Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 7
carrie spune:
salutare fetelor si pupici noctambulelor!bucurati-va de asta pina nu prestati la job, ca io de la 8 is aici.si dupa ce am laudat atata somnu fie-mi azi noapte s-a cam foit.
Oana intalnirea a fost super dragutza, si Mihai a fost tare incantat ca s-a vazut cu Flaviu(sotii nostri au fost colegi in Coca Cola).eu m-am simtit super bine, copiii au fost tare dulci si cuminti, ma bucur ca am cunoscut-o si pe Anda si pe Carina, ce mai ne-am simtit tare bine.asteptam cu nerabdare poze.
Thea mi-a zis azi dimineata"mergem si azi in vizita, asa-i?"
Mariana, cu rusine iti mai cer odata adresa de mail ca sa trimit pozele alea
Roxa cum e piciu?sper ca mai bine!
fetelor da noi o pizza nu mai comitem?saptamana viitoare de exemplu?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxana1974 spune:
Salutare fetelor, iar pe fuga of course...
Serbanica a fost ieri si asta noapte mai bine decat cu o seara inainte. Chiar daca avea febra 39 avea chef de joaca, canta si se plimba in 4 labe pe sub masa...important e ca papa si bea lichide ceea ce e foarte bine. Asta noapte a avut febra destul de mare, dar nu a mai facut urat si dimineata avea un pic mai mare ca ieri dimineata, dar reusim sa o tinem sub control cu Nurofen si supozitoare cu paracetamol. Multumim lui Dumnezeu ca e mai bine, nu stiti ce stresata eram ieri la job...acum sunt mult mai calma.
Cristiana, imi doresc foarte mult sa ne intalnim la o pizza saptamana viitoare, dupa job-uri deci pe la 17:15 incolo, ce ziceti? alegeti data dinainte sa-mi planific agenda ca in functie de asta imi pun sedintele de Starvac si poate o electro .
see you soon,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mariana tache spune:
Fetelor, eu saptamana viitoare marti cred ca plec in MM (90%) cu copiii; am de pozat pe la gradinite pt 8 martie si acum cred ca e cel mai bun moment sa realizez deplasarea.
Asa ca am o mare, mare rugaminte! Daca vreti sa o comitem la pizza, va rog eu frumos sa o comitem in week-endul asta; iar daca nu se poate, atunci sa mai asteptati pana ma intorc din MM (cred ca o sa stau cca 12 zile).
Se poate???
Roxana, vad ca inca va mai luptati cu boala; dar ma bucur ca febra e sub control; mananca ceva in afara de ceai?
Cristiana, adresa e mg_tache@yahoo.com (cu liniuta jos).
Svety, e MyIE2.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Helau soro...
Da, Serban papa, asta ma tine si pe mine in viatza ca daca n-ar manca si ar avea si febra, zau ca numai asa pot sa-mi pierd mintzile ... Doamne Fereste. I-am compatimit in clipele alea pe toti parintii care au copilasi cu probleme...noroc ca mananca...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Daca o comiteti in week-end, vin si io.
VIN CU O PROPUNERE: DE CE NU FACETI MACAR O INTALNEALA PE LUNA IN WEEK-END SA VINA SI CEI CE STAU LA TURDA...
Fetelor, trebuie sa dau o replica la "ora de religie", ca altfel am facut teologia degeaba. Nu stiu daca sunt pregatita apoi sa fiu improscata cu venin...verde. Deja ma enerveaza negativ.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
baby-boom spune:
ne-am trezit si noi...dupa 12 ...si ca sa-mi treaca supararea pe consort, l-am trimis in oras sa-mi cumpere gogoshika si fornetii super calde cu telemeu!!!!! ....abia astept sa vina!!!
Da, si eu vreau la pizza...nu stiu daca tot acolo, da' vreau neaparat!!!...hai sa mai asezonam locurile si obiceiurile, ai?
Svety, nu stiu cata lume poate sa vina la intalnire in weekend...noi da, restul nu stiu!
...am uitat sa zic ca mi-a parut tare bine ca le-am cunoscut pe anda si Carina...sper sa recidivati, fetelor!!!
Mariana, Stanca si io mai vreau in oras, de capul nostru...cum are una treaba, tzup sa dea un telefon...io personal ma execut...am si dreptul, ca pot numara pe dejte de cate ori am iesit fara elise!!!...na, asta daca ceteste colegul de suferinta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
tuchi spune:
Fetelor sinteti mult prea amabile cu complimentele, fiul oricum s-a cam intrecut pe sine. multumim mult, oricum.
Asa cum ati simtit/propus si voi imi arde si mie la o pizza ca parca nu apucam sa povestim mai nimic invirtindu-ne printre pici. Ma inscriu si eu oricind programati voi, adica fetele cu job care sint mai prinse in alte programe impuse.
Cit despre poze, incerc sa le pun cit mai repede doar ca mariano draga am nevoie sa-mi spui cum pot sa le pun la NOI.
baby-boom spune:
Ce bine ca vom vedea poze in curand!!!
Fetelor dragi, am o idee...sper sa putem s-o ducem la bun sfarsit....sa le facem picilor o petrecere super organizata de 1 iunie!!!...sa gasim locul ideal, poate chiar sa solicitam ajutorul unei agentii de profil...cu toate ca ne putem descurca si singurici, nu?...cu coifuletze, si chestii de-alea de suflat si deiverse jocuri, si teatru de papusi sau clown(asta cred ca mai degraba-i sperie)...si multe altele!!!!
....ce ziceti?
Oana, fug io sa caut parola de la albumul de pe webshots...ca poate Mariana nu intra pana seara....sper ca nu!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
baby-boom spune:
OOfff, am sters pm cu contactele date de Mariana....era ceva cu fetele vesele....nu mai tiu minte!!!!
...si am vb acum cu mariana, si-am uitat sa-i zic de asta..........
Va pupam!
poze cu noi
mariana tache spune:
Oana, dau PM
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!