Mamici de martie-aprilie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc fetelor ptr incurajari,deocamdata sunt bine,am eliminat dopul de tot dar acum imi curge ceva roz si cate odata cu firicele de sange!!!!l-am sunat pe doctor si mi-a spus ca e normal si sa nu ma sperii sa fiu calma si ne vedem sambata dimineata la control si pe masa si la ecografie,ca poate a inceput sa se deschida colul,cica!asa ca mai vedem sambata ce o fii!!

va pupicesc pe toate

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

fetelor am reusit sa pun pozeeeeeeeeeeeeeee noi,la butica,cu baiatul meu si la familie!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Andra nu mai fii suparata...lasa ca dupa ce nasti o sa iti faci cei mai frumosi dinti din lume si bebe o sa fie tare mandru de mamica lui...o sa vezi...Eu te inteleg ca sincer si mie mi-e cam frica la capitolul asta, mai ales ca nu iau vitamine si minerale, iau doar fier...daca asa a vrut domnul doctor...si mi-e cam frica si mie cu calciul asta, dar incerc sa mananc zilnic iaurturi, branza, oua, poate scap asa....

Pupici la burtici
25w1d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

azi e destul de liniste pe "strada noastre". Dormiti si voi? Eu am reusit in sfarsit sa dorm o noapte ceva mai normal, adicatelea cu pauze de doar 10 - 15 min in loc de 1 - 2 ore ca pana acum. Nu stiu cum e la voi dar la mine cel mai greu e sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca ma trec toate caldurile pana reusesc. A!! ca mi-am amintit! Si voi transpirati mult? Ca la mine curge ca la robinet din te miri ce!
Laura Ioana multumim pentru doza de ras!!
tcelen foarte frumoase pozele cele noi !! Iti tinem pumnii si sa ne dai un start bun!!Chiar daca vine mai devreme de ai trecut de 36 de saptamani deci nu mai e nici un risc nici pentru plamanii lui bb Maria. Va iubim pe amandoua!!
doina_cel sunt singura cu gemeni la purtator si ma bucur sa fiu cu voi aici.

Vad ca ati vorbit mult de loviturile joase pe care vi le da bb. Si eu am incasat la greu si parca stiau exact unde e colul ca numai acolo imi dadeau dar dupa ce s-au intors cu capul in jos am scapat. Ori nu ajung ele cu capul chiar la locul cu pricina ori cu capul nu au aceeasi eficienta. Nu stiu daca e valabil si la bebei singuri la burty a lor.
Iarasi nu stiu daca functioneaza la toata lumea dar in legatura cu jetul slab la pipilica pe mine m-a invatat o asistenta sa ma asez pe toaleta cu popoul sprijinit pe partea din spate a ramei, cu picioarele desfacute (ca si cum ai sta pe bideu) sa trag putin burtica in spate ca si cum mi-as indrepta coloana pana cand jetul capata consistenta. La mine se intampla cam la 1-2 saptamani sa nu mai mearga nici asta si atunci iau un no-spa si se rezolva cam in 2 ore.
Asta e, se pare ca "apasari" de astea vom avea din ce in ce mai des de aici incolo!!

Miha 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ANDREEA GEORGIANA si eu am colul scurtutz.Are 25mm la 24sapt dar dr mi-a zis ca nu am de ce sa-mi fac probleme,ca important e ca e inchis si ca e normal ca el sa se mai scurteze pe masura ce inaintezi in sarcina si se apropie termenul.tcelen iti tinem pumnii!!Am asa mari emotii ca in curand o sa inceapa si pe aici sa "curga" bebelusii ca la mamici de ianuarie-februarie Se pare ca tu vei fi deschizatoarea de drumuri! io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Batentian Dana spune:

Hello fetele, ieri am fost din nou la eco unde l-am revazut pe bebe (baietel) este pozitionat cu poponetul in jos dar doctorul a spus sa nu imi fac inca probleme deoarece are timp sa se intoarca ( eu sunt acum in 30 de saptamani).Au inceput si la mine insomniile si pe deasupra mai am si o tensiune mica cu toate ca beau cafea in fiecare zi (tensiunea 8 cu 6).Dar sunt super fericita ca bebelusul este sanatos asa ca indur orice disconfort.
In sfarsit voi avea timp sa scriu si eu pe acest forum deoarece am un pic de concediu dupa care intru in prenatal.
Va pup dulce fetelor si ne auzim si maine.VA doresc multa sanatate la toate si o zi cat mai minunata.

