Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 27
dyadya spune:
Voi ati fost?! Adicatelea, am stat in aceeasi camera dar n-am stiut unii de altii?!
Am semnat si noi, dar noi ne hotarasem de o luna si ceva numai ca n-am avut efectiv timp sa ne intalnim(nici noi si nici Radu). asa ca aseara, victoriosi, am reusit sa ajungem si la el!!
Trebuie sa-ti marturisesc ca al meu s-a distrat copios pe seama voastra! Fetelor, sa vedeti faza: Noi stateam pe balcon, ei in casa, se pregateau sa semneze. Si al meu, cu spiritul lui de observatie imi zice: "vezi cum se intampla cand se mai face un pas spre nunta! ea, zambitoare si satisfacuta, el -contemplativ si amarat!!! Vezi ca mai sunt si altii nefericiti ca mine?!" I-am zis sa savureze momentul cat poate ca dupa ce pleaca ei urmam noi!
krelia spune:
neazza, cotzofanelor!
Ce faceti?? Cum va simtiti??
Si eu...cam adormita...vad ca nu sunt singura...desi, eu am dormit bine, nu zic nu...ma ingrijoreaza insa mami meu...care nu prea are somn si orbecaie ba de pe la 2..ba de pe la 4....hm...
In rest, cica toate-s bune si frumoase...toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraji ....eh, nici chiar asa...maine se preconizeaza un shopping cu iubi (cadou retroactiv ....vreau fusta de tziganca (nu din aia de poarta ele, plisata, pacatele mele...din aia..stiti voi de care...din bucati )...gasesc??? pi unde???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by black moon
r. crangasi ba chiar ne au dat timp de gandire pana luni... :D Partea proasta e ca meniul a fost de 28 / 35 si nu 25 / 32 ca la raza de soare dar ... inca nu am semnat contractul...
raza nu am fost eu personal la crangasi ca sa vaza si okiu meu ce e cu intrarea aia dar luni planuiesc o cina in familie acolo sa degustam si bucatele.. pe mine m ar fi tentat meniul cu tot cu bautura inclusa (care am inteles ca ar fi la discretie... sa imi pun intrebari?) caci nu mai am bataie de cap cu ia vin ia colo cata iau si cum iau.. in plus nu o sa am cine sa ma ajute caci barbatul (the future one) imi va fi plecat din tzara pana in ajun asa ca toata organizarea va ramane pe capu lu moi'...
Aaa, si-au luat-o in cap ! au vazut ca sunt cautati, au marit tariful ! adevarul e ca n-am fost o data si sa nu fie nunta / botez acolo.
De intrare, ti-am zis... se face prin terasa... mie asta nu-mi prea place... poti alege meniul cu bautura, dar intreaba ce fel de bautura... mai ales, intreaba de vin... si mi-e teama ca daca au vodca, sa nu fie din aia mai de proasta calitate... ca aia poate fi la discretie...
cu luatul bauturii... ai citit ce si cum unde ti-am zis ? ai nevoie doar de banuti si de cineva cu masina... ca de urcat in masina, o urca baietii din PGB... apoi, de dat jos, te descurci.
Si... cine a fost sa vb la Crangas ? ( ei tin neaparat la Crangas fara i ! ) tb sa le spuna de faza cu meniurile, de la " cunostinta fara nume "... Si du-te neaparat si tu ! mai ales dc ai atat de putin timp de gandire... ti-am spus, e f cautat.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
clarisa_clarisa spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Voi ati fost?! Adicatelea, am stat in aceeasi camera dar n-am stiut unii de altii?!
Am semnat si noi, dar noi ne hotarasem de o luna si ceva numai ca n-am avut efectiv timp sa ne intalnim(nici noi si nici Radu). asa ca aseara, victoriosi, am reusit sa ajungem si la el!!
Trebuie sa-ti marturisesc ca al meu s-a distrat copios pe seama voastra! Fetelor, sa vedeti faza: Noi stateam pe balcon, ei in casa, se pregateau sa semneze. Si al meu, cu spiritul lui de observatie imi zice: "vezi cum se intampla cand se mai face un pas spre nunta! ea, zambitoare si satisfacuta, el -contemplativ si amarat!!! Vezi ca mai sunt si altii nefericiti ca mine?!" I-am zis sa savureze momentul cat poate ca dupa ce pleaca ei urmam noi!
Clarisa
ooana spune:
Neata fetelor!...o cafea? doreste cineva ca eu mi-am facut o cana mare de tot!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
dar cred ca in bucuresti sunt mai mult scumpe decat frumoase nu?
Ai dreptate cat de cat. Cel putin la Adeline... mai fetelor, sunt niste verze de rochii acolo, niste uratenii... si au niste pretuuuuuuuri !... ce D-zeu le-o crea, cui or place ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
christian philippe. - preturile din cate am auzit sunt rezonabile, adica sub 1000 euroi.
rezonabile ??? pai acolo, scumpanila, platesti firma, nu rochia... aceleasi modele le gasesti pe tot Lipscaniu', dar la preturi de bun, chiar ff bun simt... ca doar in Ro se fura la greu ideile altora... avantajul nostru !
Raza de soare
krelia spune:
quote:
Originally posted by BraveGirlquote:
Originally posted by a.cicel
Ce-ai patit?
Mda...si eu sunt tare curioasa...de fapt...putin ingrijorata.....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
plici plici spune:
neata si de la mine :)
si pupicii aburiti din cana mea cu ceai de juma de litru pe care toata lumea de aici o crede vaza
auziti am si eu o intrebare fara leg cu subiectul....ajutati-ma si pe mine cu un sfat...un leac pt piele uscata(corp, nu fata). cremele nu merg, uleiul de copii mici nici atata....nu mai stiu ce sa fac
hai spor la treaba
briza_marii spune:
Briza, nu cred ca tu si Dya vorbiti de acelasi Radu.
Tu vorbesti de Radu cameramanul, cel cu videoclipurile de pe forum iar ea cred ca vorbeste de Radu fotograful, adica fotograful recomandat de forum.
Din cate stiu (si eu am semnat cu Radu fotograful) el nu se ocupa si de filmare.
Daca gresec...nu dati cu rosii..sunt si eu mica.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
[/quote]
Stai cumintica, ca nu dau cu rosii, dar stiu ce spun. Este vb despre Radu300 fotograful, care, incepand de anul asta ofera si servicii de filmare. Si stiu ca ea avea programata intalnire cu el exact dupa ce am plecat eu de acolo.
nunta2006
briza_marii