Mamici de martie-aprilie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
doublemom spune:
multumesc de urari, sunteti tare dragalase!!
aileana fii sigura ca imi iau la primavara revansa pentru arestul la domiciliu de acum
. Din cate stiu eu trusa de epidurala se gaseste destul de usot la farmacii si costa in jur de 800.000 lei, dar mai bine intreaba dr. al tau daca nu cumva o va aduce anestezistul si atunci nu mai trebuie sa o cumperi (doar sa o platesti
!!)
manu multumesc de bun venit si sa stii ca m-am uitat cu mare drag la printzesutzele tale. Imi place ca nu le imbraci la fel!! Urasc parintii care fac asta gemenilor!!
ema stau cuminte si tati al nostru ne ajuta fff mult, adica face aproare tot, dragul de el.
ANDREEA GEORGIANA sigur ca am incredere in ce spune Cezara, doar ca am emotii!! Ma pregatisem sufleteste pt cezariana si acum am de ales
. iti dai seama ce dilema am!!
Miha 30+
Catrinel_17 spune:
Ema.72 – multumesc mult pt urari!! Deci stii cum e sa fii singur la parinti. Mi s-a rupt sufletul cind am plecat acum 6 ani din Ro, dar pina acuma am ajutat-o cum n-as fi putut s-o fac de acolo…dar tot nu e acelasi lucru ca si cind as fi acolo… Era asa de bucuroasa cind am venit de Craciun, ca nu ma vazuse deloc cu burtica, iti imaginezi!!! Bebe al tau e sigur Ok, nu-ti face probleme ca nu e maricel, e chiar cum trebuie sa fie. 
Andreea giorgiana, da ce ce trebe sa stai linistita acuma? Scuze daca n-am fost pe faza cind ai scris… si io simt pe bb mika tot asa jos, ca da din picioare si ea nu s-a intors cu capul in jos… ai grija cu pisulica daca faci asa putin! O sa-i transmit Piscotzicai din partea Theei sa ia exemplu de la ea!! 
Laura Ioana, multumesc mult!!!
Dr zicea ca daca fac pipi putin, sau imi vine sa fac si nu iese nimica, sa ii spun. Cine a scris chiar azi ca daca se intimpla asa sa luam no-spa? (scuze, am uitat cine a fost
nici nu mai zic de ce… poate trebe sa iau lecitina…). Nici tu nu ai cumparat nimica? La fel ca mine… Voiam ca prima hainutza sa o iau impreuna cu tati… Poate reusim simbata. Pe urma imi dau drumul
da’ mie mi-am luat ieri doua camasi de noapte din alea cu nasturi in fatza, dar nu pina jos. Albastre. Vreau si un halat misto, poate il rezolv saptamana viitoare.
Aileana, bafta la dr simbata!! Dar suna foarte bine ce zici tu acolo…Asa ca poate iese bine si testul de glucoza!!!!!!
Eu il fac miercuri. M-a programat la 7.30, sper sa nimeresc usa la orele alea…
Manu
sunt mai linistita ca am vorbit cu ea si la Roentgen a iesit destul de bine si raspunde bine la antibiotice. Am plins o gramada luni… are 71 de ani!!!
Catrinel & bb mik
ANDREEA GEORGIANA spune:
Catrinel,trebuie sa stau mai cumintica intrucat colul meu este scurt si nu se mai poate face cerclaj(1,8 mm).In plus,din cauza activitatii intense a bebitei,care apasa pe,, usita de iesire,, trebuie sa evit cat pot pozitia verticala,mersul,zdruncinaturile...pe care de fapt ar trebui sa le evitam toate,indiferent de lungimea colului.Imi spunea ieri o dr. de la Cantacuzino sa profit de asta si sa cer sa fiu tratata ca o printesa,cu rasfat si papa la pat.Tati ne ajuta saracul cat poate,dar eu sunt obisnuita sa ma misc si e tare greu sa nu o fac,mai ales in cursul zilei,cand el este plecat.si,colac peste pupaza,dormitorul este la etaj,iar bucataria la parter,asa ca e groaznic sa-mi fie pofta de ceva de jos...
ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Autentice anunturi romanesti![]()
![]()
Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis.
Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.
Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare.
Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.
Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici.
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz:
"Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' eu regret din nou" 

Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Gata mai scriu niste banculete seci si am fugit sa-mi cumpar o ciocolata![]()
Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul dintre ei zice:
- Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc! 

Un porc se uita ingrozit la o priza... si se uita... si se uita... si se uita... La un moment dat zice:
- Sa mor eu! L-au zidit pe asta!! 

Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
doina_cel spune:
Andreea Georgiana, si eu il simt pe bebe foarte jos. Toata sarcina l-am purtat jos si am o burtica umflata ca o minge jos, nu mi-a crescut uniform. Am aceeasi problema cu... vizitele dese la buda (inainte era o vizita pe noapte, acum am ajuns la 2). Si tot asa stau si cu insomniile... Se intampla sa ma trezesc noaptea si sa stau cu ochii pe pereti cate 2 ore. Timp in care bebe mic se intampla sa aiba chef de sport, si se agita, si imi trage piciorutze, asa ca ne tinem de urat unul altuia. Acum, mai recent, a inceput sa miste si un pic mai sus, insa mai rar. Si il simt sughitand cateodata.
Ma intreb daca s-o fi intors, dupa cum zic astia. Teoretic cica ar trebui sa simtim "marea intoarcere". Eu inca nu am simtit nimic.
M-am uitat pe pozele tale, esti o gravidutza foarte dragutza si ai o burtica simpatica de care se vede ca esti mandra.
ema.72 si eu sunt in 32 saptamani si bebe are 1.700, asa ca se pare ca suntem in grafic. e bine sa fie bebe normal dezvoltat, dar nu e bine nici sa fie prea mare ca poti avea probleme la nastere.
doublemum,mi se pare foarte dragutz ca avem si bebelushe gemene in gashca! mai e vreo mamica de gemeni in grupul nostru? sa ne tii la curent cum va merge.
am vazut ca ziceai ceva de camasi de noapte. eu imi iau de la magazinul rococo de pe victoriei, au de-alea speciale pentru alaptat.
tcelen, inteleg ca te pregatesti de "marele moment"? eu am lipsit o perioada si am ratat niste mesaje. iti doresc sa nasti cat mai usor si bebe Maria sa fie foarte sanatoasa si sa va acomodati foarte repede cu noua "organizare" din familie. cand ma gandesc ca se apropie momentul pentru toate ma iau si mai tare emotiile.
tina, ne adaugi te rog frumos si pe noi in lista de dimensiuni de bebelushi? avem 32 saptamani si 1.700 kg. vrem si noi la gashca
noe, am vazut ca ati luat carucior. am si eu o intrebare practica: incape intr-un lift normal? eu stau la 9 si asta ar putea fi o problema.
am inceput si eu sa imi fac bagajul de spital... dupa care urmeaza bagajul lui bebe si pregatirea tuturor lucrurilor pentru venirea lui acasa. deocamdata i-am pregatit camarutza, i-am luat niste mobila de copilashi si covoare si urmeaza... patutzul de bebe, caditza, caruciorul etc. chiar, voi va luati carucioare din acelea multifunctionale sau cat mai simple? ma gandeam ca poate e mai avantajos sa fie all-in-one. dar patutz? ii luati pliant sau de lemn? de-abia astept sa cumpar si niste hainutze pentru baietzelul nostru
.
deja am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la nastere, la cum vreau sa nasc, am inceput (cam tarziu, ce-i drept) sa merg la aerobic si cursuri de pregatire pentru nastere pentru gravidutze. e fain, iti mai da un pic de curaj si incredere. voi cum ati vrea sa nasteti?
Doina
32s
Catrinel_17 spune:
Haaa, Laura Ioana, m-ai dat gata cu bancul ala cu BMW-ul!!!!
Am zgiriat si io o masina in parcare (tocmai aflasem ca-s gravida si eram haotica) si am lasat bilet, am fost si la politie, totul ca la carte, si careva care ma vazuse, tot a trimis scrisoare la politie ca sa “relateze”!! Turnator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bai za uei, am bagat si io o cioco azi, sa sarbatoresc ca nu am luat decit 2 kg de sarbatori!!!
andreea, am inteles.... da tu esti cumintzica si totul va fi bine!!!

Catrinel & bb mik
ema.72 spune:
Doina cel am vazut ca ai inceput cursurile pentru nastere, le faci cumva la Elias ca am vazut ca acolo vei naste. Spune-mi si mie te rog cand sunt aceste cursuri ca tare m-ar interesa si pe mine. tot uit sa-l intreb pe dr. cand merg si mi-e jena sa-l sun pentru chestia asta.
Referitor la pozitia lui bb, la mine n-a fost nici o mare intoarcere. A stat transversal pna la vre-o 26 saptamani iar la eco de la 28 saptamani era cu capul in jos. Nu stiu daca a fost in cele doua saptamani cu capul in sus dar inainte sigur n-a fost pentru ca am tot mers la eco la doua sapt si era la orizontala.
Andreea Georgiana daca stai cuminte o perioada o sa vezi ca colul se lungeste si apoi o sa poti din nou sa te misti in voie, oricum trebuie tinut sub observatie. Cel putin asa spune teoria, ca la mine a fost total invers, s-a lungit cand am fost la mare si am innotat zilnic si s-a scurtat apoi cand mergeam la job si stateam toata ziua pe scaun ( dar drumul era lung dus-intors).
Laura Ioana multumim pentru inveselirea atmosferei, dragute bancurile
.
Ema 32+
andra_simona spune:
Salut burtici.Sunt tare trista azi mi s-a spart un dinte,si nu oricare unu din fata.Am fost la dc si mi-a spus ca nu are cum sa-mi faca lucrarea acum.Trebuie sa astept pana dupa ce nasc.Asa ca bb o sa aiba o mamica tare urata.Mi-a zis dc ca bb mi-a luat tot calciu.Mie teama ca pana nasc o sa raman cu 2 dinti.

28w