Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 29
suede spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
Tie ti se pare rezonabil?
Zambeste..maine poate fi mai rau!
[/quote]
sunt modele care isi merita banii! la ei gasesti rochite si la 10 meleoane! ti se pare mult?
Tu ce salariu ai draguta?Mie mi se pare sincer prea mult pentru o rochie ce o port o singura data.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
[/quote]
dyadya spune:
quote:
Originally posted by krelia
aaahhh...ti-as spune io...da' mi' rushini ...las' ca-ti zic cand ne intalnim...sau mai bine...intreaba-l tu pe "colega"...ca el...sigur stie...de fapt....toata lumea stie lucrul asta...nu?
.....
bey...m-am tzacanit....poate-mi primesc vreo bila-n cap de la moderatori........
[
Pai de ce sa-ti iei bile-n cap. Doar vorbim aici de remedii naturiste/naturale. si ce poate fi mai natural decat....sesisez cum vine o bila spre mine, asa ca ma opresc aici!!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by BraveGirlquote:
Originally posted by a.cicel
Ce-ai patit?
[font=Comic Sans MS][purple]Mda...si eu sunt putin ingrijorata.....
Ultima oara stiam ca o doare burtica, dar ca bebe e bine... Doamne-ajuta sa fie bine !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
suede spune:
quote:
Originally posted by black moonquote:
Originally posted by suede
E vreo fata din Craiova?
suede eu sunt din craiova si fac o nunta si acolo :D poate facem schimb de experienta.. oricum eu organizez totul prin telefon... o sa fiu ca in reclama aia cand aduce postasul factura "demolatoare"...
Buna!
Eu sunt din Bals.
Imi amintesc ca pe Lipscani sunt o gramada de magazine cu specific...te-ai uitat?
mie rochia de mireasa 1000 de euro mi se pare f mult.. si jumate ii cam da fiori pe sira spinarii ....
plici plici spune:
quote:
Originally posted by dyadyaquote:
aaahhh...ti-as spune io...da' mi' rushini ...las' ca-ti zic cand ne intalnim...sau mai bine...intreaba-l tu pe "colega"...ca el...sigur stie...de fapt....toata lumea stie lucrul asta...nu?
.....
bey...m-am tzacanit....poate-mi primesc vreo bila-n cap de la moderatori........
[
Pai de ce sa-ti iei bile-n cap. Doar vorbim aici de remedii naturiste/naturale. si ce poate fi mai natural decat....sesisez cum vine o bila spre mine, asa ca ma opresc aici!!!!
beyyyyy...smecherelor.....hihihi sunteti niste zapacite amandoua...am sa stau intre voi la intalnire :) hihiihh
mai bine nu ca parca vad ca o sa vb amandoua odata pt amandoua
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Ca sa nu mai spun ca aseara cand se mai uita la voi, spunea intr-una: "Cat il inteleg, cat il inteleg...." Deh, solidaritate masculina! Zice: " Si uita-te la ea cat e de satisfacuta!!" Si eu: "Cat o inteleg, cat o inteleg..." Deh, solidaritate feminina!!!
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
.....
Nu esti normala, fato !
Raza de soare
ooana spune:
quote:
Originally posted by nitzuc
OOana my mistake then, sorry. Se vede ca nu am mai fost acasa din 2004, nu?!Deci nu e la Expo?OK, ma bucur cel putin ca nu-s oarba.Te rog anunta-ma si pe mine cand stii, ceva si nu uita un suflet mic care asteapta noutati d-acasa, sa imi zici dc ma striga rochita mea din tafta aurie p-acolo.Mersi mult
...cum aflu ceva te anunt, stai linistita ca nu te uit!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by plici plici
beyyyyy...smecherelor.....hihihi sunteti niste zapacite amandoua...am sa stau intre voi la intalnire :) hihiihh
mai bine nu ca parca vad ca o sa vb amandoua odata pt amandoua
mai bine nu ...ca risti sa ramai surda......sau, poate, mai stii...te molipsesti si ajungi acasa...incepi sa-i turui lu' E. de il lasi saracu' fara grai..intrebandu-se ce s-o fi intamplat cu iubita lui??
...sau poate asa...ne-om potoli si noi
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
suede spune:
quote:
Originally posted by plici pliciquote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by plici plici
....ajutati-ma si pe mine cu un sfat...un leac pt piele uscata(corp, nu fata).
.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
bey, cotzo sef, ce tot zici acolo? eu vb serios, probleme grave aici ca ma decojesc de zici ca sunt un crocodil si tu? razi de mine ai? hihihiih
mah, o sa-i spun lui "colega" tau / iubi meu ce ai zis na!!!
tacanitooooooooo!!!!!
Draguta,
Parerea mea este ca ai o lipsa clara de vitamin A,incearca si tu o cura...si mai bine,cere parerea unui dermatolog...