Mamici de martie-aprilie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
adar spune:
Mai fetelor, ce ma fac eu, ca doctorii astia zic ca eu voi naste pe 9 aprilie, dar eu sunt aproape sigura ca va fi prin 19-20 martie...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
danielaneda spune:
Dananita de acum innainte tot o sa ai o burtica in coltzuri, depinde de cat de cumintel este bebelu
.
Doublemom patinaj am mai vazut si eu (ca un sarpe pe sub piele) dar de data asta impingea intr-un singur loc de parca vroia sa iasa SI ERA FOARTE PROEMINENT
Incerc sa imi imaginez ce inseamana sa ai doua bebeline in burta vazand cum este doar cu una. Ti-am mai spus eu ca esti mama eroina dar nu ai vrut sa ma crezi... Pe mine ma oboseste o bebelina, dar pe tine!!!DOUA 
Sa dea Domnul sa le tii pana la termen si sa fie sanatoase.
Tina iti multumesc pentru reinnoirea datelor.
Catrinel, Pispirica sunteti foarte aproape de momentul in care o sa simtiti picioruse, numai putzintica rabdare si... o sa vedeti minunea cu proprii ochi
Sper din suflet sa vi se intample cat mai curand!!
Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'
Tina_Welsh spune:
[red]WELL FETELOR VESTI BUNE.SE PARE CA UN AMIC DE-AL MEU VA INCEPE SA FACA SITE-UL SAPTAMANA VIITOARE.EU ACUM,AM NEVOIE DE COLABORAREA VOASTRA PENTRU CA VREAU SA IMI TRIMITETI POZICI CU VOI.DACA AVETI CU BURTICA E SI MAI SUPER. ADRESA MEA DE MAIL ESTE tina_welsh2005@yahoo.co.uk Va
pe toate si un week-end superb![/red]
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tocmai am venit de la Cantacuzino,de unde mi-am luat rezultatele analizelor.Toxoplasmoza are valori neschimbate si e super ok,tot negativ insa(puternic organism am!!!),testele la urina tot ok insa fierul si magneziul sunt cam mici iar colesterolul cam mare.Oricum nu este grav,slava Domnului.La eco mergem luni,pentru ca tati nu mai putea sa ne insoteasca astazi si singurele nu ne lasa.In sfarsit am reusit sa ajung si la Politie sa-mi fac buletinul,care trebuia schimbat timp de o luna dupa nunta(adica pana pe 21 iunie 2005),iar mie mi-a scapat acest...amanunt.Noroc ca stiam(si acolo) pe cineva si s-a rezolvat fara amenda si scandal.Specific Romaniei!
Catrinel-multumesc pentru grija tare mult si promit sa va scriu ori de cate ori imi fac curaj sa ajung la calculator,care este in birou,la mansarda.Adica sus.Nu-mi place ideea de laptop(il foloseste tati) si,fie vorba intre noi,ala ar mai lipsi din pat.
Ai mare,mare grija sa nu mai aluneci,mai ales ca este polei si va mai fi o vreme!
Aileana,felicitari pentru glicemia...cumintica!S-o tina tot asa!
Noe,eu nu sunt de acord cu prezenta lui tati in sala de nasteri.Este ceva mult prea intim pentru o femeie.Si acolo nu mai semanam cu iubita,sotia,femeia pe care o simtea arzand langa el,in momentele de intimitate de dinainte.Mi-e teama ca se poate schimba ceva si stiu ca eu as deveni ulterior mult mai ...sa zicem rezervata,atunci cand as face dragoste.Parerea mea.
Ciuf,iti inteleg ingrijorarea dar nu pot sa nu ma amuz imaginandu-mi scena.sa stii ca si baietelul prietenei mele a trecut prin faza asta,cu pisulica peste tot,dar el a incercat si cacuta.Voi stati bine!
Kim,felicitari pentru evaluarea f. buna dar ar trebui sa incerci sa te menajezi mai mult.