Batentian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hola, mamicutzen

manu, ai dreptata cu cozonacii Anrdreei, si la mine au iesit f buni, mai ales ca era prima data cand faceam asa ceva- adevaru e ca l-am folosit pe sotz drept 'framantator', si a facut o treaba grozava

Pispirica, si eu abia de curand am inceput sa constientizez ce se intampla...nu ca eram 'in denial' pana acum, dar o data ce am vazut caruciorul instalat in casa..parca mi s-a mai luminat o parte din creieroricum, eu zic ca o sa ne descurcam foarte bine

Andreea Georgiana, si eu simt uneori bebelina jos de tot, uneori o simt de-a latu', in diagonala si in toate pozitiile in care are loc...cred ca e ceva normal; cat despre colul scurtutz, daca stai linistita, nu se intampla nimic

doina_cel, caruciorul arata cam asa: http://www.thegifts4u.com/images/Cortina%20Travel%20System%20NH65245-96.jpg , acuma depinde de lift, la noi, blocul fiind mai nou, e si liftul mai mare, deci incape, oricum se pliaza foarte usor..pe mine sincer m-a fascinat cu cate butoane si accesorii aremai ca m-as fi plimbat si eu o tura..Patut noi luam de lemn, din mai multe motive, insa inca nu ne-am hotarat ce model...ca deh si aici e variata oferta

andra_simona, poti sa fii sigura ca bebe o sa te iubeasca cu sau fara dintisoru ala intreg, si amanuntu asta nu cred ca o sa-ti afecteze vreu pic abilitatile de super-mom

fetele, ma duc sa imi iau ceaiuri (anason si chimen) si sa mai 'vizitez' niste patuturi, wish me luck

Noemi 30+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Pupam fetele dragi si scumpe iote asa:

Mai fetelor, io am o problema: dr. meu inca nu mi-a dat prenatale si magneziu. Si aici ma refer la ginecolog, ca ala de familie mi-a dat dar nu m-a lasat asta sa iau. A zis ca-mi zice el cand trebuie si iote, mai am nitel si nasc si asta cred ca-mi va da prenatalele ...postnatal...

doublemom - vreau pozici cu bebelinele ca mor de nerabdare sa vad cum arata doua "gogosici" in burtica lu mami lor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa duci sarcina cat mai mult. Va pupam.

nshiro - ce te panicezi mama asa, ca doar mai are bebel chan timp berechet sa se intoarca. Stai linistita si lasa lucrurile sa decurga de la sine, nu forta nimic. Ai sa vezi ca "daniel san" ala mic va veni pe lume asa cum trebuie. Cum mai stati cu zapada, ca mie mi-e frig numai cand ma uit la televizor.....brrrrr....
Ah, inca ceva: nu ai voie mama Coca-Cola. Numai de gustat daca se cere musai, dar altfel nu, ca agiti copilu si poate fi rau...grija mare!!!

pispi - sunt taaaaare necajita.......pe mine de ce nu ma pupi si pe restul le-ai pupat pe toate de le-ai tocit????????
In legatura cu prietena ta, sigur a fost de la sperietura, ca dureri ca cele de la ciclu am mai avut si eu, dar trec cu un pat cald si un scobutil rau.....
Si iote: noi te pupam, na:

ema72 - Saru-mana, multumim!!! Sa stii ca sunt tare mandra de fiica-mea si din tot sufletul iti doresc si tie tot ce e mai bun.

andreea_g - stai linistita, si eu mai mult jos o simt, dar o simt si sus peste buric. Insa cred ca acolo ii e drag ei sa loveasca...
Da auzi....despre ce cozonaci e vorba, ca vreau si eu reteta!!!!!!!!

doina_cel - si noi am crezut in fiecare seara ca aia e marea intoarcere, atunci cand se misca burta de zici ca o ia din loc, dar nu cred ca se poate simti chiar atat de intens incat sa stii exact ca aia a fost...parerea mea! (eu si Vanghelie ce mai folosim expresia asta!!!)

tcelen - da mama, am citi si eu undeva la mamici de noiembrie - decembrie si e normal ca dupa dop sa apara scurgerea aceea amestecata cu sange. Se pare ca la tine Mariuca chiar vrea sa vina pe lume...Doamne, ca am niste emotii de mor...
Am vazut pozele cele noi si nu am putut spune decat: !Doamne, frumoasa esti!" Sa iti dea Dumnezeu noroc sa nasti usor si sa ai un copil sanatos, iar viata sa va fie plina de bucurii. Bafta multa sambata si sa stii ca ne gandim la tine. Te rugam sa ne anunti cand pleci si eventual sa lasi cuiva parola si nick-ul tau sa poate intra sa ne spuna cum esti daca ramai la spital.....TE RUGAM !!!!!!!
Te sarutam cu drag si iti dorim toate cele bune!

Mama....ce m-am intins iar....
Hai ca va pup pe toate si...capul sus! Mai avem tare putin....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catrinel curat turnator Noroc ca ai fost si tu la dat declaratii, ca altfel... Si eu am luat 3 kg de sarbatori (cam mult, nu?), dar vad ca acum cand mananc imi cam vine greata si ametesc. Dr mea a zis ca fac hipotensiune dupa ce pap si sa ma intind imediat dupa masa.

Am inceput sa iau calciu+D3 cate 2/zi timp de 10 zile.

Ma bucur fetelor ca v-am inveselit, daca mai gasesc ceva bancuri simpatice la scriu imediat.

Nici la mine nu s-a intors bebe inca, adica nu sta cu capul in jos, ptc de miscat se misca pe toate directiile cand cu capul sus, cand jos, cand pe o parte, zici ca e o morisca Am fost luni la eco si cand am intrebat de ce nu s-a intors, dr m-a intrebat daca vreau sa nasc atunci, ca bebe se intoarce abia in luna 8 Nu mai stiu ce sa mai cred si sa mai inteleg. Oricum am incercat si eu sa stau cu fundul in sus si chiar ca te ia cu ameteli

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Doublemom felicitari pentru bebeline frumoasele, ma bucur ca nu sunt probleme si va tinem pumnii sa ajungeti cu bine in saptamana 36. Cat despre camasile pentru alaptat de aici sunt croite cu doua despicaturi in dreptul fiecarui san, astfel incat deschizi nasturelul si scoti numai o tzitzi prin despicatura respectiva.... asa am crezut ca sunt si in Romania... insa se gasesc si din alea cu o singura despicatura pana la brau. In legatura cu transpiratia, am observat ca si eu transpir mai mult decat inainte, in pluuuus, tineti-va bine, am inceput sa miros!!!!1. Inainte era transpiratia inodora, insa acum daca am transpirat chiar si un pic miroaaseee! Bleah...
TweetyGeo succes la eco si vezi cum faci poate reusesti sa ne mai dai de veste si dupa ce intri in prenatal... Nu mai manca sarat!
Catrinel sper ca mama ta e mai bine, recuperare rapida si sper ca asta e un motiv in plus ca sa te gandesti deja si la bebe 2 . Felicitari pentru bebelina care a crescut frumos si pentru numai cele 2 kg luate. Si eu pana acum tot un plus de 12 am!
Aileana, pai e clar ca buna ziua! Vei naste mai repede! Fericito! O veste mai buna de atat nici ca se poate... cred ca toate ne-am dori sa stim ca suntem mai aproape de marea intalnire cu 4 saptamani (asta fara nici un risc desigur) Zici ca tatal tau a avut 5 kg??????? Ce super tata!
Serj foarte frumos Ambra!
Manu bine ai revenit! Mi-ai facut o pofta cu cozonacii... De cate ori ziceam ca ma apuc si eu sa fac trebuia sa intervina ceva sa-mi strice dispozitia... Acum chiar daca am dispozitie, nu mai am timp... Imi pare rau ca printesuca ta nu poate sta fara surioara.... poate e mai bine asa. Si aici ii separa pe fratii gemeni in clase diferite, atat la gradinita cat si la scoala.
Pispirica daca nu se intoarce fata mea, cine ia bataita???? Tu si cu sotul meu... Ca ati cobit! Acum am pe cine da vina Ce sperietura a tras colega ta, saraca... brr nu vreau sa ma gandesc... mai ales ca eu de cand sunt gravida conduc asa de aeriana....
Ema felicitaripentru bebe si nu te ingrijora! Creste el... cu siguranta! multumesc pentru incurajari!
Andreea Georgiana te asteptam maine cu vesti bune de la analize si de la eco. Si bebelina mea imi face varza vezica si toate alea de pe jos care le calca in picioare....
Laura Ioana bancurile tale, ca de obicei. Ai fost tare dulce la faza ca stai si tu cu fundul in sus... Lansam o noua moda... Noul trend de provenienta japoneza la mamici de martie aprilie
Andra Simona ce ghinion cu dintele... saracuta de tine... Ia vitamine ca bebe de-abia de-acum incepe sa-ti ia din calciu serios!
Tcelen am sentimentul ca esti atat de aproape! Azi maine... poimaine... cine stie! Sper ca ai retinut sa nu nasti fara sa ne anunti! Foarte frumoase pozele, iar Iuli e un adevarat cavaler! Multe inimi va frange!
Noe spor la cumparaturi!
Adar sa dea Domnu sa ma panichez degeaba, cum zici tu... Mersi pt incurajari. "Daniel san" o sa fie "maria san" , sper sa nu am un big surprise la nastere, ca sa vezi si tu bataita ce-ti iei ca ai fost pocita! Cu zapada, am mai zis la mine aici la ocean nu sunt probleme... la munte si nord e jale...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput