Mamici de martie-aprilie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Fetelor, desi cu mare intarziere, va dorim si noi un an cat mai bun si plin de bucurii si satisfactii.
Laura Ioana, am vazut ca inca mai primesti urari de ziua ta, asa ca iti uram si noi la multi ani, multa sanatate si un bebe sanatos! Sa stii ca chiar ne-am gandit la tine de ziua ta!
Andreea, vreau sa-ti multumesc mult pentru reteta de cozonaci. Mi-au iesit niste cozonaci super, desi dupa ce-i framantasem eram sigura ca o sa ajunga la gunoi. Eu ma asteptam sa aibe alta consistenta aluatul, sa fie mai moale si mai afanat. Dupa o ora nu crescusera deloc, asa ca m-am apucat sa fac un tort si se facuse f cald in bucatarie si cand ma uit la aluatul de la cozonaci incepuse sa creasca si el. Pana la urma i-am pus in forme dar cu convingerea ca nu o sa iasa cine stie ce. Era deja cam 1 cesul cand i-am bagat la copt. Mi-am pus cesul sa sune peste 45 de minute si ce sa vezi? cozonacii mei crescusera ca in povesti. Vreau sa spun ca abia au mai rezistat o zi pana la Craciun. Asta pentru ca pe unul l-am facut cu rahat ca m-am gandit eu sa nu stric si nuca. Prietenii mei mi i-au laudat f tare. Mi-au spus ca sunt cei mai buni cozonaci pe care i-au mancat. Ei nu mancau deloc cozonac rece. Asa ca seara ne jucam carti pana la 2-3 si mancam cozonac. Imi pare rau ca n-am apucat sa le fac poze, dar cu siguranta am sa mai fac si o sa-i impozez.
Doublemom, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara! Asa se intampla la sarcian gemelara, cam greu ajungi la termen. Dar sa stii ca 36 de saptamani nu-i rau deloc.
Am fost si noi saptamana trecuta la control si e totul bine. Mi-a controlat numai colul, care era inchis si mi-a facut analiza secretiei si a urinei. Peste 3 saptamani mergem si noi la ceografie sa vedem cat am mai crescut.
In rest, am inceput gradinita de 3 zile si sunt tare suparata. Una din fete plange f tare si nu vrea sa stea separata de sora-sa. Daca o vedeti cum urla de ti se rupe sufletul. Educatoarea mi-a spus ca o lasa sa planga si cand se linisteste o duce la sora-sa. Ea imi tot spune ca nu vrea singura ci cu Andreea. Nici nu stiu ce sa-i mai spun! Dimineata se agata de mine si nu-mi mai da drumul. Cealalta nu are nici o problema, sta si fara sora-sa. Le place tare mult la gradinita dar vor impreuna si astia nu vor deloc sa le lase asa.

O zi buna la toate burticutele!

Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel multa sanatate mamei tale si sa refaca cat se poate de repede.

doublemom felicitari pentru gogosicile pregatite de start .

aileana felicitari pentru biruinta. vad ca incepi sa te pregatesti si sa-ti faci bagajelul. ai emotii?

nshiro cred ca are dreptate sotul tau. stai cu fundu'n sus se intaorce un pic si apoi poate revine ea ca uite asa are ea chef. cine sa stie ce-o fi in capul bebelusilor astia. Eu oricum iti doresc sa se intoarca ea si sa nu umbli tu numai in maini, ca sigur vei obosi

teetygeo si eu stiu ca poti avea maini si picioare umflate de la sare prea multa. incearca sa reduci consumul de sare. mai stiu ca parca la chico este o crema speciala pentru picioare umflate care cica ar ajuta. cine stie, paote ai noroc...

MP lasa nu mai fi suparata, da-l incolo de mesaj. important este ca tu esti bine. ca sa nu mai fii suparata.

ciuf ce sa-i faci asa sunt mai si inca unul pentru tine , ah da si unul pentru ratuscuta ta

pupici la burtici

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Fetelor mi s-a cam strans inima azi. O colega insarcinata in 34 de saptamani a ajuns azi noapte la spital cu contractii dureroase. Ea a tot avut contractii dar nimik grav, nimik dureros, in schimb asta noapte a avut dureri cica ceva de genul celor de la menstruatie si a ajuns la spital. i-au facut inclusiv injectia aia pentru plamanii bebelusului si fel de fel de perfuzii. acum zice ca e mai bine, dar trebuie sa stea cumintica si se roaga sa astepte bebe macar pana la 36 de saptamani. Cand mi-a povestit sincera sa fiu m-au cam apucat emotiile.

Parca inca nu am inceput sa constientizez ca la un moment dat o sa ajung si eu in faza asta. Mi s-a facut pielea de gaina.

Ea zice ca probabil din cauza faptului ca s-a speriat ca i-a intrat unul in spate, i-a lovit masina, adica ea astepta la trecerea de pietoni si un papagal care n-a vazut-o a lovit-o. Lovitura cica n-a puternica insa ea s-a speriat foarte tare si poate si asta sa-i fi provocat contractiile cine stie...

Asa ca aveti grija fetelor.

_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Pispi, ce-mi place cum pupi tu pe fiecare-n parte asa cu simt de raspundere. Poftim si de la mine un pupic
Bagajelul urmeaza sa se faca, am inceput cumparaturile si as vrea sa le termin saptamana viitoare ca tot sunt acasa, o sa merg cu mama ca n-as vrea sa plec singura cu masina (apropos de prietena ta, ii urez sanatate multa si nastere la termen si usoara).
Emotii? Aaaaaaa.....Prefer sa nu ma gandesc. Deocamdata. Inca nu stiu cum si cand o sa nasc, desi as prefera normal. Am tras sfori sa fac rost de trusa de epidurala (cu pile la Floreasca, la juma de pret). Nu stiu nici de unde se cupara in mod normal si nici cat costa.
Chiar asa, fetelor, ce pret are trusa de epidurala si pe unde se gaseste in Bucuresti?

30+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pispi, multumesc!!

Aileana, deci cind faci testul de glucoza? A mai zis dr ceva de cantitatea de lichid amniotic?

Manuuu, la multi ani si numai bine!! Felicitari pentru cozonaci!! Trebuia sa le faci niste poze…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Pupici la toate fetele!
Noi am fost luni la eco la 32 s fix si bebe era bine are 1750 gr. Se mai linistise si a putut sa-l masoare usor, ca alte dati facea ca ventilatorul si dura ceva mai mult eco. Oricum misca ochii, sprincenele si cred ca-l epuizase sughitul de dinaintea intrarii in cabinet. L-am intrebat pe dr. daca nu e prea mic ( vazand grasuneii vostri) si mi-a spus ca fiecare are curba lui de crestere si atat timp cat masuratorile corespund varstei nu am de ce sa-mi fac probleme.
Urmeaza sa mai facem o serie de analize la 36 saptamani si tot atunci mai mergem si la eco, intre timp ne rugam sa fie totul bine si trecem sanatosi pe ultima suta.

Adar felicitari pentru grasunica, multa sanatate in continuare.
Doublemum , stai cumintica in pat ca o sa ai timp destul sa te agiti cand vin printesele. Sper ca are cine sa te ajute ca sa nu te stresezi cu treburile casnice.
Catrinel multa sanatate mamei tale, si eu sunt singura la parinti si stiu ca exista o legatura puternica in astfel de cazuri, dar roaga-te si totul va fi bine. Oricum daca are telefon poti fi macar asa alaturi de ea.
Aileana fii fericita ca bebe creste vazand cu ochii, ai vazut la mamicile de ian-feb ca s-au nascut bb-i la 36 sapt cu greutate de 3800 asa ca sanatosi sa fiti ca oricum vine cand vrea el.
Nshiro cred ca e foarte greu sa fii departe de casa si sotul este singura alinare a singuratatii asa ca iti urez sa ti se indeplineasca dorinta si sa-si gaseasca un job asa cum vrei tu, sa aiba mai mult timp liber.

Netul meu nu merge foarte bine asa ca sper sa va mai scriu.

Ema 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Fetelor,astazi am dormit pana la...13.00.De ieri seara de pe la 23.30,cand am picat pur si simplu,dupa mai multe nopti chinuitoare,in care m-am perpelit si am facut ture la pisu non-stop(adica 2 picaturi).
O simt pe bebita numai pe jos si evit cat pot sa stau in pozitie verticala.Macar acum trebuie sa-mi ascult dr.,desi imi este tare greu sa nu mai fac nimic,sa nu mai ies,sa nu mai conduc,sa nu mai gatesc... .Nici pofta de mancare nu mai am si nu prea mai mananc nimic inafara de multe portocale si mere.Macar este bine,ca daca tot nu mai fac miscare,ar fi fost tragic sa si mananc si sa ma ingras.Thea este f. vesela si sughite in fiecare zi(savurez momentul la maxim...).Se pare ca inghit prea mult lichid amniotic atunci cand sughit.O rog fierbinte sa-si gaseasca ceva de joaca mai sus de buric,dar este tare incapatanata.Ei ii place sa se joace cu vezica lui mami,cu ovarele,cu apendicele...ma rog,asa-mi imaginez(si simt) eu.Mai simte cineva bebelul asa jos!!!!!
Vineri ma duc sa iau rezultatele analizelor(adica ne duce tati de acum incolo)si vreau sa fac si o ecografie,sa vad ce se mai intampla.

Aileana eu mi-am luat camasute roz,asortate si cu papuceii.Tu nu ti-ai luat si papucei,ca aveau si bleu.Oricum,ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

Noe,tare faza cu ursuletul!

Catrinel,sanatate multa mamei tale!Te rog sa-i explici Piscoticai tale ca trebuie sa se intoarca,pentru a semana cu Thea si la acest capitol.Ce,vrea sa strice regula?Eiiiiii!!!

Andra Simona,inarmeaza-te cu rabdare si spera ca dupa noptile de nesomn vine si una in care sa dorfmi neantoarsa.Asa mi se intampla mie.Asa este,ne pregateste natura pt. noptile nedormite de la inceputul alaptatului si vietii in trei(sau patru...).

AmaKaly,mancal-ar mama de baietel,ce cuminte este el!Si sanatos!

MP si eu am patit asta si numai atunci cand scriam un mega mesaj,evident la sfarsit,inainte de trimitere.Nu te amara prea tare,asta este.

Doublemom,felicitari pentru frumoasele mici si cuminti si ascult-o pe Cezara.Daca ea zice ca nasti natural usor,asa este(si mie mi-a spus la fel,dar pt. asta trebuie sa stau in pat,ca sa fie si usor si la termen.Nu spun asta pentru ca sunt adepta nasterii naturale!

Manu,ma unge pe suflet faptul ca reteta mea de cozonaci a avut succesul scontat.Bravo si...la mai bine!

Nshiro,renunta la Coca Cola dupa pranz.Ma rog,bine-ar fi sa nu mai bem deloc,dar uneori si mie mi-e o pofta...

ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Manu multumesc pentru urari! Pai astia de ce nu vor sa lase fetele impreuna la gradinita? Nu sunt in aceeasi grupa? Cine stie poate e un mod de a le invata sa nu depinda una de cealalta.

Catrinel sanatate mamei tale si refacere rapida La ce se referea dr tau ca sa nu fie probleme cu pipi?

Insomnii am in fiecare noapte Dorm bine pana la 3 si dupa aia ma foiesc, ma invart si pana la urma ma uit la TV. Nu mai spun ca ma dor oasele la solduri ptc dorm doar pe parti si parca as fi facut injectii la greu

Inca nu am cumparat nimic, nici pt mine, nici pt bebe; parca sunt intr-o nesimtire totala, dar asta din cauza ca ma apuca emotiile cand ma gandesc ca se apropie momentul Azi am implinit 30 de saptamani si ma trec toate sudorile de frica

Tweety G de ce nu mai intri pe la noi dupa ce intri in prenatal? Nu vom mai sti nimic de tine si de puiul tau? Macar asa din cand in cand...

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Catrinel, am fost la analize ieri si am rezultatul maine. N-am facut testul de toleranta la glucoza, ci glicemia (adica sange si pishu de dimineata la prima ora). Daca glicemia o sa fie in interval (60 - 115, la primul set de analize a iesit 76, deci beton), s-ar ca bebe o sa vina mai devreme. Lichid amniotic cica am mai mult, dar nu avem nici o problema. Bebe e sanatos si sper asa sa fie si de-acu incolo. Oricum mergem la dr si sambata asta ca sa vada rezultatele si pe bebe din nou.

Ema72, imi doresc din tot sufletul ca asta sa fie singura 'problema', avand in vedere ca tata a avut la nastere 5kg, iar eu 4.350kg (cezariana cu 11 zile inainte de termen).

Andreea Georgiana, papucei nu mi-am luat ca am vrut un nr. mai mare si n-aveau. Oricum erau tare simpatici cu inimioare si 'love'. Merci mult pt informatie.

Pupam gajicile.

30+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Tcelen, asa de tare m-am bucurat ca esti bine si bebelusa ta a fost cumintica si a stat cuminte in burtica! Iti doresc si eu o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa!
Catrinel, multa sanatate mamei tale! Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci acum prin asta! Ai grija de tine si incearca sa te linistesti!
Andreea, si eu o simt destul de des pe bebluna mea jos si imi fac o mie de griji . Nici nu vreau sa ma mai gandesc! Abia astept sa ajung si eu la 32 de saptamani sa treaca pericolul.
Laura, poate ca nu e rau intentia lor. Si eu cred ca e bine mai tarziu pentru ea, o sa invete sa fie mai independenta. Eu incerc s-o conving sa nu mai planga, dar nu stiu cat reusesc.

Poze
aniversare

Mergi la inceput