TweetyGeo,ce prestat?Care prestat?Nici nu mai stiu cum este,nici nu mi-ar face placere acum,dar as minti sa spun ca nu mi-e dor.Dar la vara,cand reancepem sa ne ingrijim corpul si vom scapa de celulita si grasimute ,tot intr-o
o sa o tinem.Evident daca ne va lasa bebita!
Danielaneda si eu experimentez aceste senzatii de la o vreme.Este fabulos sa-ti vezi burtica ,,mototolita,, si schimonosita de piticut.
Adar,imagineaza-ti cum o sa nasc eu,in conditiile in care bebita a fost mai mare decat normal la toate ecografiile,iar noi suntem normali(spre micuti).Sau ma rog,eram(cel putin eu)...
Dananita,camasile speciale pt. alaptat se gasesc la Unirea,aripa Calarasi,undeva in dreptul lifturilor.Sunt ieftine si frumoase si poti gasi acolo si papucei asortati.
Manu,multumim pt. gandurile bune.Le-am simtit sa stii,ca doar tu ne-ai avertizat sa avem grija cu un col asa scurtut.Da promitem sa fim cuminti si eu si miscacioasa!
Tina,iti trimit tel. meu,iar ID-ul este andreeavro2002.
Si pentru toate,

.Si inca un milion in plus!!!!
ANDREEA GEORGIANA +28 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aida_o spune:
aolio, Andreea Georgiana, pune niste spatii intre pupaciosii tai, ca abia mai reusesc sa citesc ce mai scrieti (deh, sunt la birou si incerc pe cit posibil sa nu fac fereastra cit ecranu', si iote ca-mi stricasi planurile ![]()
multzam 
uof. ieri am gasit o pata rozalie-maronie pe always-ul zilnic, iar azi ceva scurgere galbuie (nu abundenta). nu miroase, nu ma maninca... trag concluzia ca nu poate fi rau in cazul asta, dar astept sa se faca 9:00 ca sa sun la clinica de maternitate si sa intreb ce se-ntimpla. bebelina misca, mi-a mai tras niste craci si aseara si acum citeva minute, deci nu stiu ce sa cred. chestia e ca ieri, cind am descoperit pata, m-am cam speriat si era si bebelina taaare agitata. lovea cam tare si insistent in zona vezicii, de-am mers rapid in pat, la orizontala, ca sa nu-i mai dau acces atit de facil la vezica. gravitatia - pe cit ne deranjeaza ea la alte chestii - face minuni, uneori ![]()
ileana_marius spune:
doublemom si eu am avut dureri de genul asta (intre picioare cum spui tu), cred ca sunt oasele care se intind (desfac)... M-a tinut cateva zile, iar acum nu ma mai doare deloc.
Bebelina mea nu prea mai misca, cred ca nu prea are loc, dar isi impinge piciorusul (sau manuta) undeva langa buric. O simt acolo cum impinge, dar inca nu i se vede conturul piciorusului, desi mi-as dori tare mult.
Cu somnul stau mai bine acum, ma trezesc doat pt. pipi de cateva ori, in rest dorm bine, dar cu arsurile la stomac e groaznic...nu mai scap de ele.
Eu inca mai fac plimbari lungi pe jos si uneori ma doare burta (mai degraba ma jeneaza ceva), credeti ca ar trebui sa nu mai merg atat? Nu ies in fiecare zi, uneori drumuri scurte, alteori ceva mai lungi (la colindat prin magazine cateva ore). Stiam ca e bine sa fi activa si eu si asa nu merg pana la serviciu (cobor doar un etaj).
Cat despre
, al doilea trim. a fost foarte activ, de cand suntem in al treilea, mai rar si mai cu grija...
Ileana
26+
Ghindoaca
Catrinel_17 spune:
adar nici io n-am luat nimica. Dar cred ca simbata va fi ziua cea mare cind ii luam primul lucrusor…
laura ioana super poze!! Iti sta asa de bine bluzitza aia!! Semeni cu mama ta, sau mi se pare mie?
Manu si dananita
multumesc! Fetelor, chiar ati fost un sprijin, toate!!!
Doublemom, cunosc…. Dupa ce am dormit excelent acu 2 zile, azi nopate de la 2 am mai dormit numai vreo ora, si cind m-am dus la baie, abia mergeam… ai grija de tine, incearca sa stai cu picioarele ridicate pe ceva, mie asta-mi face bine. Si roaga pe tati sa-ti faca masaj la talpitze…
Ileana-marius si mie mi se intimpla, mi se intareste burtica daca merg mult. Deci, na, am inteles ca sunt contractii, nu? Cind i-am zis la doctor “mi se intareste burta” el a zis “da, sunt contractii”. Ce sa mai comentez. Mi-a zis sa ridic doza de magmeziu. O sa iau 6 tablete pe zi, ce sa fac! Dar Mg m-a salvat de la no-spa, scobutile si alte alea, nu am luat decit odata pina acuma, ieri…
aida habar n-am ce poate fi, ai facut ceva eforturi? Ai putea sa mergi la un control?
Moamaaa, Tina, si o sa avem site?
ce prieteni ca lumea ai!!! Super multumiri!!! 
Catrinel & bb mik
doublemom spune:
salut mamici!!
m-am mai odihnit nitel dar tot ma mai doare cand merg.
ileana_marius am mai avut un episod asemanator acum vreo luna si a trecut in 2-3 zile cum spui tu dar nu stiu de ce acum m-am speriat mai tare. poate ca nu ma asteptam la asta si de aia.
catrinel toata ziua am stat la semi orizontala si cu picioarele in sus si e ceva mai bine. sincer imi e teama sa ma intind la orizontala ca am remarcat ca atunci ma doare si mai rau, mai ales daca incerc sa ma ridic sau sa ma intorc pe cealalta parte...
danielaneda
trebuie sa fi fost foarte draguta burtica cu tzumburuc !!!
ANDREEA GEORGIANA bravo pentru "organismul puternic" si ai grija de el. Stiu ei tati de ce nu ne lasa sa misunam singure - vezi ex dragutza de catrinel pe ghiata. Da' lasa ca noi stim ca sint mai fricosi ca noi
.
Sa stii ca sunt de acord cu tine in privinta felului cum m-as simti daca ar asista tati la nastere. Or fi si bebitele lui nu numai ale mele dar incerc sa-mi imaginez si cum s-ar simti el vazand atatia oameni trebaluind prin "locul misterelor". Eu cred ca e jenant si pentru el si pentru mine. Cred ca mai important e sa-mi fie de ajutor inainte si dupa decat in timpul faptei.
Miha 30+
http://community.webshots.com/user/doublemom100
ile77 spune:
Andra Simona, se numeste bio-calciu +D3 + K
E de la firma Pharma Nord . E o firma daneza f serioasa. Cam toate vitaminele si mineralele mi le cumpar de la firma asta.
Pastila de calciu are 500mg si are un gust destul de bun, deci poti s-o si sugi ,nu numai s-o inghiti cu apa.
Eu de cite ori am aciditate la stomac ,sug o pastila de ca si ma simt mai bine.
Tania2daca gasesti vreo solutie sa mi-o zici si mie, ca si memeoria mea saraca a luat vacanta.Azi trebui sa-o sun pe moasa s-o intreb data exacta cind incepe cursul pt gravidute , si ma blocasem toata , nu-mi venea nici un cuvint in minte .Parac eram
Ciuf
, hai ca m-ai amuzat.
Asata ar mai lipsi sa fac si kaka acolo cu sotul la ..aia mea.
Cred ca as muri de rusine.Asa zic acum, dar sigur atunci n-o sa ma mai gindesc la asa ceva.
