Mamici de martie-aprilie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Dragele mele burtici, scuze, ca nu v-am scris dar zilele astea am umblat un pic prin magazine,am achizitionat una bucata camasa de la Unirea, frumoase mai sunt, dar eu de mos am primit cateva asemanatoare,am fost prin farmacii si m-am interesat de tot felul de biberoane drepte, inclinate, cu gauri, impotriva colicilor etc, periute, sterilizatoare, termometre, doamne cate sunt.As fi vrut sa cumpar de toate dar tati nu ne lasa, el tot mai spera (saracu) desi nu spune ca va fi cu puta.
Dr. tot timpul ne-a spus ca este fetita dar, o sa se convinga la echo 4D peste 2 saptamani, ca sa merg si eu linistita la cumparaturi.
Saptamana viitoare incep examenele ca mai am un semestru la masterat si sper sa nu ma stresez prea tare.Bebelina mea misca tot pe jos nu vrea sa treaca de buric, neam. Ma mai doare si un picior si merg cu el aproape taras, de la hernia de disc pe care o am de ceva timp si taman acu s-a gasit sa ma chinuie.
Uf, ce m-am mai jelit! sorry
Pispirica, sper ca noi sa nu avem parte de "evenimente", ca fara masina eu sunt blocata in casa.
Nshiro, ca sa-ti mai treaca un pic supararea sa stii ca nici tati al nostru nu prea sta cu noi doar simbata si duminica in cursul saptamanii este plecat de dimineata si se mai intoarce pe la orele 23-24. Dar ne-am obisnuit sa mergem la plimbarici si magazine singurele.
Tania 26+
Pupici ca am vazut ca se poarta

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

HELP

fetelor, nu mai gasesc cap.36, ca am uitat sa-mi copiez listuta de ne-a dat-o Andreea Georgiana.
Adevarata treaba aia cu neuronu iar la mine e si ala badajat!

Pupici...........

bb si tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tinuta multam ca ai schimbat masuratorile lu' bebe! Spor la cumparaturi!Am fost si eu azi prin cora da nu am gasit mare lucru,i-am mai luat doar inca 2 costumase lu' bebe..sunt asa de dulci ,marimea 0 io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura esti o dulcica de mamica!!! Am vazut pozele de la ziua ta! io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Feteleeeee, am o veste mare-mare de tot: GLICEMIA MEA A IESIT PERFECTA!!! Dar ce spun eu perfecta, mai mult ca perfecta. Si nu avem nici glucoza in pipi, deci am scapat de amenintarea diabetului.

La nenea dr. mai mergem asadar sambata viitoare, iar pana atunci o sa am grija sa-mi termin bagajelul. Asa ca va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi si m-ati incurajat. Va pup dulcel pe toate si aveti grija de voi ca mai e putin-putintel.

Evident, nu-mi ramane decat sa va pupacesc pe toate.

31s

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

felicitari aileana
ma bucur ca ai scapat de griji!!!!
succes la cumparaturi si sa ai grija de tine, sa nu te obosesti foarte tare!!!

Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

HONEYPUMA eu iau materna si fier dar vad ca fara nici un folos.Sper sa fie primu si ultimu care imi cade.
NOE poate ca nu o sa-mi afecteze abilitatile de mamica dar ma simt urata.

NSHIRO intradevar este ghinion,da cum adica de abia incepe sa-mi ia calciu?inseamna ca o sa-mi mai cada vreun dinte?

ANDREEA GEORGIANA multumesc pt incurajare.multi pupici
NICOLLE27 iti doresc multa sanatate si rabdare.O sa vezi ca totul o sa fie bine.
PISPIRICA esti norocoasa piscotica ta prefera ovarul stang,iar a mea cred ca a reusit sa-mi farame ficatu.
AILEANA felicitari pt rezultatul la analize si numai bine de acum incolo.
CATRINEL_17 am muscat dintr-un mar si am ramas fara jumatate de dinte care de fapt nu mai era dinte ca am vazut ca era gol pe dinauntru iar cal la analize nu a iesit super bine.
ILE77 Ce fel de calciu iei tu?
DANIELANEDA 1075gr la 28w1d arew bebelina ta,sa-ti traiasca si eu merg la eco luni si tot la 28w1d o sa aiba atunci.Sanatate si nastere usoara.
TINA_WELSH ce bine ar fii daca as putea sa mananc lactate,dar nu pot nu-mi place nimic.O sa vb cu dc sa vedem ce imi zice.pupici

Mergi la inceput

Multumesc Ama Kaly meriti cu onoare titlul "Salvatoarea mea"

Pupicuti

bb si tania

Mergi la inceput

Laura Ioana eu cand inca nu stiam ca sunt insarcinata ( aveam cam 10 zile),mi-am pus o coronita la o masea si dr.stomatolog mi-a facut si o mica anestezie. Am intrebat-o daca are efect asupra lui bb in cazul in care sunt insarcinata si mi-a spus ca nu, fapt care mi l-a confirmat si dr.ginecolog dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. Iti dai seama ca asta a fost prima intrebare pe care am pus-o cand am aflat ca o sa am un bb. Intreaba dr. tau. Si nu mai fi asa suparata. Daca nu poti manca lactate am citit undeva ca poti manca conserve de peste.

bb si tania

Mergi la inceput