Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ver@

Rest Dealu Mare(Calea Floreasca):lasa de dorit sala.E f mica.Or incapea 40 de invit dar unde mai dansezi,in strada? Pana sa asteptam sa vina persoana de contact,ne-am imputzit a fum de tzigara(adica ventilatzia e slaba).Plus ca abea am gasit loc de parcare.Imi inchipui ce greu va fi in ziua nuntzii.

Cand l-am recomandat, am spus ca sala e mica ! De dansat, se danseaza... la nunti mesele se aranjeaza pe laturi... sg problema e stalpul de sustinere, care incomodeaza la dans. Cand a facut sora mea nunta, crede-ma nu erau pb de ventilatie ! Iar cu parcarea... e zona aglomerata, stiu.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by plici plici

auziti am si eu o intrebare fara leg cu subiectul....ajutati-ma si pe mine cu un sfat...un leac pt piele uscata(corp, nu fata). cremele nu merg, uleiul de copii mici nici atata....nu mai stiu ce sa fac

Pai o reteta cu tenta "naturista", ar fi uleiul de masline, doar ca nu ar fi indicat sa iesi din casa in ziua respectiva, plus ca are un miros specific care multora nu le place...Dar e foarte hranitor pentru piele. Se foloseste ca un fel de masca, te dai pe unde te intereseaza, stai asa vreo jumatate de ora si apoi te speli.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_trancu

imi amintesti de raza cand isi cauta restaurant. sunteti rude?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Clarisa, i-am spus la al meu ca s-ar putea sa fi fost cineva de pe forum aseara inaintea noastra, si si-a exprimat dorinta de a sti daca baiatul si-a revenit ca era cam negru aseara !!!Citez intrebarea lui: "si-a revenit la culoarea normala?" Ca sa nu mai spun ca aseara cand se mai uita la voi, spunea intr-una: "Cat il inteleg, cat il inteleg...." Deh, solidaritate masculina! Zice: " Si uita-te la ea cat e de satisfacuta!!" Si eu: "Cat o inteleg, cat o inteleg..." Deh, solidaritate feminina!!!
Dupa ce ati plecat ne-am asezat noi pe canapea in aceeasi formatie: el pe locul pe care statuse al tau; i-am zis ca ala-i coltul barbatului amarat! Dar eu am fost si mai sadica: l-am pus sa completeze cu manuta lui contractul si sa-l faca pe numele lui, ca prea se distrase inainte!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:

....ajutati-ma si pe mine cu un sfat...un leac pt piele uscata(corp, nu fata).

aaahhh...ti-as spune io...da' mi' rushini ...las' ca-ti zic cand ne intalnim...sau mai bine...intreaba-l tu pe "colega"...ca el...sigur stie...de fapt....toata lumea stie lucrul asta...nu?
.....
bey...m-am tzacanit....poate-mi primesc vreo bila-n cap de la moderatori........

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by black moon

fetelor eu am ideea trasnita de a l imbraca pe al meu baiet cu frac, manusi albe si baston din acela secXIX...

Si el vrea ? Fara suparare...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Sa nu-mi spui ca ne-am vazut acolo!!!! Noi am venit pe la 6.30 si era un cuplu acolo asa ca am stat pe balcon la o tigara ca sa nu deranjam. Voi ati fost?!

[/quote]
Nu, nu eram noi! Noi am plecat pe la 5. Dar, stiam ca o sa treci si tu pe acolo, si dc am fi intarziat pana apareai, sa fi convinsa ca trageam de tine sa ne cunoastem nu te lasam la tigarica. Iti dai seama ca mi-ar fi placut sa vad o surata .

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Plici, asa cum ti-a spus deja Ceci, uleiul de masline este foarte bun. Insa..dupa ce faci baie, nu te stergi decat foarte putin, astefl incat sa ai inca "roua" pe corp. Si atunci aplici uleiul de masline (care ideal e sa fie caldutz) cu miscari circulare! E o reteta care in principiu nu prea da gres..doar sa nu ai vreo alergie ceva la ulei.
A.cicel..chiar asa..esti bine? BB e bine? Hai ca ne ingrijorezi...vino si spune-ne ceva!
Pup

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya
Si al meu, cu spiritul lui de observatie imi zice: "vezi cum se intampla cand se mai face un pas spre nunta! ea, zambitoare si satisfacuta, el -contemplativ si amarat!!! Vezi ca mai sunt si altii nefericiti ca mine?!"

Cand am semnat noi cu cameramanul, puiu' era si eu - , k eu tin contabilitatea in casa... si ma durea sufletul ! dar am taiat, satisfacuta, inca o chestie de pe lista.

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

....ajutati-ma si pe mine cu un sfat...un leac pt piele uscata(corp, nu fata).

aaahhh...ti-as spune io...da' mi' rushini ...las' ca-ti zic cand ne intalnim...sau mai bine...intreaba-l tu pe "colega"...ca el...sigur stie...de fapt....toata lumea stie lucrul asta...nu?
.....
bey...m-am tzacanit....poate-mi primesc vreo bila-n cap de la moderatori........

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

bey, cotzo sef, ce tot zici acolo? eu vb serios, probleme grave aici ca ma decojesc de zici ca sunt un crocodil si tu? razi de mine ai? hihihiih
mah, o sa-i spun lui "colega" tau / iubi meu ce ai zis na!!!
tacanitooooooooo!!!!!

Mergi la inceput