Mamici de martie-aprilie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Catrinel_17 spune:
aileana , extraordinare vesti!!! Bravo, ai scapat de o grija!
Nshiro si tania, ma inscriu si io in clubul celor cu sotzi care vin tirziu pe acasa… sapt asta am fost aproape toate serile singura, pina pe la 11-12. Da azi mi-a promis ca vine mai devreme (cica la 9, hehehe) si maine primim si cadoul de …Craciun… ![]()
Tania si aida, eu fac incurcaturi de mai mare dragul cu date si ore… nu mai are nimeni incredere in mine ca stiu ce zic, toata lumea ma controleaza de 2 ori
las ca e mai bine asa, ca stiu ca nu se poate pune baza in mine. Asta e, dar sper sa-mi revin repede…
Aida, imi pare rau ca ti-a fost rau… dar bine ca ai putut dormi atita!!! Sigur ti-a picat bine.
Poate receiving blankets is alea in care il primesti pe bebe dupa ce-l pune pe tine imediat dupa ce nasti?? La altceva nu ma duce gindul.
Delia
zi si mie de ce scoli vrei sa te apuci!
Kim, multumesc mult! Esti plina de energie, ai avut si evaluare buna, grozav! Eu nu mai am chef de nimica, si trebe sa termin niste chestii, sa predau inlocuitoarei, asa eforturi depun ca sa reusesc sa fac ceva, groaznic.
Ciuf, multumesc, mama se simte mai bine, pneumonia era virala si nu bacteriana (aia e mai nasoala) raspunde bine la tratamentul cu antibiotice (i-au dat ciprofloxacin). In spital e sinistru, mizerie si frig, toata lumea are telefoane mobile prin saloane, le suna la toti intr-una, mincarea la cantina e dezastruoasa, toata lumea primeste de acasa. Ea isi aduce saraca sandvisuri, ca ei nu are cine sa-i aduca. Noroc cu viitoarea mea cumnata care m-a ajutat enorm… Cind am fost in Romania misca bebelina, dar mama nu a simtit-o…din pacate. Imi punea saraca mina pe burtica din cind in cind…. Offf, ce putin am stat. Dar vine aici cind voi naste, si sta vreo 3 saptamani. Asa ca-si va vedea nepotzica in curind.
Si eu beau cafea, jumate de cana pe zi. Dar am tensiunea mica, ieri aveam 90 cu 60. Am intrebat, si au zis ca am voie, dar nu multa, si sa beau si mai multa apa daca beau cafea.
Mai ciuf… io zic sa nu mai lasi catzelu’ cu cupilu’
Il asculta mai mult pe el decat pe voi!!!!! Poate te intelegi cu catzelu sa faca la olitza.
Rid io acuma, da cind oi trece prin asta….
tweety felicitari pt bebe frumos!!! De prestat… hm, nu prea, mi-e frica sa nu bag contractii la punctul culminant
…ca asa am patzit.
danielaneda ce mistoooo! Abia astept sa mi se intimple!!
andreea g cum esti azi?
Ieri am fost sa-mi iau pijamale/camasi de noapte si mi-a placut atita de mult sa mi le tot aleg, ca nici nu mi-am dat seama ce obosita am fost dupa asta (si am stat numai 2 ore prin magazine). Cind eram aproape de casa m-a pocnit o contractie ca m-am indoit, am zis ca ma asez pe niste trepte… noroc ca port scobutilu dupa mine. Oricum, camasile de noapte sunt super misto, cu nasturi pina in talie, albastre toate (diferite nuante si desene), mor dupa ele. Voi le lasati neatinse pina la ora H? ca io nu ma pot abtine si m-am imbracat deja cu una…Vreau sa-mi iau si un halat misto (mi s-a pus mie pata ca vreau visiniu)
Si azi ca sa fie tacamu’ complet, ma doare capul…. Nasol.
Da, si era sa cad in parcare ca este gheata pe jos, era sa-mi sara inima, noroc ca m-am prins de alta masina. Ptiu!
Catrinel & bb mik
adar spune:
Pupam fetele
!!!
doublemom - mi-am sters lacrimile si ... ma adun ... sa-ti traiasca gogosicile si sa fie sanatoase! Poza de la 10s e nemaipomenita! Sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu o inima maaaare de tot ca sa ai de unde le da iubire muuuulta de tot!!! Minunat! E prima oara cand vad asa ceva, e minunat! Felicitari!
nicolle72 - capul sus si gandeste pozitiv. Indiferent cat de intense sunt contractiile, raul cel mare il faci chiar tu gandind negativ. Pispi are dreptate. Fii increzatoare si vei vedea ca Dumnezeu nu te va lasa.
Tinuta - ce-ai maica cu mine de nu mai vrei sa-mi vorbesti??? Te suparasi ca iti spusei de fiica-mea??? Pai nu te supara soro, ca io tot te iubesc, iote: 
nshiro - ha, ha, ha!!! eu sunt mai sadica decat "Alinuta sadica", asa-i? Hai mai ca am glumit! E fetita, clar!!! Da...pot sa-i zic tot "daniel san", ca-mi place cum suna???

ille - inebunisi maica? Pai nu mai fa din astea, ca-ti iei bataita...gata, de azi iti interzicem sa te mai speli!!!![]()
![]()
![]()
In legatura cu prezenta sotzului la nastere, la noi e clar: una la mana nu vine el de frica, alta la mana nu-l iau eu, ca nu mi se pare un moment tocmai sexos cand eu urlu si ma screm...(pardon de expresie...)...parerea mea...
Ciuf - vei rade, dar eu n-am cumparat nimic inca. Stiu ca sunt nebuna, dar n-am ce face, mi-e frica! Sunt superstitioasa si mi s-a confirmat teama, asa ca....lasam totul pe luna a 9-a....daca mai apuc.....daca nu, vai de hainele pe care le va avea copila mea, alese de cine stie cine....
Tcelen - am citit undeva aseara ca eliminarea dopului se intampla cu cateva zile inainte de eveniment....esti bine??? Da un semn cumva, sa stim de tine,m ca eu una numai la tine ma gandesc. Sa stii ca ma rog la Dumnezeu pentru tine si maria. Sa va fie usor! Va sarut cu drag.
adar si bebelina MAIA
minunea mea
adar spune:
danielaneda - adica ce vrei sa zici, ca eu am gena de grasi, ai??????
Ca de-aia e fetita mea cat tancu, ai?![]()
Ia sa nu mai ziceti voi nimic de grasana de fiica-mea, ca v-am halit! Ganditi-va cum voi naste eu un copil care e cu muklt mai mare decat ar fi normal.....vai de turu meu....![]()
adar si bebelina MAIA
minunea mea
danielaneda spune:
Dragutza mea Adar nu vroiam sa insinuez ca ai o gena de grasi 
... dar sunt si copii care se nasc la o greutate mai mare si nu neaparat sunt grasi dupa aceea (genetic se dezvolta mai mult in burta mamicii). Cumnata mea a avut 4500grame la nastere iar acum este o mana de om.
Las' sa fie sanatoasa si tu sa ai o nastere cat se poate de usoara ca..sincer, mi-e mila de turu tau!.
Va fi o fetitza frumoasa ca deh... are cui sa semene! O GOGOSHICA BUNA DE MUSCAT SI PUPAT
Pupici
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
Pispirica spune:
Buna fetele si va 
aileana ma bucur ca toate au iesit in regula. deci sa inteleg ca de acum astepti marele eveniment...
ile ai mare grija cu baile ca nu e de glumit, pot declansa si contractii. te cred ca ti-e dor de lafaiala in cada, dar mai ai un pic si o sa te poti lafai cat vrei, adica nu cat vrei tu ci cat te va lasa bebe, nu? 
andra simona am auzit si eu ca loviturile la ficat sunt nasoale. dar asta e ce nu face mami pentru bebe, nu? 
tania 2 nu te mai stresa cu memoria ca toate suntem la fel. si daca uitam ce? eu de ex. uitam sa-mi cer banii
, iti dai seama? si nu mai aveam o para chioara in buzunar. noroc cu o colega ca mi-a amintit. eh ale gravidutei valuri, daca pot sa zic asa...
ciuf am ras de m-am prapadit de ce ti-a facut Luca. Mey cum sunt copiii astia, ce le poate trece prin cap! pai daca cupilu a vazut cum face catelu si nu cum face mami sau tati, normal ca s-a luat si el dupa catel, ca o fi zis ca asa se face...![]()
![]()
![]()
aida o imi pare rau ca iar ai
, dar bine macar ca ai putut sa dormi. sper ca te-ai mai odihnit. sanatate multa si sper sa-ti treaca starile astea nasoale. 
kim felicitari pentru evaluare. la mai multe si bune. 
tweety geo felicitari pentru bebe. de
mai rarut ca avem bebelina miscacioasa asa ca daca sta cumintica imi arde, dar ne-a facut-o intr-o seara. cand eram si noi
mi-a tras cateva piscotica de mi s-a luat. asa ca... e cam dupa cum vrea piscotica nu dupa cum vor mami cu tati.
danielada felicitari pentru bebelina ta. abia astept sa-i vad si eu membrele lu bebelina, ca poponetul sigur mi-l arata in fiecare seara, pe asta l-am invatat. abia astept! felicitari! 
Catrinel ma bucur ca mama ta e bine. oricum iti urez pentru dansa insanatosire grabnica, care nepotele de crescut, nu? si toate felicitarile pentru camasile tale cele bleu. da' halatu visiniu l-ai gasit? si ai mare grija cu gheata, da? sa nu cumva sa cazi.
si inca o data
ca sa-ti treaca durerea de cap.
zuzilici, tu pe unde umbli? ai treaba multa? sa stii ca in albumul tau am vazut numele anamaria scris legat. nah! ca nu m-ai prins. ![]()

pupam si mai povestim ce si cum...
_
Anamaria 28+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
dananita spune:
Salutare!
De luni (09.01) stau acasa in prenatal. Impropriu spus "stau". De marti suntem in zugraveala si sunt extenuata. De parca n-ar fi de ajuns oboseala de peste zi, noaptea nu dorm mai mult de 3-4 ore. Asa ca ma inscriu si eu la clubul cucuvelelor!
Tina, multumesc pt ca ai pus greutatea BBului meu. Cum te mai simti?
Laura Ioana, si eu mari probleme cu somnul. La orice ora ma culc tot la 3.30 am ma trezesc si pana la 7.30 nu mai pot sa adorm. Nu dorm dupa amiaza si m-am extenuat smotruind zilele astea cu gandul ca poate asa o sa reusesc sa dorm 7-8 ore dintr-o bucata...nici o sansa insa!
Catrinel17, sanatate mamei tale!
Ile, am citit ca patutul textil nu e indicat din cauza prafului si acarienilor care se cuibaresc in el. Poate la voi nu e atata praf ca la noi...
Cat despre sot in sala de nastere...nu mai stiu nici eu. El a mai asistat la multe nasteri in facultate chiar alaturi de dr la care sunt acum si venea mereu impresionat de ce vedea. Daca pana nu de mult zicea ca sigur sta cu mine, acum are indoieli, ii este teama, are emotii. A zis ca e cu totul altceva cand ma vede pe mine acolo si pe copilul nostru iesind. Poate-l conving sa stea ca mi-ar da curaj.
Andreea Georgiana & Aileana, ce camasute? de unde din Unirea?
Andra Simona, un hormon (al carui nume nu l-am retinut) e vinovat de insomniile noastre. Ideea e sa dormim cat de mult putem, oricand putem ca nu prea vom avea parte de odihna in urmatoarele luni.
Ciuf, ai dreptate cu Ionica, a fost pe la noi la un mom dat! Felicitari Ionica!
Sarcina usoara, nastere la fel si BB frumos si sanatos!
Ciuf, Luca e
sa-l inregistrezi asa pe video sa se vada cand o creste![]()
Noe, plimbari lungi si dese cu caruciorul si sa-l stapaniti sanatosi si voi si destinatarul!
Andreea Georgiana, si la mine tot jos isi gaseste BB de lucru, foarte rar "umbla" si pe la ficatul meu![]()
Tcelen, curaj si calm! Iti tin pumnii! Frumoase toate pozele tale, toti sunteti frumosi! Nastere usoara si Apgar maxim!
Nicolle, stai linistita in patut si eventual pune pe cineva sa ne tina la curent cu starea ta! Sa fiti sanatoase! Pentru contractii dureroase eu iau Gynipral si Nospa(la recomandarea medicului).
Pispi, nu cred ca e o regula cu dulciurile
la mine e 99% sigur ca e baiat si imi plac f mult dulciurile si mananc muuulte dulciuri... sa fie oare fetita? 1% sperante![]()
Tweety avem aceeasi DPN!![]()
Danielaneda, supermisto senzatia! Abia astept sa vad si eu burta cu colturi si sper sa fiu pe faza cu aparatul sa va arat si voua.
Va pup cu drag pe toate!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
manu spune:
Salutare fetelor,
Ieri nu am putut sa mai scriu, am fost superobosita. Am avut acum 2 nopti o durere ingrozitoare de stomac si de spate. M-am invartit toata nopatea de pe-o parte pe alta ca o clatita. Inca ma mai doare stomacul dar nu asa de rau. Simt de parca ma trage cineva de el in jos.
Laura, asa e politica la ei, spun ca se dezvolta mai bine asa. Pana la urma n-au scos-o la cap si le-au lasat pentru inceput impreuna si merg la amandoua grupele. Au zis ca le lasa asa pana se vor mai obisnui cu colegii si cu limba.
Doublemom, sa stii ca eu am incercat cat am putut sa nu le imbrac la fel, dar am mai primit lucruri si la fel si le-am mai imbracat. Dar vreau sa-ti spun ca acum nu mai vor sa le imbrac diferit. De ex. Au primit rochite, una era rosie si cealalta mov (aveau si croiala diferita), vreau sa-ti spun ca cea cu rochita mov a inceput sa planga ca vrea si ea rosie. Asa c an-am avut incotro si m-am dus de-am schimbat-o. Eu de ex nu le mai pot lua pantaloni la fel, una e slabuta iar cealalta mai plinuta si nu se mai potrivesc. Vroiam sa-ti spun ca de cev avreme se intampla destul de des sa-mi planga ca vor sa le imbrac la fel.
Catrinel, ma bucur tare mult ca mamei tale ii este mai bine. Sanatate multa in continuare!
Andreea, sa stii ca chiar m-am gandit la tine de sarbatori si-mi faceam griji pentru colul tau. M-am gandit eu ca nu o sa ai stare si vei sta mai mult in bucatarie. Bine c-au trecut sarbatorile astea si te-ai mai linistit! La colul tau, important e sa tii contractile sub control si mult repaus la pat.
Nicolle27, imi pare rau ca ai probleme! Stai cumintica in pat si incearca sa gandesti pozitiv! Imi imaginez prin ce stres treci!
Tina, a fost sotul in concediu 2 saptamni si n-am avut loc de el la calculator. Mereu are ceva important de facut.
Irina71, si eu sunt de parere ca e mai bine pentru ele sa stea separate, dar mi s-a parut prea dur asa de la inceput. Ele nu se joaca tot timpul impreuna. De ex cand mergeam la locuri de joaca, se jucau cu copii diferiti. Andreea (cea care nu plange) ii preferea pe cei mai mari, iar cealalta pe cei mai micuti. Si ieri cand am fost sa le iau de la gradinita, erau afara si una se dadea pe derdelus iar cealalta se catara pe niste scari. Eu nu le-am spus educatoarelor cum sa faca, doar le spun cum se manifesta acasa. La ele e greu si pentru ca nu inteleg limba si nici nu cunoaste nici un copil. Ceilalti copii se cunosc deja, numai ele sunt noi venite. Cred ca dupa ce se vor obisnui, nu va fi o problema sa le separe. De ex astazi a fost mult mai vesela si sigura pe ea. E suficient sa stie ca e si sora-sa undeva in zona.
Tania2, bafta multa la examene!
Aileana, ma bucur ca ti-a iesit bine glicemia! Spor la facut bagajelul!
Va pup ca trebuie sa ma duc sa-mi iau printesele de la gradinita.
Manu
Poze
aniversare
doublemom spune:
salutare fetitze cu burtici!!
in sfarsit am reusit sa ma adun ca dupa bucuria de ieri ca am dormit bine, azi m-am trezit bucatzi
. Toata noaptea m-au durut oasele intre picioare iar dimineata abia puteam sa pasesc de durere. Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Am luat un no-spa si incet incet ma mai lasa durerea dar m-am speriat rau. Atat de rau ca pentru prima data am bocit de deznadejde si de teama sa nu se intample ceva.
acum m-am mai linistit, bebitele sunt foarte vioaie si patineaza pe butica de parca ar vrea sa-mi spuna ca ele sunt ok.
adar multumesc iubita, esti o scumpica 
danielaneda ce numesc eu patinaj este cam la fel numai ca se si misca 4 - 5 cm si e absolut minunat !!!
va pupic dulce pe toate 
Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
doublemom spune:
ciuf draga ai un super baiat
, el face bine ca invata numai ca nu s-a prins inca de la cine trebuie sa ia ex.
manu sincer nu m-am gandit ca ele ar putea sa vrea sa fie imbracate la fel
. Eu am o sora cu un an mai mica si stiu ca mereu urla ca vrea aceleasi haine ca si mine. Eu uram chestia asta ca mi se parea caraghios sa umblam imbracate asa. Din pacate mama ii facea mereu ei pe plac - las-o mama ca e mai mica - si eu am suferit mult pe chestia asta. Dar daca amandoua vor asha e alta treaba!! sunt niste printzese tare dulci oricum !!
Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
Tina_Welsh spune:
Danielaneda,felicitari pentru buburuza.Ti-am trecut noile date!
Pispirica,incerc sa nu ma agit,dar e greu.Mark lucreaza de dimineata pana seara,deci nu ma pot baza pe el.Noroc ca vine un prieten de-al lui sa ma ajute sa puna el parchetul si vine si cumnata mea sa zugravim impreuna!Daca nu ma agit acum o sa ma prinda 9 luni fara nimic facaut!
Irina71,nu te ingrijora nu esti singura!Eu am 23 de kg pana acum!Au fost mamici care au pus si 35 de kg!Dar o sa scapam de ele stai tu linistita!
Laura Ioana,foarte frumoasa burtica si mamica!La multi ani inca odata!
Tania,bafta la invatat.Sa stii ca hernia de disc te doare de la greutatea bebelinei.Cu cat o sa avansezi in sarcina cu atat o sa ai mai multa nevoie de repaus.Asta stiu de la mama.Are hernie de disc si a avut cand era insarcinata cu mine si mi-a spus prin ce a trecut!Cat despre capitole,daca cauti un capitol anume,du-te la listuta si sus ai toate capitolele numerotate!
Doina_cel si Ama_Kaly,cu mare placere!
Andra SImona,te inteleg perfect cu lactatele,ca nici mie nu imi place laptele deloc,iar branza..aici nu se gaseste telemea din aia ca lumea ca la noi sa mananci.Se gaseste tot felul de tampenii precum mozarella si feta!Dar de dragul meu si al lui bebe am inceput sa beau lapte,dar nu oricum,pun multa cacao in el!
Ciuf,PUFOSICA MICA
am eu vesti de Biuta.E bine.A fost ieri la control si bebitza al ei e ok.I-au dat si anticorpii pentru Rh negativ.Nu am terminat camera lui bebitza,de fapt nici n-am inceput-o ca tot m-a incurcat Mark.Dar de luni intru serios ca nu se mai poate.SI pentru moment camera lui bebe va fi la noi in camera.As putea sa ii fac si separat dar nu vreau pentru inceput.Cat pentru constipatie mie doctorul mi-a recomandat bran flakes cu lapte si sa stii ca face minuni.VAi cat de tare e Luca!Demential!Sa ii dai un mare
din partea mea!Id-ul ei de YM este cbiuta!
Daca sunteti de acord eu pun id-ul de messenger pe listuta in dreptul vostru.Ce ziceti?
Tweety sa iti traiasca baietelul mare si frumos.Ti-am adaugat noile date.In privinta prestatului,la mine e la fel ca intotdeauna.Adica BINEINTELES!Mai usor si mai babeste,dar in fiecare zi sau odata la 2 zile!![]()
![]()
![]()
![]()
Catrinel,nu imi da emotii cu cazaturi prin parcari.Ai si tu grija.Casca ochii mari.Sa stii ca si eu mi-am luat 2 camasute si o pereche de pijamale si un halat pufossssssss,si nu am rezistat si m-am imbracat cu pijamalutele si cu halatul!Da ce trebuie sa fie noi?Ete scartz!
Adar,nu iubita de ce sa ma supar?Am incercat zilele astea sa raspund la ce era mai multa nevoie din lipsa de timp!Ca abia astept sa vad totul terminat si sa ma linistesc odata!
MANU,am inteles.Te 
FETELE,CARE INTRATI IN CONCEDIU SI NUMAI AVETI ACCES LA INTERNET TRIMITETI-MI INAINTE SA PLECATI DACA VRETI UN NUMAR DE TELEFON (SAU MAI MULTE) UNDE VA POT CONTACTA IN ZIUA DPN-ULUI.SI RESTUL FETELOR LA FEL CARE NU VA AM IN LISTA DE MESSENGER DATI-MI UN PM SAU MAIL CU NUMARUL DE TELEFON.SAU TRIMITETI-MI UN SMS LA 00447811872444.VA 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea