Mamici de martie-aprilie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Doina Cel,intr-adevar,sunt tare mandra de burtica mea si in masura in care voi putea va voi mai arata poze noi(inclusiv pe cele de la revelion).de cate ori incerc,se incarca incredibil de greu si sfarsesc prin a ma lasa pagubasa.

Doublemom te inteleg perfect in lagatura cu intoarcerea in pat.Daca mie imi este greu,cu o singura puiuta,imi imaginez cum te simti tu.Dar ziua nu te simti mai usurica?

Andra Simona,bebelul tau te va iubi si daca ai fi stirba complet.Crede-ma!Nu lasa un amarat de dintisor spart sa-ti intunece aceasta perioada.

AmaKaly,este f. normal sa se scurteze colul,dar devine grav atunci cand se deschide(inainte de termen,ca la termen este o mare bucurie...).Si,sincer vorbind,la cat de mult m-am agitat eu inainte de sasrbatori,ma mir ca nu am facut vreo boacana.M-a ferit Dumnezeu!

Adar,reteta de cozonac este postata la capitolul 33,pag.9(18.12.2005)

Tcelen,bafta multa si sa dea Dumnezeu sa-ti ajunga puiuta foarte usor in brate.O nastere ca la carte!Super burtica ta.Deja incepe sa-mi fie dor de ea...

Va multumesc tuturor pentru incurajari!

ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

sorry adar, am uitat sa pun link-ul de poze inapoi, sunt tu tu !!
... si bine zici, eu nu eram pe aici cand s-a dat reteta de cozonaci da-mi faceti o pofta ca vreau si eu !!!
Cred ca am mai scris o data dar pana acum gogosicile mele erau la fiecare eco in alta pozitie : orizontal, una sus si una jos, ba cu capul spre stanga ba spre dreapta, ba vertical una cu capul sus si una cu capul jos iar data viitoare invers. Cu toate astea nu am simtit niciodata cum se intorc desi la mine e mare aglomeratie !! Singura diferenta o simt acum pentru ca stiu ca acolo unde simt miscari tot timpul am picioruse mici care fac patinaj artistic !!
Nu va faceti griji, fiecare bb face cum vrea el !! Si dupa ce ii nastem si noi vom face tot asa - cum vrea bb !!

Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Calde salutari si numai bine doresc din suflet la toate burticile.E drept ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe forum dar nu v-am uitat.Au aparut ceva evenimente neplacute,printre care si unele probleme de sarcina care sper sa fie tinute sub control macar inca o luna sa se nasca bine bebelusa mea.
Sunt atatea lucruri care le-am pierdut nemaintrand pe net insa sper ca voi reusi sa citesc cate ceva din urma.Sper ca ma reprimiti printre voi desi,nu voi reusi sa stau zilnic pe net ci doar la cateva zile din anumite motive.Era bun un laptop caci nu ma chinuiam pe scaun dar asta e.
Fetelor nu stiu daca aveti rabdare sa ma ascultati insa simt nevoia sa va povestesc in mare problemele cu care ma confrunt de 2 luni.
Iata ca am dezvoltatDiabet gestational,care imi da de lucru si ma tine stresata stiind riscurile si complicatiile lui,apoi de o luna am zilnic contractii,insa fara sangerari,in fiecare noapte am dureri ca la menstruatie ,care,sunt destul de periculoase.apoi este si riscul unei preeclampsii.Sfatul medicului este sa stau 90%in repaus la pat.Asa ca,dragele mele,ma bucur cand ma trezesc dimineata si vad ca a mai trecut o zi ptr fetita mea in burtica.
Va multumesc ca ati avut rabdarea de a ma asculta.
Va pup M 33+si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Pup fetele! si pe adar in special ca n-a s-a suparat ca pe ea n-am pupacit-o corespunzator.

Asadar, adar si multi .

Catrinel ce faci? Cum e mami a ta, e mai bine? Sanatate multa. Misto faza cu turnatorul ala. Eu i-as fi dat una in cap asa de control

Andreea Georgiana ai grija de tine si mai bine stai in patut cat mai mult cu putinta ca nu e de glumit. Bine acum nici sa ia patul forma ta, dar nu exagera cu plimbarile, da?

noe s[une drept sigur nu te-ai urcat si tu putin asa in carut? macar sa vezi cum sunt arcurile si daca stai comod? si nu in ultimul rand

doina cel succes la bagajel. sa ai grija sa nu uiti ceva

andra simona nu te mai supara pentru dintisor, las ca bebe oricum o sa te iubeasca ca tu esti mami a lui si nu tine cont de un dintisor.

tcelen super burtica. tare imi pare rau ca n-am vazut pe viu. da nu-i nimik mai vin in galati si o s-o vad pe mariuca. mi-o arati nu?

doublemom eu de transpirat nu transpir, insa pot sa-ti spun ca daca inainte eram o friguroasa, acum am niste calduri nenica de nu-mi vine sa cred nici mie. as umbla numai in prin casa.

Laura Ioana cica daca mananci multe dulciuri sau ai pofta de dulciuri e fetita, na na na na na

nshiro stai tu linistita ca de obicei n-am gura pocita da acuma eu stiu ce sa zic eu oricum imi pregatesc asta asa ca sa fii si tu linistita ca ai pe cine zmotoci. uite ma ofer chiar voluntar

Ei eu acum va pup pe toate si ne mai auzim.

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

nshiro - eu n-am zis decat ce mi-a venit la...mana...acu...io merg pe "daniel san" mai departe. Hai sa facem pariu, vreti?????
Aha, deci tu stai la ocean....atunci, cum stai cu apa, ca pe la noi se ia apa ca pe vremea lu Ceausescu....

doublemom - io nu vad pozicile, ca nu se deschide pagina....., da mai incerc maine ca acu ma duc la socrela sa pap ceva si apoi acasa la nani...ce trai frate...da las ca ne trece noua veselia asta dupa ce nastem, cand de cate ori vom atipi, se va trezi "daniel/maria san".......

Va pupam.
Pe maine!

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

NICOLLE 27 imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Fii tare fruntea sus si o sa vezi ca o sa fie bine. Cu cat ai moralul mai ridicat cu atat e mai bine. stai in patut si fii cumintica. o sa ne gandim la tine.

fetelor stiti ce am uitat sa va povestesc? ca si piscotica mea misca tare de tot si nu numai jos, sus-jos, stanga-dreapta, imi fuge burta in toate partile. de cele mai multe ori ma amuza, insa am constatat ca domnisoarei ii place tare mult ovarul meu cel stang, ca tare il mai loveste. Oare o fi crezand ca i-am instalat un sac de box? n-ar fi exclus ca cu copiii din ziua de azi nici nu stii la ce sa te mai astepti. seara ii vorbeste si tati ii spune frumos sa fie cumintica, sa n-o mai loveasca tare pe mami, da piscotica n-are nici o treaba ii serveste si lui cateva in palma, asta asa ca sa ii arate si lui doar ca l-a auzit si nu ca s-ar si cuminti. da noi o iubim asa nazdravana si nastrusnica cum e. s-o pupe mama pe ea de piscotica

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nicole,si eu am contractii zilnice,chiar dese,cateodata 3-4 pe ora,dar nedureroase si astea sunt normale;sunt defapt niste exercitii prin care uterul se pregateste pentru marea lui misiune-nasterea,expulzarea fatului.Hai ca suntem si eu si tu cat de cat in siguranta,de acum bebe ar supravietui.Binenteles ca este facem ce tinem de noi ca sa mai stea bebeii macar 3 saptamani la caldurica in burtic,caci la 36 de sapt sunt bine-mersi.Si mie mi-a iesit rezultatul de rezistenta la glucoza peste limita admisa si a trebuit sa refac testul si voi afla maine rezultatul cand ma duc la doctora mea din nou.Gandeste pozitiv,leneveste cat mai mult si va fi bine,o sa vezi.Pispirica,ma inghesui si eu la pupicit,ce numai voi?

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

La multi ani Cosmina!!Multa vreme de cand nu ai mai trecut pe la noi dar poate o sa vezi urarile!
Laura Ioana,nu m-am suparat pe voi..n-am mai intrat pentru ca uite am fost cu cumparaturile,cu pasaportul,acum vreau sa ma apuc sa fac dormitorul pentru bebe si-am tot alergat sa cumpar tot ce mi-a trebuit!Bancurile sunt fenomanele!Mai ales anunturile!
Catrinel,insanatosire grabnica mamei tale!Minunat sa ai asa adevarati prieteni.Felicitari pentru printesica grasunica si frumoasa!Am trecut noile masuratori!
Tania,frumoasa burtica!
Bufnite iubite,stati linistite.Nu va plangeti prea mult ca in cateva luni asta va asteapta!Acum e doar incalzirea!
Ama_Kaly,felicitari pentru bebitza Sebi care creste frumos!
Nshiro,sunt smecheri astia de-aici!Au taxe mari la orice!Sunt asa de suparata,dar asta e!Lasa ca trece,si ma inviorez gandindu-ma ca nu mai platesc nimic pentru urmatorii 2 ani!Deh..daca era si Ro in UE nu plateam amarata asta de viza asa de mult!Imi pare nespus de rau pentru site,dar lasa ca rezolvam noi problema.Cum mai stai cu insomnia?
Doublemom,felictari pentru printese!Sa creasca mari si voinice si sa stea cat mai mult la mami in burtik!
Tweety,daca nu o sa mai ai cum sa ne acesezi,te rog trimite-mi un PM sau un mail cu un numar de telefon,unde te pot contacta cand trebuie sa nasti ca sa stim si noi de tine.Daca vrei bineinteles,insa ma gandesc ca o sa fie frumos sa avem informatii una despre alta cand nastem!Te si mult succes la doctor!
Serj,tare frumos numele Ambra!L-am adaugat pe listuta cu mare placere!Mai scrie si tu mai des...ca e ahaaaaaaaat de cand nu mai scrisesei!
Manu,long time no see!Pe unde umblasi?Pai de ce nu lasa fetitele impreuna la gradinita?Ca nu inteleg!
Pipsirica,multa sanatate pritenei tale si sarcina usoara!Nu te speria si panica ca acolo ajungem cu toate..usurel usurel!
Ema,ti-am trecut noile masuratori ale bebelinei!Sa creasca mare si voinica!
Andreea,ai dormit nu gluma!Sa stii ca si eu am momente cand simt copilul foarte jos.Am impresia ca il scap.Dar doctorul a zis ca e normal,insa cand simt asa sa ma intind in pat!Altceva nu stiu ce sa-ti zic.Sanatate maxima
Doina,ti-am trecut datele bebitei!Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa!
Andra Simona,lasa nu fi trista.Ai grija de tine si baga-te cat mai mult pe lactate!
Tcelen,extraordinare pozele!
Nicole,multa sanatate.Si eu am contractii.Cat despre diabet nu iti face griji.Atata timp cat este tinut sub control va fi ok!

Fetelor eu ieri am umblat ca zapacita toata ziua de-am inebunit.Am luat masuta de schimbat pentru bebe,dar una micuta si tare usoara.Am luat si 2 bookcase ca sa isi puna mark toate dvd-urile si cd-urile care sunt la noi in dormitor..si cum totul o sa dispara de-aici in afara de patul nostru...am zis ca in loc sa i le arunc sa si le puna unde trebuie! Ce scorpie m-am facut! In rest astazi am o zi de leneveala si de maine intru in forta,ca vreau sa ma apuc de luni de dormitor!
Ce vreau sa va spun,usor usor,ne apropiem de termen.Haideti sa facem si noi cum au mamicile de ianuarie-februarie si celelalte mamici,sa tinem legatura una cu alta cand ajungem la momentul culminant!Asa ca,fetele care nu folositi messengerul,trimiteti-mi un PM sau un mail cu numerele de telefon la care puteti fi contactate!Bineinteles care doreste!Eu va pe toate,va urez sarcina usoara in continuare,cat mai putine contractii nesimtite si dureroase,si cat mai putine insomnii!Va si ne mai re-auzim mai tarziu sau maine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Scumpele mele...va urmaresc in fiecare zi si ma bucur cand va vad vioaie ca niste vrabiute......din pacate eu sunt cam prinsa cu predarea lucrarilor care le am, m-a cuprins o mare sila de serviciu...si sper de saptamana viitoare sa intru in concediu de odihna( simt ca nu mai vine clipa aia ) si sa scap de toate grijile astea legate de serviciu...pana atunci va pupacesc pe toate si ...sunt cu okii pe voi!!!Zmuahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Io26+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Aoleu Adar da ce-ti casunase maica tocmai pe bebitza mea de vrei sa pariezi pe ea? Tocmai ma pregateam sa ma duc la culcare ca maine ma asteapta zi grea de munca si-mi sari si somn si tot cand citii mesajul tau... Te rog eu nu-mi da thrill-uri din astea ca daca don doctor a zis ca e fetitza, fetitza trebuie sa fie!!!!!!!!!! Am la ce ma gandi sapte mii de ore pana adorm. Acu` adu-mi somnul pe care l-ai speriat inapoi!!!!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput