu ca sa zic, nu atat de mult ca in california, si abia au cumparat cladirea respectiva, fac tot felul de imbunatatiri, e dragut. au un singur loc pt categoria lui pupi de varsta, daca nu-i dau rapsuns se da altuia, normal. azi sunt calare pe problema. va multumesc ca v-ati mai batut capul si cu mine si ca ne-ati vazut.
pupici si ne citim mai pe la pranz aici.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Roxa,era doar parerea mea ,acuma n-o sa-ti spun decit ce mi-a zis Mario sa-ti scriu:Sa vii la noi sa vezi ce olandez fain e el.Si cind isi face cafea face si la musafiri.Cind am venit prima oara aici,socru-meu si-a adus ceasca cu cafea din bucatarie ,s-a trintit in canapea,dar nu m-a intrebat si pe mine daca beau una.in timp mi-am dat seama ca asa-i naravul lor,nu ca are ceva cu mine in special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, si noi avem gradi, va dati seama, in Oradea, particulara, abia astept sa merg sa vad si sa vorbesc cu oamenii, sunt incantata la maxim !

EmaSpeel - ce faza beton cu socru` bine ca nu esti suparacioasa
PhilipAndrea - ca rezolvati voi cumva sa fie bine
SimonaR - helouuu, spor la servici si pupici lui David !
Vrabiuta - studiez si eu pozele, sa pot compara cu ce voi gasi la noi ...
Laura - aici : mamagiuliei@yahoo.com

Io sper sa merg acas` in juma `de ceas, o seara frumoasa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Felcia e acasa de azi de la pranz. Nu am mai vorbit nici eu cu ea de pe la 11 de dimineatza. Era foarte obosita si slabita. Va dati seama cum a fost sa stea doua nopti fara Andreea. De odihnit in spital nu prea a reusit, vreo 2 zile nu a mancat mai nimic. O sa dureze nitel pana se reface. Din fericire a venit soacra ei aseara din Romania sa ii ajute.
I-am spus ca i-ati transmis toate cele bune. O sa intre si ea cum se mai intremeaza, acum important e sa doarma.. sa se odihneasca.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..si eu tot la cafeluta..ca Laura:))
Ma bucur tare mult pentru Felicia..ca este acasa si este mai bine..
Gabi voi ati ajuns acasa?
Marcela multumesc pentru site..nu-l pot vedea de la servici dar il studiez de-acasa...Ma bucur ca educatoarele sint asa dragute..Se vorbeste numai engleza?
Laura...nu stiu exact ce voi face cu Luca...cert este ca pe 30 aprilie MP are bilet de intoarcere..iar ni in jur de 20 iulie mergem in RO...deci sint descoperita 2 luni si jumatate...cine mi-l primeste doar atit? Apoi se pare ca-l lasam vreo citeva luni in Ro ..la bunici..la mare..la soare Vreau poze cu patinatorii!!!
Dana(speel)...haioasa faza cu socrul....
Roxana ...ma bucur ca Serbanica este mai bine!
Irina...ce face Raducu?
Daria cind intentionezi s-o duci pe Giulia la gradi?
Eu am gasit un day care...au locuri (dar le au acum)...azi in lunch ma duc s-o vad...uitati site-ulhttp://www.sunshineplayschool.org/ ,ceva nu foarte mare..maxim 10 copii si 3 educatoare...
SimonaR..nu mai stiam nimic de tine..vezi ca nu a fost asa de greu?
G_Ioana...eu cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la al 3-lea dr...Tinem pumnii!
Roberta...Luca bea doar de doua ori pe zi laptic cite 270 ml, dimineata la sculare..si la 7 la cina...Nu mai bem laptic la culcare. Iar la cina avem fie musli cu lapte, soldatei cu diverse , gris cu lapte...deci usurel...

Mergi la inceput

Olivia si mama giuliei, am pus pozici...le-ati primit?Adema, nu mai am adresa ta:(,dar daca o stie vreuna din fete pot sa iti forwardeze ele emailul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Laurici acum ma uit pe ele..multumesc..lui Adema i le trimit eu...
Am uitat sa-ti spun felicitari pentru socrela...cind vine? Tu vei merge la scoala?

Mergi la inceput

Da, Olivia..asta e planul...bunica vine cred ca prin mai,nu stiu exact,dar oricum inainte de iunie cand plecamm in concediu..

Mergi la inceput