Sincer, chiar ma gindeam sa ma apuce nasterea intr-o zi cind constipatia mea e in toi, adica sa nu fi fost la wc vreo 3 zile, ca-ti dai seama ce nasol ar fi.
Dar am gasit la farmacie niste supozitoare cu lichid in ele ,pe care le bagi in fund ..si gata problema.( m-a framintat mult problema constipatiei in ziua nasterii, ca aici nu se face clisma inainte de nastere).
E total baieteulu tau.Hehee, dulce rau de tot. Da-i un
din partea mea.
Niciodata nu mi-a placut brad pitt. Nush de ce tot se zice ca e sexy. Angelina e intr-adevar trasnet.
TweetyGeo
prestam prestam,cind am eu chef ,si anume rar, pt ca dupa am prea multe contractii..Saracii barbati, chiar asa, treb sa-i inteleaga si pe ei cineva.
Danileaneda esti o norocoasa.
Eu de cite ori loveste bb tare ma uit atenta la burtik ca doar doar oi vedea si eu vreo minuta, vre un piciorus. Dar nika pina acum.
Am citit si eu ca de multe ori se vede prin burtik forma memebrelor lui bb si tare mi-as dori si eu sa vaz.
Asta da eveniment.
Adar, påi nici eu nu cred ca-l lasa sa intre in sala de nastere. Insa poate sa vina pe urma sa taie cordonul la bb.
Dar mai vedem pina atunci.
Pispicind ma gindesc ca inainte stateam cite o ora jumate in cada. Heheh ce vremuri. SI mie imi plac baile fierbinti cu spumoci mult.
Dar vorba ta, las ca nu mai e mult.
Dananita, intr-adeavr nu e asa mult praf.
Dar patutul e asa frumos, unul de la baby care, si parca imi pare rau sa-l pun in camara si deocamdata nu-mi vine sa cumpar unul de lemn. Sigur o sa doarma bb bin in patut.
Fetelor va pupicesc pe toate si sa aveti o seara linistita

ile
32+
Serj spune:
pupici la toate fetele!!!
tina multumesc ca mi-ai trecut numele fetii!
tare harnicuta esti!!! sa faci camera lui bb, eu ma gandeam ca vine cineva sa-ti faca de la A la Z...
si am sa-ti trimit un mesaj cu nr. meu, dar acum ca ai pus nr. tau cred ca vei primi mesaj cand va fi.
chiar asa, eu daca stau sa ma gandesc mai am de la min. 3 sapt. la max. 7sapt. totul depinde de cum evolueaza tensiunea si cum creste bb. dar cum mi s-a spus chiar de la inceput ca sa ajungem macar la 35sapt. cred ca.... (desi recunosc ca undeva in sufletul meu mai sper la o nastere naturala)
ciuf tare baietelul tau!!!! vezi daca ai catel baietel??? mama mea are o catelusa (cand vine la noi, vine cu ea) asa ca baietelul meu nu a vazut cum se ridica piciorusul...![]()
oricum, trebuie trecut si prin asta.
sa stii ca si eu urmaream emisiunea Ambrei, nu-mi scapa niciuna.
Ambra inseamna CHIHLIMBAR.
catrinel ma bucur ca mama ta se simte mai bine, multa sanatate!!!
fatelor, eu am scos de 3 ori hainutele ca sa le pun in valiza si tot la locul lor sunt... am emotii si parca nu-mi vine sa cred ca mai am asa de putin! oricum sapt. viitoare am control si probabil imi va spune cand va fi momentul.
cele care sunt aproape de termen, nu va pune la monitoraj? mie la controlul de 30 sapt. mi-a spus ca incepem de luna asta.
azi am reusit sa ma vopsesc, era de ceva vreme ca nu aveam chef de nimic. ma simt la capatul puterilor cu oboseala, si nici pe mine nu ma lasa arsurile, mai ales seara parca imi ia foc gatul.
pupici la toate si sarcini usoare pe ultimii metri...
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta