Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

FERICITELOR sunteti la intalnire...

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana a fost o intalnire tare faina!
Piticii au fost mortali.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roxana te asteptam maine sa ne dai vesti bune despre Serban.Ma bucur ca e mai bine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Si noua ne-a placut enorm la intalnire, Oana, o pt. gazde!!!!!!! Va , mai ales pe suparacila mik.....Oana, te rog mult sa-i transmiti Flaviei ca daca are vreo nelamurire sau intrebari legate de emigrare o rog sa ni le adreseze...nashii nostri sunt de ceva timp acolo, si au fost deja asimilati de Canada..poate ajuta nsite sfaturi bune!!!

Stanca, ziceai ca merge rau netul...si al mine, in speta dc...ma chinui de 15 minute sa intru pe active....

Roxana, abia astept sa treaca si noaptea asta, si sper ca nu va mai face febra Serbanel....tinem pumnii stranshi!!!!!!

Fetelor, care are chef de chat in seara asta?.... ca-i mai simplu sa vb asa!!!!!!

...va pupam!

ps ...asteptam cu nerabdare poze!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna dragelor,

Culcat si eu pitica care mi-a zis cand am ajuns afara:"mie mi-a placut la copiii astia. O sa mai venim la ei asa-i? Mai mult mi-a placut de fetita aia copil cu rosu (de Medea Oanei cred eu). Asa sa faci si tu unul mami".

Si noi asteptam pozute si promitem solemn ca incercam sa mai venim si sa organizam si noi cand ne-o fi gata casuta.

Multi pupicuti de la noi pentru cele mai dragute mamici de pitici frumosi si haiosi.

PS: Ce faci Mariana? Iti inseli amantul? Cum de nu ai semnat inca la condicuta?

Anda si printesuca Carina (2 ani si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Eu sunt deprimata ca nu am fost cu voi. Asa ca nu va asteptati sa ma vedeti azi p-aci

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Super intalnire!!! Sunt f bine dispusa!

Oana multumim pt gazdiure! Dragos a fost un scump! Medeea e o frumusete! Sa-ti traiasca amandoi copilasii ca tare mai sunt draguti si cuminti! (toata seara nu i-am auzit gurita la gazuta!)

Anda, eu semnez condica mai tarziu ca am de culcat 2 . La ora 11 PM imi inchei activitatile de mamica.
Ma bucur tare ca ati fost si voi la intalnire; sper sa mai puteti veni.

Cristiana, imi venea sa-i mananc pe Thea si Stefan cand ii vedeam ce bine se inteleg! Ce figuri sunt!

Elise si Stefan au fost in razboi ; de data asta, cel cotonogit a fost Stefan . Florina, este semn clar ca ne-am vazut cam rar in ultima vreme! "Ochii care nu se vad se uita"....trebuie sa luam masuri!

Flavia! Deja mi-e dor de voi! Inca o data drum bun si mult, mtlu noroc!!!

Stanca, sa nu uiti maine sa dai tel! Mersic, inca o data pt transport!

Am avut o seara minunata. Copiii s-au simtit f bine! S-a vazut asta.
Stefan, pana acasa si acasa, tot isi vorbea lui ceva de genul: "opiii", "etze", "miai"...

Ps. Vreau la chat.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Hei! Dar pe unde sunteti?

Roxana, ma bucur ca Serban si-a mai revenit! Va tin pumnii si pt la noapte; azi am vrut sa va sun, dar nu mi-am gasit timp sa-mi schimb cartelele in tel .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hai, hai la chat.....

...ca pe mine ma someaza scumpu' de barbat din dotare sa-i fac loc la pupitru...deci repede, sa am activitate, ca de nu ma paste somnu'!!!!

....si de nu, io va pup si va zic noapte buna si vise placute, si intalniri frumoase, ca asta de azi...

p.s.2 ....si io asa vreau o surioara ca Medeea, ca-i frumoasa foc(are cu cine semana) si cuminte si mai si....Anda, avem acelasi tzel

...Mariana, de acord la chestia cu ochii...deci, luam masuri, ai?
...cand veniti pe la noi?...lasa ca vine primavara, si ne distram in parc, si la gradina botanik, precum bine am facut anul care-a plecat!!!!

...deocamdata Elise nu zice nik dupa intalniri, da' vine si vremea noastra...

...am uitat sa va zic(si cu asta termin) ca dupa ce-am coborat de la Oana ne-am plimbat fro' 15 minute pe trotuare, ca domnu' sotz n-a preceput bine ce i-am transmit pe caile aerului, si pe cand am inceput sa ma inpacientez ca nu mai sosea, dau sa-l sun si ghici ce-mi aud urechile :" ...acum ma pregatesc sa ies din casa..."...am crezut ca intru prin telefon direct la beregata mielului...mama lui de miel..pardon bou...pardon...gata ca-mi urca presiunea, again... e prea mult pt. o seara!!!

Noapte buna, gagici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Florina, i-os pe chat. Tu unde esti?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput