Mamici de martie-aprilie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
ile77 spune:
Buna fetelor,
Off, numai nesarate fac. Aseara mi-am facut baie si eu cam uit sa mai ies din cada, asa ca cred ca am stat cam mult, si cind am iesit mi s-a facut rau, mai mult lesinata si galbena ca ceara.
Imi tremurau picioarele si mi se facuse frica sa nu se fi intimplat ceva cu bb. Noroc ca nu a durat mult si bb a inceput sa-mi dea niste picioruse in burtik , parca sa-mi spuna ca e ok cu el.
Oricum m-am decis ca pina dupa nastere, gata, numai dush.
Ieri mi-a stricat vremea toate planurile. Vruiam sa ma duc in oras sa mai cumpar pt bebe ce mi-a mai ramas de cumparat, dar s-a pus furtuna si nu am reusit sa fac nimik.
Dar azi vad ca e frumos afara, cer senin si soare cu dinti, asa ca o sa am iar bucuria de a face cumparaturi pt maimutika din burtik.
Tcelen, ce putin mai ai pina o sa tii in brate mogildeata din burtik. Imi inchipui ce e in sufletul tau.Eu de la o vreme numai la momentul asta ma gindesc.
Mai am si eu 8 saptaminele.
Andra Simona, ia si tu supliment de Ca. Eu iau in fiecare zi cite o pastila de Ca. Lasa ca-ti rezolvi dintele pe urma.
Catrinel, ia uite ce citesc ieri intr-un ziar. Ca ciocolata ne e prea indicata pt femeile gravide, pt ca contine prea mult plumb, care poate fii daunator pt bb.
Eu niciodata nu am fost prea indragostita de cicolata, dar acum ,in ultimul timp, am asa o pofta sa pap cioco ,si de cite ori ajung intr-un magazin , imi iau una.
Oricum , te crucesti ce citesti in ziarele norvegiene, dupa ele n-ar trebui sa mai manince nimik gravidutele.
Delia21, eu chiar nu inteleg cum e faza cu testul de glucoza. Am intrebat si eu de testul asta, ca tot am citit pe net despre el, si mi s-a zis ca se face numai la cele care au probleme cu greutatea.Eu credeam ca e obligatoriu pt toate gravidutele.
Eu am 32 sapt si am pus 14 kg , dar vaz ca nimeni nu imi face testul, desi mi se par cam mult 14 kg.
Nicolle27, off, saracuta de tine. Imi imaginez stresul.
Påi nu ai nimci de facut ,decit sa-l asculti pe dr tau.
Eu iti doresc din tot sufletul sa mearga totul bine si sa duci sarcina pina la sfrisit.
N-ar fi mai bine daca ai sta in spital sub observatia dr?
Multi ,multi pupici si sa fie totul cit mai bine posibil.

Fetelor, v-ati hotarit? Va tineti sotii cu voi in sala de nastere?
Eu i-am zis sotiorului meu, ca nu e nevoei sa fie cu mine acolo. N-are rost sa ma vada tipind si ,probabil, injurind.(pe romaneste, asa sa nu inteleaga nimeni
).
El mi-a zis ca vrea sa stea cu mine cind nasc, dar sigur dupa ce o sa vada niste clipuri cu femei care nasc ,la cursul pt gravidute de sapt viit, se va razgindi.
Vedem noi ,curajosul de el!![]()
Ppici la toate fetele si sa aveti o zi linistita.

ile
32+
danielaneda spune:
Buna dragele mele burticoase!
Tocmai ce am scris si eu o pagina pentru voi si am apasat din greseala pe tastatura si GATA cu scrisul, s-a sters tot!
Tcelen iti doresc sa ai nastere usoara si bebelina sanatoasa
Noi suntem bine, sanatoase, intr-o crestere continua. Ieri la 28w1d bebelina mea cantarea 1075gr.
Acum nu mai am timp ca sa reiau ceea ce am scris mai innainte dar va pup pe toate si va asigur ca nu mi-a scapat nici un randuletz necitit. La noi e mai greu cu scrisul, mai ales ca ni s-a impus sa intram pe net doar daca este nevoie; eu intru oricum , macar sa citesc despre voi.
Va pupicim pe toate si revenim cand s-o putea (adik atunci cand nu e sefu prin zona)

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
Pispirica spune:
Ca bine zici Tina sa o felicitam pe Cosmina sa-i zicem LA MULTI ANI sa fii sanatoasa fericita si cu un bebe pe masura. 
Delia cred ca vrand nevrand am initiat campania pupicilor, nu? unul si pentru tine 
Tina felicitari albinuto pentru cumparaturi
. dar te rog eu mult de tot nu te agita asa de tare. ia-le pe rand si usurel ca il ai si pe bebe la purtator. 
Va anunt ca prietena mea a iesit din spital, insa a pus-o dr. sa promita solemn ca nu se misca din pat. Cand a ajuns la spital, a dat peste o doctorita care a bagat-o in toate boalele si i-a zis ca nu-i mai bate inima copilului si ca e mort. ma rog a cam chinuit-o saraca de a zis ca moare cu tante aia de gat. pana la urma i-a facut o echo 3d si s-a vazut ca totul e ok. si azi au externat-o dupa ce stand intr-un pat chiar langa geam a si racit, asta asa ca sa fie treaba buna. Deh spitalele Romaniei. Bine ca acum e bine si nu mai are contractii. Dar trebuie sa stea cumintica la pat.
hai ca va pupicesc 
_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Irina71 spune:
Hello fetele 
nshiro, sa stii ca eu nu mananc multa paine (cam 1/2 paine pe zi). In schimb mananc biscuiti si pateuri din foietaj (gen Fornetti, daca stii). Dulciurile (prajituri, ciocolata) si carnea nu m-au atras toata sarcina. Am mancat foarte multe fructe (am profitat de vara si am "bagat" de la cirese, visine, caise, pana toamna gutui, mere, pere, prune, etc. Cu kilele). Sa fi luat 25 kg din biscuiti si foietaje ? Ca le dau naibii, desi e cam tarziu.
manu, sa-ti povestesc ceva. Sora mea e cu un an mai mica decat mine. Pana la 4 ani ai mei (si 3 ai ei) era nedezlipita de mine. Unde ma duceam eu, venea si ea. Ce faceam eu, ea imita intocmai. Cand ne-am dus la gradinita, parintii au vrut sa ne bage pe amandoua in grupa mijlocie (urma ca si la scoala sa fim in aceeasi clasa, evident). Ei, veni ziua cu gradinitaaaa ...... amandoua la grupa mijlocie. Copii veseli, jucarii, pereti pictati frumos, educatoarea draguta, etc. Eu m-am integrat imediat, am luat niste papusi si am inceput sa ma joc cu 2 fetite de acolo si sa vorbesc cu ele. Ei, sora-mea era lipita strans de mine, nu voia sa se joace cu nimeni altcineva in afara mea si era geloasa pe celelalte fetite ! Dimineata, la apel, nici "Prezent !!" nu zicea, se ascundea dupa mine
Dupa 3 zile (in care nici la WC nu puteam sa merg fara ea!), educatoarele au decis sa ne separe : pe ea au trecut-o la grupa mica (la etaj), iar eu am ramas la parter, la grupa mijlocie. Ei, primele zile sora-mea a plans si a urlat ca din gura de sarpe, nu voia sa vorbeasca cu nimeni, daca vorbea cineva cu ea nu raspundea, etc.
Nu voia sa manance (era gradi cu program prelungit, aveau inclusa masa de pranz), nu voia sa se joace. Statea intr-un colt si plangea. Eu, de la parter, mureaam de grija ei (ce-o face copilu'?) asa ca in fiecare pauza urcam la etaj sa vad ce face. (deh, apucaturi de sora mai mare, de care nu am scapat nici acum !)Ea, cand ma vedea, credea ca am venit sa o "salvez" de acolo, intindea mainile spre mine, iar cand vedea ca plec, incepea sa planga si mai tareeee !!
