Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

M-a parasit Florina!
Florina, de ce ai plecat asa, fara sa ma pregatesti inainte?

Oana, cand ne arati pozele???

Desi mai am de munca la calc, va spun somn usor. Ne auzim mai tarziu!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, sunt gata ofuscata, ca un caine plin de rabie!!!!!

....m-am nerfat pe chatul asta, mama lui de chat!!!

...Mariana, merge prea prost, sunt obosita si ma enerveaza omu' asta care ma intreaba intr-una daca mai stau mult...deja aud ecoul lui
..."ai stat o ora deja"...da' bre' si ce-i cu asta????.....mai bine va zic voua ce vreau sa-i zic lui pi dijeaba!!!

Concluzie: ma duc sa pun cornu-n perna...vorba Cristianei!!!

O noapte mai buna decat a mea

Pa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

io-s aici. daca mai este cineva sa ridice doua dejte.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, hopa....a vazut Mihaiu' meu mesajul anterior si a pus masca de victima..."Hai stai tu...daca vrei asa mult"...multumesc pentru nika...ca deja mi-i somn si mi-s nervoasa tare...

...Mariana, io scriam, mama cu foc si patima...si mie-mi parea ca tu nu scrii nika....coalitie anti Mariana-Florina....poate-i Mitza Baston, coana, ne baga barbe-n roti........de fapt nu, ca n-are nika cu mine...i hope so!

Inc-un noapte buna, de data asta usor mai pasnic...ca incep sa fiu pupata-n dos, de jumatatea mea...si recunosc parsiv ca-mi place......mai ales ca s-a prins si el ca n-avea rost sa faca mult zgomot pt. nika....ce ti-e si cu subspeciile astera...pardon!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Svety, io mai stau pana imi termin treaba.
Trecem pe chat?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Stanca, Florina, am uitat sa va spun ca m-am simtit super azi cu voi la oras! Mai face???
Sa stiti ca am gasit-o pe inculpata de la subiectul cu baia . Nu o uit!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fac tot posibilul, dar de pe firefox nu pot intra pe chat si explorerul e de kko; nici nu-l pot deschide. daca intru, numai de pe el pot si o sa dispar de cateva ori, dar sper sa reusesc. Tu ai rabdare.
baby-b....noapte buna

albumul nostru

Mergi la inceput

svety, nu te supara, dar plec la somnic. Nu am terminat treaba, dar o las pe maine!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, deocamdata am intrat; nu stiu cat tine pana se inchide. Sa-mi mai spui 1 data browseru tau

albumul nostru

Mergi la inceput

Bine. Noapte buna si tine. Ce renegata ma simt. Nu-i bai ca mi-a facut pofta Baby-b...

albumul nostru

Mergi la inceput