Pana cand mi-a zis educatoarea ei : "Mai fetito, nu mai veni aici, ca mai rau ii faci. Las-o sa se obisnuiasca singura, sa invete sa comunice si cu alti copii, si cu noi, educatoarele. Trebuie sa isi dezvolte personalitatea si sa iasa din cochilie !!". Asa ca nu m-am mai dus la ea, si incet-incet, a inceput si ea sa se integreze in colectiv (toti copiii au sustinut-o, cred ca se saturasera si ei de atatea plansete
). Cred ca a durat o luna in total procesul, dar s-a meritat. A capatat incredere in ea si isi facea singura micile lectii, fara sa mai astepte sa vin eu sa-i spun la fiecare pas daca e bine sau nu.
M-am intins cat o placinta si va rog sa ma iertati 
Ma inscriu pe lista pupacioaselor si pup absolut toate fetele 
Irina.
32+
Multe poze cu mine
Catrinel_17 spune:
Chiar ca a fost liniste azi dimineata!! Aida, kim, anairda, ciuf… nimica? N-a mers DC-ul azi noapte, oare?
Andra simona, cum s-a spart dintele? Asaaa, pur si simplu a picat o bucatzica? La analizele de singe cum a iesit ca stai cu calciul?
Doublemom, si eu am dormit bine azi noapte!! Nici nu m-am dus la pipi macar!! M-am trezit numai de vreo 2 ori ca sa ma intorc, atita tot. Si la mine e problema cu intorsul… Cind am fost in Ro am dormit sub o plapuma atita de grea, de ziceai ca-i umpluta cu plumb! Imi trebuia o gramada de forta sa reusesc s-o ridic, s-o tin putin asa, si sa ma intorc!!
Multumesc pt ideea cu jetul!! O sa pun in aplicare daca trebe.
Nu transpir… ba noaptea ma apuca niste racori citeodata, de ma si trezesc cu dintii clantzanind!
Tcelen!! Iti tin pumnii!! De ce a fost periculos a trecut, gata, acuma vine bebe si totul va fi OK!!!
Adar, io nu am luat deloc vitamine pre natale, dar magneziu inghit cantitati industriale si e si foarte important in sarcina.
Nshiro, eu eram chiar foarte mindra ca nu miros DELOC!!! Deci vine si asta.
De! Pretenii hormoni!! Pe mama o sun diseara sa vad cum mai e, sper ca a terminat cu investigatiile azi. Dupa rezultatul OK de la Roentgen, sper ca s-au mai linistit si ei. Se speriase saraca, au crezut ca ii fac biopsie, si intelesese gresit, era bronhoscopie. Ofofofof.
Bebe 2? Io stiu, daca nu as fi asa de baba…dar cine stie!
Pispi
– pupam morisca mica
nici eu nu mai intzeleg asta cu intorsul. Ma las pagibasa. Daca e sa fac cezariana din cauza asta, o fac, daca se intoarce, e iarasi bine. Putoarea mea mica….
Pe turnator daca-l prindeam…. Habar n-am unde o fi stat, la vreo fereastra…. Complet aiurea, pe cuvint. Cetateni responsabili aici, vezi doamne, Nu stau cu mainile in sin, furnizeaza informatii la politie despre infractori, bleah…ma rog, io am alte tipare, aici o fi obisnuit, si io nu m-am integrat inca ![]()
Andreea Georgiana, cum te simti azi? O sa-ti simtim lipsa daca treci rar pe la noi… ai un laptop sa il iei in patutz? Sa stai si cumintzica intinsa, dar sa fii si cu noi!
Multumesc Tina!!
O sa-ti trimit PM cu numarul meu de telefon!
ladyhawk spor la treaba si sa intri repede in concediu! Eu intru la jumatea lui feb!
ile Plumb??? Pai atunci n-ar trebui sa manince nimeni… Nu, da sa stii ca in toata sarcina cred ca am mincat 2 ciocolati, atita tot, dar nu stiu de ce ieri am avut pofta…
nicolle uffff ai grija de tine, acuma peste diabet si suspecta de preeclampsie? Ai tensiunea mare? Mergi des la medic sau ai stat in spital?
Iti tin pumnii si sper totul sa fie bine… pacat ca nu stam mai departe una de alta. Te imbratisez, ai grija de tine, mai un pic! Cite o zi, asa, si vine bebe! 
Catrinel & bb mik
doina_cel spune:
ema.72 si cursurile si gimnastica aerobica le fac la active center, pe calea grivitei 71 (www.activecenter.ro). stiu ca organizau si la elias la un moment dat insa cand am sunat eu nu le mai organizau si nici nu stiu sa iti spun daca le-au reluat. parerea mea e ca si gimnastica e utila, ajuta la pregatirea musculaturii si ligamentelor pentru nastere. m-am dus eu cam tarziu dar imi place. chiar azi am gimnastica si marti am continuarea modulului de pregatire pentru nastere.
tina multumim ca ne-ai pus la gashca.
nicole imi pare rau ca ai problemutze, dar sunt convinsa ca il vei asculta pe doctor si ca totul va fi bine pentru tine si bebe. iti dai seama ca el nu e la prima astfel de experienta si stie bine ce are de facut.
adriana georgiana multumesc pentru link. daca se pliaza usor caruciorul, ar trebui sa fie ok si pentru lifturi mai micutze. al meu e d-ala pe stil "comunist", dimensiuni tipice.
Catrinel_17 spune:
Delia
sper sa iasa maine bine testul!! La contractii, sa ai grija daca sunt regulate!
noe eu inca nu cred ca constientizez ce se intimpla, nu stiu ce-i cu mine, parca sunt pe alta lume.
doublemom am facut testul cu jetul
chiar ca foctzioneaza!!
Salutari asistentei care ti-a dat tip-ul!!! 
Catrinel & bb mik
doublemom spune:
am facut un pic de nani, yupi!! Vad ca am inceput sa fiu cam somnoroasa asa ca nu fac mofturi cand imi vine sa dorm dorm ca nu se stie cand mai prind!!
nshiro tari de tot camasile alea cu "gaura de vizitare" la tzitzi. Pe la noi nu am auzit sa existe varianta asta. Cum femeile japoneze nu au sani prea mari care sa blocheze despicatura sunt sigura ca nu le e prea comod cu varianta aceea, ar fi enervant sa alunece peste fata lui bb cand iti e lumea mai draga.
adar inchide fereastra si mai apasa odata pe link si sper sa mearge, eu asa fac la voi daca nu merge din prima.
tina merci!! si agita-te mai incet
!! Altfel il grabesti pe bb si nu mai ai timp sa-i faci camera frumu !!
ile faci obraznicii !!! Eu n-am mai facut baie de la 4 luni, numai dush!! E adevarat ca tot cam de atunci nu mai suport nimic prea cald, nici macar sa ma invelesc noaptea nu-mi mai trebuie. Bine ca n-ai ametit rau sa cazi prin baie sau alte minuni! Ai grija de tine
!
irina sigur de la foetaje si biscuiti ti se trage
! Dar si de la fructe, oricat ar parea de ciudat, pentru ca au mult zahar. Si eu tot cu 25kg defilez asa ca ni si micii nostri locatari sa fim bine ca asta conteaza.
catrinel hip hip ura !!!! ![]()
![]()
![]()
Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
Laura Ioana spune:

Cosmina
Fetelor am pus cateva pozici noi de la ziua mea (cand am implinit 30 de ani
)
Laura
cu
? 30+